Majoitus kohteessa Marbella

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Marbella

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Marbella

<

Huvila Marbellassa Marbella on yksi maailman tunnetuimmista ja kosmopoliittisimmistä rantalomakohteista Costa del Solin rannikolla Espanjassa. Sen historia kantautuu niinkin kauas taakse kuin vuoteen 1600 eKr, mutta alueen dokumentoitu historia alkaa arabien hallinnan aikaan. Kaupunki linnoitettiin muurilla ja sen keskelle rakennettiin linna. Sekä linnan että muurin rauniot ovat edelleen olemassa ja ovat historiasta kiinnostuneiden turistien keskuudessa suosittuja nähtävyyksiä. Espanjalaiset valloittajat valloittivat alueen 1500 –luvulla ja avasivat kaupungin tuhoamalla osan sitä ympäröivää muuria. He rakensivat myös kauniin Oranssin aukion ja monia muita rakennuksia, jotka ovat edelleen ehjiä. Marbellan suurin vientituote tähän aikaan oli Malagan viini, joka on edelleenkin hyvin suosittua. Espanjan teollistumisen aikaan Marbellasta tuli tärkeä kaivoskaupunki ja siitä tuli suosittu lomakohde vasta 1900-luvun puolessa välissä. Tänä päivänä Marbellaan saapuu turistieja koko vuoden ympäri ja voit jopa bongata julkisuuden henkilöitä viettämässä lomaa täällä. Koska kaupunki on niin suosittu lomakohde, Marbellaan on viime vuosikymmenien aikana rakennettu suuri määrä erilaisia majoituksia turisteja varten. Täältä löydät helposti huvilan, suuren loma-asunnon tai tyylikkään hotellin lomasi ajaksi. Tässä kaupungissa on todella jotakin jokaiselle. Shoppailija löytää täältä kiinnostavia putiikkeja, auringonpalvoja ihania hiekkarantoja ja golfaaja laadukkaita rangeja. On hyvin helppoa ymmärtää miksi ihmiset saapuvat tänne vuosi toisensa jälkeen viettämään ansaittua lomaansa lentokoneiden täydeltä! Lue lisää, jotta saat lisää vinkkejä, jotka tekevät lomastasi vielä paremman.

Huviloita ja loma-asuntoja

Marbellassa on loputtomasti majoitusmahdollisuuksia kaupunkiin saapuville vierailijoille. Täältä löydät loistokkaita hotelleja, mutta ne ovat usein rankasti ylihinnoiteltuja ja voivat olla todella ruuhkaisia sesongin aikaan. Wimdulla on suuri valikoima erilaisia majoituksia, joiden joukosta voit etsiä oman suosikkisi riippumatta budjetistasi. Meillä on paljon merihuviloita, taloja uima-altaalla, suuria loma-asuntoja keskustassa, joissa on tilaa koko perheelle tai kaveriporukalle. Marbellan vanhassa kaupungissa on paljon pienempiä mutta edullisimpia huviloita ja asuntoja, katso kartasta juuri sinulle sopiva sijainti ja majoitus.

Nippelitietoa Marbellasta

  • Marbellan asukkaita kutsutaan nimellä Marbelli.
  • 1800 –luvun aikana Marbella oli yksi Espanjan kehittyneimmistä kaivosalueista, mitä voi olla todella vaikea kuvitella tänä päivänä.
  • Marbellan jet-set sai alkunsa kun Saksan prinssin Rolls Royce –luksusauto sai moottorivian keskellä kylää. Hän piti paikasti niin paljon, että päätti ostaa sieltä maata ja hänen ystävänsä seurasivat tietenkin perässä.
  • Marbellaa suojaa Sierra Bianca –vuoristo, jonka takia alueella on oma mikroilmastonsa, joka tarkoittaa leutoa säätä vuoden ympäri. Marbellassa on kesäisin keskinmäärin noin 29 astetta ja talvisin lempeät 12 astetta.
  • Ruoasta kiinnostuneet rakastuvat Marbellaan, jossa on yli 600 ravintolaa, joiden joukosta löytyy peräti yksi kolmella Michelin –tähdellä varustettu paikka.

Tehtävää ja nähtävää Marbellassa

Marbellassa on paljon muutakin tekemistä kuin ihanasta säästä nauttimista ja julkkis-bongailua. Tässä pari ehdotusta Wimdun työntekijöiltä:
1) Marbellan alueella on monia uskomattoman laadukkaita golfkenttiä, jotka ovat suunnitelleet tunnetut arkkitehdit kuten Steve Ballesteros, Peter Alliss je Clive Clark. Talven aikana Marbella on täydellinen paikka asua jos haluaa kokea Sierra Nevadan laskettelumäet.
2) Kävele Golden Milea pitkin, joka on 6.5 kilometriä pitkä tie Marbellan ja Puerto Banuksen välillä, jonka varrelta löydät alueen yleellisimmät talot kuten esimerkiksi entisen Saudi Arabian kuninkaan Fahdin kesäasunnon ja kuuluisan Hotel Marbella Clubin.
3) Jos kiinnostuksen kohteenasi ovat luksusbrändit, Marbella ei petä! Tärkeimmät shoppailualueet ovat El Corte Inglés, La Cañada ja Marina Banús.
4) Marbellan vanha kaupunki on loistava paikka käydä kävelyllä niin päivisin kuin öisin. Päiväsaikaan täällä voi katsella ihmisiä ja shoppailla kun taas iltaisin alue kuhisee ihmisistä, jotka nauttivat alueen loistavista ravintoloista ja baareista.
5) Jos haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, voit testate Jetlev –nimistä laitetta hiekkarannalla NomadJetsissä. Saat hyvän ohjeistuksen ja voit sitten lentää tällä propellereilla varustetulla vesilaitteella. Katso kuvia netisä innostukseasi ja kerää sitten kaveriporukka kokoon, jotta saatte paremman hinnan laitteita vuokrattaessa.< p>

Syöminen ja juominen Marbellassa!

Marbellassa on ruoan suhteen paljon valinnanvaraa, kaikkea katukeittiöistä Michelin –ravintoloihin ja kaikkea siltä väliltä. Helpottaaksemme valinnan vaikeutta, olemme keränneet tähän pari suosikkia: Smallworld on pieni ravintola, joka tarjoilee kansainvälistä ruokaa ja jokaiselle jotakin. Ilmapiiri on lämmin ja hinnat ovat hyvin edullisia! Patagonica on erinomainen pihviravintola, joka tarjoilee alueen parhaimpaa lihaa. Paikka on hieman hintavampi kuin monet muut alueen ravintoloista, mutta kun maistat pihviäsi ymmärrät heti miksi. Patagonica on tilava ja siksi loistava valinta jos lomailet suuren ryhmän kanssa. Pihvien lisäksi täällä tarjoillaan herkullisia tapaksia, jotka voi jakaa pöydän kesken aitoon espanjalaiseen tapaan. Jos haluat kokeilla jotain vielä yleellisimpää, Buenaventura on juuri oikea osoite. Ravintolaa suositellaan Michelin –oppaassa, ja se on hyvin rakastettu paikallisten keskuudessa. Ilmapiiri täällä on niin juhlava, ettet luultavasti halua lähteä ollenkaan. Nauti a la carte –listan antimista ja lähde sitten mukaan opastetulle kierrokselle ravintolan viinikellariin. Marbellassa on myös paljon loistavia raaka-aineita, joten voit aina kokeilla omia kokkaustaitojasi majoituksesi keittiössä.

Liikkuminen Marbellassa

Malagan lentokenttä on Marbellaa lähempänä oleva kenttä, josta liikennöi bussi suoraan terminaalin ovilta Marbellan keskustaan. Taksi kentältä Marbellaan maksaa noin 70 euroa. Kun olet päässyt keskustaan, voit helposti kävellä paikasta toiseen. Jos haluat ottaa taksin majoituksellesi esimerkiksi iltaisin, pidä huoli, että neuvottelet hinnan aina ennen autoon astumista, jottei sinua huijata. Jos haluat lähteä seikkailemaan Costa del Solia pitkin, Marbellasta lähtee monia busseja eri suuntiin, joiden avulla pääset helposti päiväretkelle. Myös auton vuokraaminen on täällä helppoa ja edullista, mutta jos lomailet sesongin aikaan auto on hyvä varata jo ennen kuin lähdet reissuun ja suosia pienempiä yrityksiä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme