Majoitus kohteessa Marseille

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Marseille

Majoitus ja asunnot kohteessa Marseille: Apartments

Marseille on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista. Sen perustivat jo muinaiset kreikkalaiset 600 eaa. Marseillessa on miljoona asukasta ja se on Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Marseille on merellisen sijaintinsa loistava lomakohde. Sen sijainti etelä Ranskassa välimeren rannalla takaa loistavan ilmaston ja onnistuneen loman. Marseille on rentouttava lomakohde, jossa päiväohjelman voi muodostaa kävelyn, kahvilla istuskelun ja merituulesta nauttimisen pohjalta. Merellisen kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu tietysti satama, jossa on mukava kuljeskella, jossa kalastajat myyvät saalitaan ja rikkaat ranskalaiset purjehtivat huvijahdeillaan. Satamasta voit mös vuokrata veneen, tai osallistua kalastus- tai sukellusretkelle. Tietysti kaupungista löytyy myös oivallinen uimaranta. Paikallinen ruokavalio koostuu pääosin kalasta ja muista merenelävistä, ja kuten muualla Ranskassa, myös Marseillessa paikalliset ovat hulluina ruokaan. Ranskalaisen ruoan lisäksi Marseillesta löytää helposti edullisia kebab- ja kuskusravintoloita. Marseille on läpi historiansa ollut kosmopoliitti kaupunki, ja eri etnisyydet näkyvät katukuvassa ja vierailijan kannattaa tutustua afrikkalaisten markkinoiden väriloistoon.

Majoitu Marseilleen vuokraamalla loma-asunto tai huone

Etsit sitten majoitusta kalustetussa kaksiossa, vierashuonessa tai koko perheelle sopivassa asunnossa (apartments), Wimdusta löydät haluamasi. Vuokraa loma-asunto paikalliselta vuokranantajalta ja saat heti kontaktin paikallisiin. Kuka olisikaan parempi suosittelemaan paikallisten suosimia ravintoloita kuin asuntoaan tai huonettaan (apartments and rooms) vuokraava isäntäsi tai emäntäsi. Voit olla jo ennen lomaa yhteyksissä häneen Wimdun kautta ja sopia kaikki käytännön järjestelyt valmiiksi. Vuokraamalla asunnon tai huoneen saat lomastasi irti enemmän kuin majoittumalla hotelleissa tai hostelleissa. Wimdun avulla pääset osaksi paikallista elämää ja koet ranskalaisen kulttuurin entistä lähempää. Wimdu on uusi edullinen välinen lomailijalle, voit sen avulla suunnitella oman unelmien lomasi. Jos haluat matkustaa edullisemmin, helpommalla ja hauskemmalla tavalla, tutustu Wimduun. Varmistaaksemme onnistuneen lomasi, Wimduun listatuista asunnoista löytyy myös valokuvia ja aiemmat asukkaat voivat jättää palautetta kokemuksistaan vuokranantajien profiileihin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme