Majoitus kohteessa Makati

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Makati

Majoitus ja asunnot kohteessa Makati: Apartments

Makati on osa Manilan asutuskeskittymää Filippiienillä, ja siellä asuu puoli miljoonaa asukasta. Se on Filippiinien talouselämän keskus ja erittäin kosmopoliitti alue. Filippiineillä ihmisten taloudelliset erot ovat todella suuri, on todella rikkaita ihmisiä ja todella köyhiä ihmisiä, Makatistakin aivan vieressä löytyy köyhien asuinalue. Paikalla asuu kaikkialata maailmasta tulleita ihmisiä ja kaduilla kuuleekin kaikkia mahdollisia kieliä. Makatissa on tietysti loistava ravintolatarjonta ja paljon ostoskeskuksia. Paikallisiin nähtävyyksiin kuuluu muutamia kirkkoja ja useita museoita, esimerkiksi Ayala museo, joka esittelee Filippiinien historiaa. Makatissa sijaitsee paljon nättejä puistoja, esimerkiksi Santo Nino de la Pazin kappelin puisto, Greenbelt puisto ja Ayala Triangle puisto, jonka ympäristöstä löytyy paljon kahviloita ja ravintoloita. Manilan yöelämä on mainiota, tärkeimmät yöelämän alueet ovat Greenbelt, Ayala Triangle ja P Burgos Street. Tarjonta ulottuu karaokesta, rokkibaareihin, tanssipaikkoihin, ja go-go baareihin. Useista paikoista saa ostettua myös edullista ruokaa.

Vuokraa loma asunto Makatista

Jo monet ennen sinua ovat ihastuneet Makatin omaleimaiseen charmiin ja ihmisiä vilisevään Manilaan. Makati kannattaakin kokea ainakin kerran elämässä. Kun haluat taata onnistuneen lomamatkan, kannattaa vuokrata (apartments) asunto Makatista, hotellien ja hostellien sijaan. Lukisat paikalliset asunnonomistajat vuokraavat huoneitaan tai asuntojaan edulliseen hintaan. Filippiiniläisillä on pitkät perinteet huoneiden tai asuntojen vuokraamisessa, ja nykyisin internetistä on helppoa poimia kiinnostavat kohteet. Voit vuokrata makatilaisen asunnon (apartments) haluamaksesi ajaksi, pariksi päiväksi, viikoksi, ihan miten pitkäksi aikaa haluat. Wimdun valikoima on pienemmistä huoneista suurempii, yksiöistä kaksioihin ja koko perheen tai kaveriporukan yhdessä vuokraamiin asuntoihin (apartments). Matkusta niinkuin paikalliset, ja tutustu Makatin aitoon kulttuuriin ja sympaattisiin filippiiniläisiin. Wimdu on persoonallisempi tapa matkustaa, mutta se on myös turvallinen ja edullisempi keino kokea maailman kulttuuri.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme