Majoitus kohteessa Malesia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Malesia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Malesia

Malesia on Kaakkois-Aasialainen valtio, joka sijaitsee osittain Aasian mantereella ja osittain Borneon saarella. Malesia on Thaimaan ja Vietnamin ohella yksi Aasian suosituimmista lomakohteista ja on yksi Kaakkois-Aasian vauraimmista valtioista. Malesia on kiehtova sekoitus modernia maailmaa ja perinteitä, mikä tekee siitä loputtoman kiinnostavan kohteen. Maa sopii täydellisesti suomalaiselle matkailijalle, sillä hyvän infrastruktuurin takia kaikki toimii loistavasti ja samaan aikaan hinnat ovat säilyneet edullisina. Malesiassa on loputtomiin tehtävää ja nähtävää ja maa on oikea kultuurien sulatusuuni. Malesiassa puhutaan yli 130 kieltä ja asukkaita on joka puolelta maailmaa. Maassa on myös monia eri uskontoja, joista tärkein on kuitenkin islam, jota seuraa yli puolet maan kansalaisista. Malesian muslimit ovat kuitenkin moneen muuhun muslimimaahan verrattuna hyvin avoimia, eivätkä sääntöjä seurata kovinkaan tiukasti. Malesiassa voi yhdistää ainutlaatuisella tavalla kaupunki- ja rantaloman, sillä maa on suhteellisen pieni ja välimatkat ovat lyhyitä. Kaikenkaikkiaan Malesia on täydellinen lomakohde, johon kannattaa ehdottomasti suunnata. .

Majoitus Malesiassa

Vaikka Malesia ei ole Aasian suosituin lomakohde, turisteja on maassa riittämiin, ja seurauksena myös majoitusvaihtoehtoja. Lähes kaikissa maan kaupungeissa on hostelleja ja joitain hotelleja ja suurimmissa kaupungeissa on myös yleellisiä viiden tähden hotelleja vaativalle matkailijalle. Jos kuitenkin haluat kokea Malesian aivan läheltä, sinun kannattaa harkita majoituksen vuokraamista Wimdulta. Meidän valikoimissamme on kaikenlaisia majoitusvaihtoehtoja kaupunkiasunnoista rantahuviloihin. Jos mielesi tekee esimerkiksi vilvoitella uima-altaalla, voit vuokrata kokonaisen talon omalla altaalla. Jos taas haluat kokea kaupunkielämää Kuala Lumpurissa, voit valita loma-asunnon keskeltä keskustaa. Yksityisen majoituksen laatu on usein korkeampaa kuin keskiluokan hotelleissa, joiden todellista kuntoa on vaikea arvioida internetin välityksellä. Wimdun laaduntarkistut takaa, että saat paikan päällä juuri sen minkä olet nähnyt valokuvissa. Olemme aivan varmoja, että löydät täydellisen loma-asunnon Malesiassa Wimdun kautta. .

Malesian ilmasto

Malesian ilmasto on trooppinen ja sen mukaisesti lokakuusta helmikuuhun maan itäisellä rannikolla ja Borneolla sataa voimakkaasti. Länsirannikolla taas ei tällöin juurikaan sada, kun taas monsuuni-aikana (huhtikuusta lokakuuhun) idässä on kuivaa, kun taas lännessä kastutaan. Malesian eteläosassa, johon kuuluu maan pääkaupunki Kuala Lumpur, sataa molempina kausina, mutta sateet ovat lyhyempiä. Malesia sijaitsee lähellä päiväntasaaja, joten lämmintä säätä riittää. Lämpötilat liikkuvat 32 asteen ja 26 asteen välimaastossa. .

Malesian kaupungit

Vaikka useimmat matkaavat Malesiaan nauttimaan maan paratiisirannoista, matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua myös maan kaupunkeihin, joista jokaisella on oma ilmapiirinsä ja erikoisuuksensa. Tässä ovat 29 miljoonan asukkaan maan suurimmat kaupungit ovat: .

 • Kuala Lumpur – pääkaupunki, monikulttuurinen keskus
 • George Town – Phenangin osavaltion kulttuurinen ja gastronominen keskus
 • Ipoh – Perakin osavaltion pääkaupunki, jossa on historiallinen siirtomaakaupunginosa
 • Johor Barhu – Johor osavaltion pääkaupunki ja portti Singaporeen
 • Kuantan – Pahangin osavaltion pääkaupunki ja itärannikon kaupallinen keskus
 • Kota Kinabalu – kaupunki lähellä paratiisirantoja, sademetsiä ja Kinabalu –vuorta
 • Malacca – Malesian historiallinen kaupunki täynnä siirtomaa-arkkitehtuuria
 • Miri – lomakohde, josta kulku Gunung Mulu –kansallispuistoon.

Muut kohteet

Malesiassa on lukuisia kohteita, jotka kiinnostavat tänne matkaavia turisteja. Valinnan vaikeus tuleekin olemaan suurin ongelma, kun suunnittelet matkaasi. Haluamme kertoa lyhyesti joistain maan suosituimmista kohteista: .

 • Cameron Highlands – uskomattoman kaunis ylänkö, joka tunnetaan teeviljelmistään
 • Fraser´s Hill – pieni kylä, jonka perusti skottilainen kullankaivaja Luis James Frasier, kohde on vaikuttava esimerkki siirtomaa-aikojen arkkitehtuuria ja elämää
 • Kinabalun kansallispuisto – puisto, jossa sijaitsee Kaakkois-Aasian korkein vuori Kinabalu
 • Lankawi – 99 saaresta koostuva saaristo, joka tunnetaan rannoistaan, sademetsistään, vuoristaan ja ainutlaatuisesta luonnostaan. Lisäksi saari on verovapaa
 • Penang (Pulau Pinang) – saari, joka tunnettiin ennen ”orientin helmenä” ja on kiehtova saari täynnä loistavaa ruokaa ja luontoa
 • Perhentianin saaret – turisteille vielä suhteellisen tuntemattomat luonnonkauniit saaret
 • Redang (Pulau Redang) – suositut saaret, jotka ovat erityisesti sukeltajien suosiossa
 • Taman Negaran kansallispuisto – jättiläismäinen sademetsä-alue, joka levittäytyy Kelantanin, Pahangin ja Terengganun osavaltioiden yli
 • Tioman (Pulau Tioman) – saari, joka on useasti valittu maailman kauneimmaksi saareksi

Liikkuminen Malesiassa

Vaikka Malesia on suhteellisen pieni maa, sinun on matkustettava pidempiä välimatkoja, jos haluat nähdä sen eri alueita. Maan poikki matkustaminen on onneksi todella yksinkertaista ja vaihtoehtoja on monia. Malesian eri kohteiden välillä liikennöi halpalentoyhtiö AirAsia, joka on helpoin tapa päästä varsinkin mantereelta saarille. Jos haluat pysyä mantereella, paras tapa matkustaa ovat maan poikki kulkevat junat. Valtion rautateiden junat ovat nopeita, puhtaita ja luotettavia. Kaikista halvin tapa matkustaa paikasta toiseen Malesiassa on bussi, ja lähes kaikissa maan kylissä on bussiasema, josta pääsee eri puolille maata. Bussiyhtiöitä on lukuisia, joiden laatu vaihtelee rajusti. Luotettavimmat ovat Transnasional ja NICE/Plusliner, jotka liikennöivät useimmilla reiteillä. Jos olet lähdössä pidemmälle matkalle, sinun kannatta ehdottomasti varata niin sanottu luksus-bussi, jossa on vain 24 paikkaa ja enemmän mukavuuksia. Jos aiot matkustaa viikonloppuna tai pyhinä, liput kannattaa aina varata etukäteen. Pidä myös mielessä, että useimmissa busseissa on todella kylmästi puhaltava ilmastointi, joten ota mukaan lämpimiä vaatteita riippumatta siitä, minkälaiset lämpötilat ovat ulkona. .

Tärkeää tietoa

Kuten jo aiemmin mainitsimme, Malesia on muslimimaa ja vaikka täällä ollaan uskonnon suhteen hyvin rentoja, on myös olemassa alueita, joissa esimerkiksi alkoholia ei ole tarjolla. Näillä alueilla ei luonnollisesti myöskään katsota oman alkoholin juomista hyvällä. Uskonnollisimmilla alueilla on myös syytä pukeutua hieman peittävimpiin vaatteisiin. .

Kaiken kaikkiaan Malesia on turistille hyvin turvallinen kohde, mutta taskuvarkauksia sattuu paljon. Matkailijoita huijataan myös takseissa, eikä sinun kannata nousta taksiin koskaan, ilman, että hinta on sovittu etukäteen tai olet varma, että kuski on laittanut mittarin käyntiin. .

Ota aina Malesiassa liikkuessasi huomioon, että huumeiden käyttö ja myynti on täällä äärimmäisen vakava rikos. Kaikenlaisesta huumeiden myyntiin, tuontiin, vientiin ja tuotantoon sekaantumisesta ainoa mahdollinen rangaistus on kuolema. Pelkästä hallussapidosta tai käytöstäkin rangaistus on usein peräti 10 vuotta vankeutta. Rangaistus voi tulla myös siitä, että huumausaineen käytöstä löydetään todisteita kehosssasi esimerkiksi verikokeen avulla. Älä siis IKINÄ käytä Malesiassa matkustaessasi minkäänlaisia huumeita ja pidä tarkka huoli matkatavaroistasi jokaisessa käänteessä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme