Majoitus kohteessa Maastricht

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Maastricht

Majoitus ja asunnot kohteessa Maastricht: Apartments

Noin 120 000 asukkaan Maastricht pitää sisällään paljon Alankomaiden ja koko Euroopan historiaa. Vuonna 1992 kaupungissa allekirjoitettiin Maastrichtin sopimukseksi nimetty sopimus Euroopan unionin perustamisesta, joka johti myös yhteisen rahan, euron, luomiseen. Maastrichtista onkin mainiot kulkuyhteydet muualle Eurooppaan, sillä se sijaitsee vain kävelymatkan päässä Belgiasta ja pyöräilymatkan päässä Saksasta. Sijainti tekee Maastrichtista kansainvälisen kaupungin, ja se on matkailijoiden suosiossa erityisesti hyvien ostosmahdollisuuksiensa vuoksi. Wimdun kautta vuokraat edullisen asunnon aivan kaupungin sydämestä. Maastrichtin yliopisto houkuttelee kaupunkiin nuoria Alankomaista sekä ulkomailta. Kaupunkiin saapuessa kannattaa napata lähimmästä kojusta engalnninkielinen Week in Week uit –lehti, josta löytyy kaikki Maastrichin jännittävät tapahtumat. Kaupungin keskustassa komeileva The Vrijthof-linna on Maastrichtin ylpeys. Massiivisen kirkon ja katedraalin uumenissa järjestetään paljon festivaaleja, joista tunnetuin on marraskuussa järjestettävä The Carnaval. Eräässä karnivaalulaulussa lauletaan ”Maastricht on yksi iso pubi”, mikä todella pitää paikkaansa. The Carnavalin aikaan Maastricht muuttuu todelliseksi sirkukseksi, kun koreisiin naamaisasuihin pukeutuneet ihmiset tanssivat kaduilla ja soittavat musiikkia yömyöhään. Jos kaupunkiin ei osu karnivaalin aikaan, löytyy kulttuuria ja yöelämää ympäri vuoden. Erityisesti kannattaa katsastaa The Highlander, Take5, De Allabonneur, ja make! -baarit, jotka tarjoavat kaupungin parhaat musiikit. Maastrichtista on helpot kulkuyhteydet myös muihin Euroopan kohteisiimme kuten Pariisi, Berliini, Amsterdam tai asunnot Lontoo.

Koe kansainvälinen Maastricht vuokraamalla asunto tai huone (apartments and rooms) yksityishenkilöltä

Erityisesti Carnavalin aikaan Maastrichtista saattaa olla vaikeaa löytää hotellimajoitusta, jolloin hannattaa harkita asunnon (apartments) vuokraamista yksityishenkilöltä. Wimdun kautta saat yhteyden asuntoaan tai huonettaan (apartments and rooms) vuokraaviin paikallisiin henkilöihin. Maksimoi mahdollisuutesi kokea aito Maatricht vuokraamalla huone (rooms) tai kokonainen asunto (apartments) paikalliselta, joka osaa neuvoa sinulle parhaat paikat. Säästät rahaa ja energiaa asumalla mukavasti kalustetuissa asunnoissa (apartments). Wimdu tekee valintasi helpoksi edellisten käyttäjien jättämien kommenttien kautta. Lisäksi asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) voi katsella kuvia ja lukea tarkat tiedot etukäteen, joten paikan päällä ei tule ikäviä yllätyksiä. Voit myös katsoa mitä huoneita muut käyttäjät erityisesti suosittelevat. Maastrichtin lisäksi kannattaa kurkata miltä näytävät asunnot Tokio, Haag, New Delhi, Hampuri tai aina muodikas New York.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme