Majoitus kohteessa Marmaris

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Marmaris

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Marmaris

Marmaris on noin 28 000 tuhannen asukkaan kylä Välimeren rannalla Turkissa. Kiireisimmällä turistikaudella Marmariksen väliluku saattaa kasvaa jopa 250 000:een, joten ruuhkat välttääksesi loma-asunto kannattaa hankkia Wimdun kautta. Rauhallista turkkilaista tunnelmaa etsivän kannattaa suunnata kaupunkiin turistikauden ulkopuolella. Marmariksessa matkailijoita houkuttelevat erityisesti pitkä hiekkaranta ja kallioiden salaiset luolat. Marmariksessa on Turkin suurin satama, josta kannattaa lähteä laiva- tai lauttaretkelle Välimeren laineille. Usein risteily sisältää ruoan ja veneestä voi pulahtaa uimaan. Kannella voi nauttia Välimeren auringosta drinkin kera. Paluumatkalla kannattaa tutustua sataman shoppailualueeseen ja pubeihin. Marmaris on bilettäjän paratiisi. Kaupungissa lomailee paljon nuoria ja öisin klubit täyttyvät juhlijoista. Kovimman klubittajan kannattaa kokeilla Marmariksen ulkoilmareivejä. Kuuluisalla baarikadulla on yli 100 klubia, joista tunnetuin on valtava ulkona sijaitseva Club Areena, jossa järjestetään vaahtobileitä. Koska Marmariksessa on paljon turisteja, on se muita Turkin kaupunkeja suveitsevaisempi ja vapaamielisempi. Omaa rauhaa etsivän kannattaa vuokrata moottoripyörä tai auto ja ajaa kymmenisen kilometriä kaupungin valojen ulkopuolelle ihailemaan pitkiä rantoja ja niitä reunustavia vuoria. Erityisen hyviä kohteita ovat niemet Reşadiye ja Hisarönü. Marmariksen kuuma ja kostea sää on ihanteellinen rantaelämää rakastaville.

Vältä Marmariksen turistirysät ja vietä yösi paikallisen vuokraamassa asunnossa tai huoneessa (apartments and rooms)

Turistien täyttämien hotellien sijaan Marmariksessa kannattaa majoittua mukavasti paikallisten vuokraamiin asuntoihin (apartments). Turkkilaiset ovat luonteeltaan sosiaalisia ja erityisesti Marmariksessa ollaan tottuneita matkailijoihin ympäri maailman. Wimdun avulla voit valita mieleisesi asunnon tai huoneen (apartments and rooms) halvalla ilman matkatoimistoja. Pakettimatkan sijaan voit tutustua rauhassa saareen ja saada vinkkejä asuntosi (apartments) vuokraajalta. Tutustut paikalliseen elämäntapaan, opit välttämään pahimmat turistirysät ja löytämään aidon turkkilaisen elämäntyylin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme