Majoitus kohteessa Meksiko

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Meksiko

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Meksiko

Meksikossa asuu noin 100 miljoonaa asukasta. Maassa on todella kaunis luonto, hiekkarannat ja lumivulkaanot. Rikas historia ja arkeologien löytämät esi-isien patsaat, erikoiset linnat ja hyvin ystävälliset ja lämminsydämiset asukkaat ottavat teidät vastaan maassaan. Meksiko on hintatasoltaan aika halpa suomalaiselle turistille, joten monipuolisem loman rakentaminen on mahdollista ajattelematta liikaa budjettia. Maan pääkaupunki Mexico city on perustettu vuonna 1325. Cancun on Meksikossa sijaitseva rantakaupunki. Siellä on kokonainen ketju hiekkarantoja ja lomakeskuksia sekä erilaisia puistoja. 20 km Cancunista sijaitsee korallinen saari nimeltään Cozumel, joka on suosittu matkakohde varsinkin sukeltajien keskuudessa. Meksikolainen ruoka on hyvin tunnettua ympäri maailmaa. Voitte maistaa aitoja meksikolaisten valmistamia tacoja, fajitasta, burritoksia, enchiladaksia tai quesadillaksia.

Kotiudu nopeasti Wimdun majoitustarjonnan avulla

Wimdu tarjoaa sinulle helpon ja nopean tavan löytää sopiva majoitus lomakohteesta riippumatta. Voit valita missä päin kaupunkia haluat majoittua ja tulet varmasti ihastumaan meksikolaisiin ja heidän vieraanvaraisuuteensa. Tutustu vuokra-asuntovalikoimaamme sivuillamme. Voit selailla läpi haluamiasi vuokra-asuntoja ja valita sopivin majoitusvaihtoehto Wimdulta.

Vuokra-asunnot Meksikossa

Haluatko löytää nopeasti ja vaivatta vuokra-asunnon ulkomailla, vieraassa paikassa? Jos olet kyllästynyt hotelliyöpymiseen, voit helposti kääntyä Wimduun ja löytää itsellesi sopivin asunto. Päätät itse asunnon sijainnista, hinnasta ja koosta. Teillä on nyt mahdollisuus itse päättää keneltä sen vuokraatte. Käykää läpi asuntokuvaukset ja vuokranantajan tietopalkki ja valitkaa mieleisenne.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme