Majoitus kohteessa Manila

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Manila

Majoitus ja asunnot kohteessa Manila: Apartments

Manila on Filippiinien pääkaupunki ja kosmopoliittinen metropoli. Kaupunki tuhoutui lähes täysin toisessa maailmansodassa ja se rakennettiin tämän jälkeen uudestaan. Manila on maailman tiheimmin asutettu kaupunki ja sen metropolialueella asuu noin kaksikymmentä miljoonaa ihmistä. ihmisten taloudelliset erot ovat todella suuri, on todella rikkaita ihmisiä ja todella köyhiä ihmisiä. Manila oli yli kolmensadan vuoden ajan espanjalaisten hallussa ja heidän Aasiassa sijaitsevista siirtokunnista tärkein, he ovatkin jättäneet jälkeensä paljon kulttuuria, kielitaitoa, arkkitehtuuria ja ruokia. Manilan yöelämä on äänekästä, halpaa ja ehdottoman trooppista. Ihmisiin on helppo tutustua ja paikalliset ovat hyvin kielitaitioisia, kaikki vähänkin kouluja käyneet puhuvat englantia, monet äidinkielenäänkin sillä se on erityisesti liike-elämän kieli. Ravintolat ovat edullisia ja ruoka on herkullinen sekoitus espanjaa, kiinaa ja intiaa. Manilasta löydät tietysti paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, lukuisia museoita, kauniita puistoja, eläintarhan, kauniita kirkkoja, oikeastaan mitä tahansa yleensä ottaen suurkaupungista odottaa näkevänsä. Manilassa erityistä on paikallinen monikulttuurisuus, se on Aasian New York, josta löydät lukemattoman määrän eri kulttuureja yhdestä paikasta. Loma-asunnot

Vuokraa loma asunto Manilasta

Manilassa kannattaa vierailla ja tutustua tähän mahtavaan elämää kuhisevaan kaupunkiin. Tähän kaupunkiin pääset parhaiten sisälle kun asut lomasi ajan keskellä aitoa elämää. Unohda tylsät ja kalliit hotellit ja kokeile asumista paikallisessa asunnossa (apartments). Monet paikalliset asunnonomistajat vuokraavat huoneitaan tai asuntojaan (apartments) edullisesti. Internetistä, Wimdun sivuilta on helppoa löytää itseä kiinnostavat kohteet. Voit vuokrata asunnon (apartments) pariksi päiväksi, viikoksi tai ihan miten pitkäksi aikaa haluat. Valikoima ulottuu yksiöistä kaksioihin ja sitäkin suurempii asuntoihin (apartments). Tutustu paikallisten tuntemaan Manilaan ja sympaattisiin filippiiniläisiin. Wimdu mahdollistaa persoonallisemman matkustamisen, turvallisesti koko maailmaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme