Majoitus kohteessa Manchester

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Manchester

Majoitus ja asunnot kohteessa Manchester: Apartments

Manchester kuuluu Euroopan jännittävimpiin kaupunkeihin ja on täydellinen kohde kaupunkiviikonlopulle tai lyhyelle lomalle. Manchesterilla on paljon tarjottavaa hisorian ja nähtävyyksien saralla, ja sen asukkaat ovat ylpeitä ja vieraanvaraisia. Kaupungista löytyy hotelleja ja hostelleja jokaiselle kukkarolle, joista monet sijaitsevat Manchesterin trendikkäimmillä ja elävimmillä alueilla. Kaupunki sijaitsee vain kivenheiton päässä Liverpoolista, Sheffieldista ja Peak District National Park-kansallispuistosta. Miksi et siis suunnitelisi Pohjois-Englannin lomaa? Lyhytaikaiset vuokra-asunnot ovat täydellisiä majoituksia kun kierrät aluetta. Parin päivän Manchester-loma, jonka jälkeen suuntaat rauhalliseen Peak Districtiin on täydellinen yhdistelmä, jonka aikana koet Pohjois-Englannin eri puolet.

Nippelitietoa

 • Manchesterista on lähtöisin hämmästyttävä määrä maailman tunnetuimpia bändejä, kuten Oasis, The Stone Roses, The Smiths, Simply Red ja The Fall.
 • 20 Nobel palkinnon saajaa on kotoisin Manchesterista.
 • Manchester oli maailman ensimmäinen teollistunut kaupunki.
 • Manchester oli alkujaan nimeltään Derryfield.

Vierailu Manchesterissa

Manchesterilla on kaupunkiin saapuneille paljon tarjottavaa. Sen teollisen historian aikana kaupunki on käynyt läpi monta myötä- ja vastoinkäymistä, joista monet kaupungin museoista kertovat. The People’s History-museo esittelee Manchesterin työläisten historian viimeisen 100 vuoden ajalta. Museossa kerrotaan ensimmäisistä ammattiliitoista, jotka tunnetaan nimellä guilds, ja niiden taistelusta demokratian puolesta. Museo on suurilta osin interaktiivinen, mikä tekee sen, ettei aihe tunnu lainkaan kuivalta. The Manchester Museum on toinen kaupungin laadukkaimmista museoista ja on erikoistunut näyttelyesineisiin, jotka käsittelevät luontoa ja maailman eri kulttuureja. Museo on jättiläismäinen ja siellä kannattaa viettää pari tuntia. Molempiin musoihin on vapaa pääsy, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tulla ja mennä niin kuin haluat, voit vaikka jakaa vierailusi monelle päivälle.

Pubielämää

Manchesterissa on lukuisia pubeja, joissa saat maistella kaupunkilaisten elämää. 57 Thomas Street Manchesterin keskustassa on hyvä paikka aloittaa. Juottolassa toimii Manchesterin tunnetuin mikropanimo, Marble Beers, jonka filosofia on yksinkertaisuus ja laatu. Great Portland Streetillä sijaitseva The Circus Tavern kannattaa tarkastaa, vaikka et saisikaan istumapaikkaa. Tämä on Euroopan pienin baari, jossa myytiin pitkään vain yhtä olutlajiketta, Tetley´s beeriä!

Manchesterin ruoka

Yksikään matka Manchesteriin ei olisi sen arvoinen jos se ei sisällä retkeä legendaariselle, Rushholme alueella sijaitsevalle, ‘curry mile’-kadulle. Katu tunnetaan sen ravintoloista, take-away- ja kebab-kojuista. Kadun erikoisuus on Lähi-Idän ja Etelä-Afrikan keittiöt. Jos haluat maistaa tyypillistä englantilaista ruokaa, suosittelemme, että suuntaat Sam’s Chop House-ravintolaan aivan keskustan pohjoispuolella, jossa tarjoillaan suuria annoksia tyypillistä pohjois-englantilaista ruokaa. ‘Bury Black Pudding’ on maistamisen arvoista. Sen reseptiä on hiottu vuosisatojen ajan ja sitä valmistava yritys on todella ylpeä tuotteestaan. Se on tyypillinen Lancashirelainen herkku – etsi voileipäkoju joka myy black pudding-leipiä ja herkuttele!

Musiikkia Manchesterissa

Manchesterin musiikkiskene on legendaarinen. Siitä lähtien, kun Sex Pistols esiintyivät kaupungissa vuonna 1976, Manchester on takonut musiikkiuraa joihin eivät muut kaupungit hevillä pysty. Sex Pistolin keikalla käyneet, joista tunnetuimat olivat varmasti tulevat Simply Redin,Joy Divisionin, The Smithsin ja The Fallin jäsenet, muuttivat musiikin täysin. Manchesteristä lähti maailmalle monta bändiä vielä 90- ja 00-luvulla, kuten Oasis ja Elbow. Manchesterilaiset ovat musiikkihistoriastaan hyvin ylpeitä ja kaupungissa on monta keikkapaikkaa, joihin voit mennä katsomaan kaupungin uusia lupauksia. Suosittelemme, että käyt ainakin Night and Day Caféssa Oldham Streetillä, joissa soittavat monet paikalliset ja kansainväliset bändit. Tila on pieni ja iintiimi tunnelma täten taattu. Käythän myös Führer Bunker nimisessä klubissa, joka sijaitsee Machesterin entisellä teollisuusalueella, Salfordissa, ja jossa toimii suosiotaan nopeasti kasvattava levy-yhtiö SWAYS. Täällä artistit soittavat häkissä! Manchester Apollossa taas voit käydä katsomassa hieman suurempia kansainvälisiä esiinyjiä. Apollo on 1930-luvulla rakennettu entinen elokuvateatteri ja on mahtava kohde, jos haluat keikan lisäksi ihailla kaunista sisustusta. Monet Manchesterin tunnetuimmista muusikoista asuvat kaupungissa edelleen, voit vaikka bongata The Stone Rosesin Ian Brownin, The Fallsin Mark E Smithin tai Happy Mondaysin laulajan Shawn Ryderin!

Liikkuminen

Manchesterin lentokenttä sijaitsee kaupungista etelään. Paras tapa päästä kentältä keskustaan on junalla ja matka kestää vain 20 minuuttia. Manchester’s Metro Link-metroverkolla on päivittäin enmmän kuin 50 000 käyttäjää. Metrojärjestelmä yhdistää rautatieaseman, ostoskeskukset ja toimistoalueet kolmen linjan avulla. Ja mikä parasta? Se on täysin ilmaista!! Manchesterissa on kaksi päärautatieasemaa, Manchester Oxford Road ja Manchester Picadilly. Näiltä asemilta pääset Sheffieldiin tai Liverpooliin alle tunnissa. Suosittelemme myös, että vierailet rannikkokaupunki Blackpoolissa. Siellä järjestetään joka syksy uskomaton valonäytös nimeltään Blackpool Illuminations ja sen rantakadulta voit nähdä miten raitovaunut matelevat rantaviivaa pitkin. Vieraile Manchesterissa - Pohjois-Englannin sydämessä!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme