Majoitus kohteessa Malmö

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Malmö

Majoitus ja asunnot kohteessa Malmö: Apartments

Malmö on Ruotsin monikulttuurisin kaupunki, viidennes sen väestöstä tulee ulkomailta. Malmössa onkin erityisen rikas kulttuurielämä, loistava valikoima edullisia etnisiä ravintoloita ja suuren maailman tuntua. Malmölla on pitkä historia takaan, Tanskalaiset perustivat sen jo 1272 ja se oli mukana Hansaliitossa. Ruotsiin se on kuulunut 1600-luvun puolivälistä saakka. Malmölla on ennakkoluuloista poiketen paljon tarjottavaa ennakkoluulottomalle matkustajalle. Kaupungissa on historiallinen keskusta, kolme historiallista toria, Kustaa Aadolfin aukio, Suurtori ja Pientori. Kaikki torit ovat kaikki aivan vierekkäin kaupungin keskustassa ja niitä yhdistää kävelykatu jossa voi tehdä ostoksia. Käymisen arvoisia nähtävyyksiä ovat 1437 rakennettu linna , skandinavian korkein rakennus, muutama kaunis ja vanha kirkko, sekä mukavia puistoja. Malmössa on useita monipuolisia ravintoloita ja vilkas yöelämä , paikalliset tunnetaan lisäksi mukavana väkenä, jotka neuvovat mielellään matkustajia asioissaan. Wimdun kautta löydät parhaan loma-asunnon. Wimdun toimii maailmanlaajuisesti ja valikoimamme kasvaa koko ajan.

Tutustu viehättävään Malmön kaupunkiin katutasolta, vuokraa matkasi ajaksi majoitus kaupungista

Malmö on lämminhenkinen eteläruotsalainen kaupunki, jossa on mukava piipahtaa. Halutessasi viipyä päivän tai pari, tai vaikka viikon tai kauemmankin aikaa, edullisin vaihtoehto on vuokrata majoitus Wimdun avulla. Kaikkein parhaiten pääset tutustumaan rentoon ruotsalaiseen kulttuuriin kun kokeilet majoittumista Malmön matkasi ajaksi yksityismajoitukseen, sen sijaan että varaisit kalliin hotellin. Listatuista majoitusvaihtoehdoista on valokuvia, ja kuvaukset. Voit olla yhteydessä Malmöläiseen asunnonvuokraajaan Wimdun sivujen kautta, ja sopia kaikki järjestelyt jo ennen matkaa, ja kysyä mahdolliset lisäkysymykset jo ennen kuin varaat majoituksen. Löydät sekä pienet yksiöt keskustasta, tai suuremmat majoitusvaihtoehdot perheelle tai kaveriporukalle, Wimdun avulla matkustat aiempaa edullisemmin ja mukavammin. Malmön asuntojen lisäksi Wimdusta löytyy majoitus myös muista kaupungeista, sekä Ruotsista että maailmalta.

Piipahda Malmössä, vuokra-asunnot ja asunnot Wimdusta

Tunnelmallinen Malmö on varteenotettava matkustuskohde. Kaupunki isännöi muun muassa 2013 euroviisut. Se toimii myös mainiona pysähdyspaikkana, jos olet matkalla edemmäs Eurooppaan. Kaupungista on hyvät kulkuyhteydet Tanskaan. Öresundin massiivinen lähes 8 kilometriä pitkä silta yhdistää Malmön ja Tanskan pääkaupungin Kööpenhaminan toisiinsa. Asunnot molemmista kaupungeista löydät Wimdusta. Vuokra-asunnot on listattu Wimdun nettisivuille helposti selailtaviksi. Löydät asuntoja laidasta laitaan eripuolilta kaupunkia. On tarkoituksenasi sitten pysähtyä pariksi päiväksi, viikoksi tai pidemmäksikin aikaa asunnot matkasi ajaksi kannattaa varata Wimdusta. Hoida koko reissun majoitukset kuntoon Wimdun vuokra-asunnoilla.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme