Majoitus kohteessa Marrakech

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Marrakech

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Marrakech

Marrakech (800 000 as.) on yksi tärkeimmistä Marokon kaupungeista. Se on maan toiseksi suurin kaupunki Casablancan jälkeen. Kaupungin nimi perustuu berberikieleen, jossa Marrakech tarkoittaa " Jumalan maata". Marrakechissa sijaitsee Jemaa el-Fnaa aukio, joka on yksi tunnetuimmista aukioista koko Afrikassa. Siellä tapahtuu päivittäin vilkasta kaupallista toimintaa. Aukio on historiallisesti tunnettu siitä, että siellä tapahtui julkisio tuomioita. Marrakechissa sijaitsevat suurimmat perinteiset Berber-torit, jotka vetävät puoleensa ulkomaalaisia turisteja. Toreilla voi ostaa vaatteita, kangasta, koristeita, mausteita, vihanneksia, hedelmiä, lihaa tai soittimia. Kaupungin valli on noin 19km pitkä. Se rakennettiin 1100-luvulla. Kaupungissa sijaitsee Menara puutarhat. Ne rakennettiin 1100-luvulla. Marrakeshin kuuluisiin nähtävyyksiin kuuluvat kaupungin museo. Marrakechissa on kaksi erilaista musiikityyliä, jotka ovat suosittuja alueella. Yksi niistä on Gnaoua-musiikki ja Berber-musiikki, joka sai vaikutteita Andalusian klassisesta musiikista. Marokkolainen taide ja arkkitehtuuri on aivan omaa luokkaansa ja suosittua ympäri maailmaa. Riad décoria käytetään matoissa, tekstiileissä ja keramiikassa. Marokkolainen keittiö käyttää paljon erilaisia mausteita. Tärkeitä marokkolaisia mausteita ovat, karitsa, kumina, inkivääri, pippuri, paprika ja anis. Päivän tärkein ateria on lounas. Alkuruokia ovat erilaiset lämpimät ja kylmät salaatit. Leipää syödään jokaisen aterian yhteydessä. Virallisemman aterian aikana nautitaan lammasta tai kanaa cous cousin kanssa. Vihannekset sisältyvät jokaiseen ateriaan. Makea minttutee on jokaisen aterian päätös. Sianlihaa ja alkoholia ei käytetä marokkolaisessa ruokakulttuurissa, sillä sen uskotaan olevan syntiä.

Majoittuminen Marrakechissa

Majoitu ihmeellisissä marokkolaisissa asunnoissa. Haluatko kokea aidon marokkolaisen elämäntyylin? Wimdu tarjoaa teille vuokra-asuntoja nyt paikallisilta vuokranantajilta. Majoittuminen on turvallista palvelumme avulla. Voitte selailla valikoimaamme ja löytää itsellesi sopivia asuntoja sen koon, hinnan ja sijainnin mukaan ja olla huolehtimatta majoituksesta, Wimdu hoitaa sen. Voitte aloittaa matkanne suunnittelun jo tänään. Jos teitä kiehtoo marokkolainen kulttuuri ja elämäntavat, tämä on mainio mahdollisuus tutustua aitoon marokkolaiseen kulttuuriin ja ihmisiin. Missään hotellissa ette tule näkemään sitä, mitä näkisitte marokkolaisessa asunossa.

Vuokra-asunnot Marrakechissa

Oletteko harkinnut asunnonvuokraamista Marrakechissa? Välillä kulttuurierot, kielimuuri voi heikentää tahtia ja olla ongelmakin. Wimdu tarjoaa teille nyt edullisia asuntoja ja huoneistoja Marrakechissa. Voitte varata itsellenne asunnon pariksi päiväksi tai kuukausien ajaksi omien matkasuunnitelmienne mukaisesti. Ole hyvä ja tutustu paremmin asuntojen kuvauksiin ja lue vuokranantajan tietopalkki. Voitte itse päättää keneltä vuokraatte asunnonja missä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme