Majoitus kohteessa Mainz

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme

50 parasta asuntoa kohteessa Mainz

Majoitus ja asunnot kohteessa Mainz: Apartments

Roomalaiset perustivat Mainzin kaupungin Rehein-joen rannalle 100-luvulla eaa. Mainzin kaupunki on kaunis ja siellä on paljon keskiajalta säilyneitä rakennuksia. Mainzissa on mukava kävellä ja katsella nähtävyyksiä. Parhaat päivät tähän ovat tiistai, perjantai ja lauantai, kun katedraalin ulkopuolella järjestetään markkinat. Mainzin vanha kaupunki kätkee sisäänsä lukuisia keskiajalta peräisin olevia yksityistaloja, sekä barokin aikaisen kirkon. Hyvän kuvan kaupungista saat kun osallistut englanninkieliseen opaskierrokseen, jossa kaupungin historiaa käydään läpi. Mainzin ruokakulttuuri on erinomaista, paikalliset herkut ovat Spundekäse ja Handkäse, ja ne ovat maistuvia juustoja, joita tarjotaan muun ruoan kanssa. Maizista löytyy tietysti myös monia ravintoloita, joissa voit tutustua ruokakulttuuriin. Saksassa kun ollaan, ruoka on usein hyvin täyttävää ja sen voit nauttia joko paikallisen viinin, tai oluen kera. Hintataso Mainzissa on Suome edullisempi, ja kun kerran käytetään samaa rahaa, halvemmat hinnat huomaa heti kaupunkiin saapuessa.

Vuokraa loma-asunto Mainzista ja koe saksalaiskaupungin tunnelma katutasolta

Mainzissa sinulla on mahtavat mahdollisuudet unohtumattomaan lomaan, majoittumalla tähän saksalaiseen ikivanhaan kaupunkiin, jossa Gutenberg perusti ensimmäisen kirjapainonsa, pääse kokemaan jotain ainutlaatuista. Charmikkaassa Mainzissa koet erilaisen loman, majoitu vuokra-asuntoon (apartments) kalliiden hotellien tai hostellien sijasta, säästät kustannuksissa ja majoituksesi on itsesi näköinen ja ekologisempi. Rennossa Mainzissa aika kuluu kuin siivillä, kaupungilla on mukava kuljeskella ja kokeilla erilaisia kapakoita ja ravintoloita. Paikalliselta isännältäsi voit tietysti kysyä, missä hän käy syömässä ja juomassa, ja löytää paikat joita ei ole turistioppaissa. Vuokranantajat ovat aivan tavallisia Mainzin asukkaita, jotka sattuvat omistamaan majoituspaikkoja, asuntoja tai huoneita. Mainzin kaikista asunnoista (apartments) on Wimdussa valokuvat ja kuvaukset ja niihin on helppo tutustua, lisäksi vuokranantajat on helppo tavoittaa sähköpostitse. Kun varaat (asunnon) Wimdun kautta, saat varmistuksen varausksestasi viimeistään vuorokauden aikana.