Majoitus kohteessa Melbourne

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Melbourne

Majoitus ja asunnot kohteessa Melbourne: Apartments

1835 perustettu neljän miljoonan asukkaan Melbourne on Australian toiseksi suurin kaupunki. Miljoonakaupunki Melbournesta löydätkin uskomattoman määrän ajanviettotapoja ja kaupungin kulttuurielämä on laadukasta. Sää on australialaiseen tapaan mahtava, kaupungissa ei ole tullut lunta kuin pari kertaa viimeisen vuosisadan aikana. Kaupunki on huomattavan monikulttuurinen, siellä asuu 800 000 kreikkalaista ja yli 230 000 italialaista, sekä huomattava määrä kaikkialta Aasiasta tulleita siirtolaisia. Melbourne tunnetaan Australian kulttuuripääkaupunkina ja siellä sijaitsee lukematon määrä taidegallerioita ja museoita. Melbournen musiikkielämä on vaikuttava ja kaupungissa sijaitsee valtava määrä erilaisia konserttipaikkoja, haluat sitten kuunnella oopperaa, klassista, tai indierockia. Kaupungissa järjestetään myös useita musiikki- kulttuuri- ja elokuvafestivaaleja. Kaupungin turistialue sijaitsee keskustassa, jossa on lukuisia viktoriaanisia rakennuksia, yöelämää, ravintoloita, kauppoja, ja museoita. Kaupungin julkinen liikenne on laadukas, ja sillä on helppo liikkua lomaa viettäessä. 

Tutustu kauniiseen Australian metropoliin Melbourneen uudella tavalla, majoitus Wimdusta

Australialaiset ovat välittömän leppoisaa väkeä, ja parhaiten saat yhteyden tähän kansaan  kun vuokraat majoituksen keskeltä oikeiden ihmisten elämää. Melbournesta saat eniten irti kun majoitus lomasi ajaksi on vuokrattu tavallisilta ihmisiltä. Haluat sitten yhden huoneen tyylikkään kalustetun kaksion, viihtyisän asunnon koko perheelle, tai ainoastaan vierashuoneen paikallisen omistamasta asunnosta. Wimdun kautta löydät lukuisia asuntoja Melbournesta. Vuokranantajasi on oiva tietopankki sinulle, ja kysymällä saat varmasti arvokkaita vinkkejä, paikallisten suosimista ravintoloista, vapaa-ajanviettopaikoista ja yökerhoista. Wimduun ilmoitetuista majoitusvaihtoehdoista löytyy kuvia ja kuvaukset kohteesta, vuokranantajilla on myös profiilit, joihin aiemmat vieraat voivat jättää oman kommenttinsa lomastaan. 

Sukella kengurujen maahan, asunnot ja vuoka-asunnot Melbournessa

Wimdun asunnot  ja vuokra-asunnot ovat mitä parhain tapa majoittua ja suunnitella samalla matkaasi paikallisen isäntäsi antamien vinkkien avulla. Vuokra-asunnot ovat tilavampia ja edullisempia kuin hotellihuoneet, ja tunnelmakin on lähempänä melbournelaisten Melbournea. Australiasta löydät omalaatuista luontoa ja monipuolista tekemistä ulkoiluaktiviteeteista kaupunkien yöelämään. Tutustu harvinaiseen eläinkuntaan koalakarhuineen ja vesinokkaeläimineen tai suuntaa yhdelle lukuisista surffausrannoista joita Australiasta löytyy yllin kyllin. Yksityiset Vuokra-asunnot ovat käytännöllisiä ”lomatukikohtia” surffausta ja kaupunkimatkailuakin ajatellen. Lähde ennakkoluulottomasti matkalle ja vuokraa kämppä matkasi ajaksi Wimdusta. 

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme