Majoitus kohteessa Maggiorejärvi

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Maggiorejärvi

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Maggiorejärvi

Maggiorejärvi on Italian toiseksi suurin järvi ja se virtaa Italian läpi Sveitsiin. Järvi on 66km pitkä ja noin 5km leveä. Paikoin jopa 10km. Järven syvin kohta on 372m. Järven suosituin turistikohde on 1300-luvulla rakennettu Santa Caterina del Sasso- luostari. Luostari on roomalaiskatolinen ja sijaitsee Leggiunossa, Lombardian alueella. Se perustuu kolmeen päärakennukseen: Eteläinen naisluostari, pääluostari ja pääkirkko. Maggiorejärven rannikolla sijaitsee paljon kauniita pikkukyliä. Tärkeimpiä mainitsemisen arvoisia kaupunkeja ovat sveitsiläiset Gerra, San-Nazaro, Locarno, Brissago ja Vira. Lombardia tarjoaa myöskin paljon arvostettuja matkailukohteita järven rannikolla kuten Ranco, Livigno ja Ispra. Stresa tarjoaa eleganttisuutta ja pieni Cannero Rivieran kylä on tunnettu kauniin hiekkarannan ansiosta. Maggiorejärven läpi virtaa Ticinojoki. Joki on 248km pitkä ja on kätevä vesireitti monille lauttoille ja veneille.

Majoitus Maggiorejärven rannikolla

Järven kauneus houkuttelee vuosittain turisteja ympäri maailmaa matkustamaan Maggiorejärvelle. Majoittumalla järven rannikolle, koet taianomaisen loman kauniin luonnon keskellä. Toisella puolella järveä näet Sveitsin, kun taas toisella puolella voit nauttia aidosta italilalaisesta pastasta peston kanssa. Majoittuminen paikalliseen asuntoon on helppoa Wimdun sivun avulla.

Vuokra-asunnot Maggiorejärvellä

Voitte olla huolehtimatta vuokra-asuntojen saannista Maggiorejärven rannikolla, sillä Wimdun avulla voitte vuokrata asuntoja, huoneistoja tai pelkän huoneen asunnossa paikalliselta asukkaalta helposti ja turvallisesti. Maggiorejärven rannikko on monikulttuurista. Sillä on rantaa sekä Sveitsin, että Italian kanssa. Wimdu tarjoaa asuntoja lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi. Voitte itse päättää asunnon koosta, sijainnista ja hinnasta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme