Majoitus kohteessa Marina del Rey

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Marina del Rey

Majoitus ja asunnot kohteessa Marina del Rey: Apartments

Marina del Rey sijaitsee Los Angelesin alueella Kaliforniassa. Tämä on pieni kalastajakylä, jolla on kokoonsa verrattuna maailman suurimmat venesatamat (19 satamaa), joissa sijaitsee noin 5000 venettä. Marina del Reyn tunnettuja turistikohteita ovat itse kylä, Burton W. Chace-Park, jossa pidetään monia kesäkonsertteja. Se on suurin julkinen puisto Marina del Reyssa. Noin 4.9 hehtaarin kokoinen puisto sijaitsee Mindanao tien laidassa, lähellä Admiralty Waytä. Puistoa ympäröi kirkas vesi ja kauniit puut. Puisto on varsinkin kesäisin turistien suosima rentoutumispaikka. California Yacht Club, Ballona Etlands, Villa Marinan tori ja UCLA Marina Aquatic Center, missä voi harrastaa purjehdusta, surffaamista, soutamista ja melontaa.

Majoittuminen Marina del Reyssä

Haluatko tutustua paremmin kalastajakylän elämään? Wimdu tarjoaa teille nyt erinomaisen mahdollisuuden tutustua Marina del Reyn tavalliseen, jokapäiväiseen elämäntapaan, joka varmasti poikkeaa paljonkin suomalaisesta. Majoittumalla asuntoihin tai huoneisiin Marina del Reyssä pääset helposti kalifornialaisen auringon alle. Majoittumalla paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon voit rauhassa keskittyä rentoutumiseen. Isännältä on mahdollista kysyä käytännön vinkkejä ja neuvoja ja hän varmasti neuvoo mielellään.

Vuokra-asunnot Marina del Reyssä

Wimdulta löytää erikokoisia- hintaisia ja sijainniltaan aivan erilaisia asuntoja, huviloita, mökkejä tai vaikkapa vain huoneita Marina del Reyssä. Ole hyvä ja selaile Wimdun majoitusvaihtoehtoja Marina del Reyssä ja löydä itsellesi täydellinen majoituspaikka. Jos olet kyllästynyt hotelliyöpymiseen ja haluat kokeilla jotain aivan uutta, Wimdu on se mitä tarvitse! Koe ennennäkemätön kokemus ja matkusta rennosti Wimdun kanssa. Käy läpi asuntokuvaukset, muiden vieraiden jättämät kommentit ja varaa itsellesi asunto jo tänään ja aloita matkasi suunnittelu.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme