Majoitus kohteessa Lyon

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Lyon

Majoitus ja asunnot kohteessa Lyon: Apartments

Lyon on Ranskan toiseksi tärkein kaupunki, jonka historia alkaa jo 2000 vuotta sitten roomalaisten perustaessa kaupungin Fourvièren kukkulalle Rhône ja Saône joen mutkaan. Lyonissa on lukuisia historiallisia nähtävyyksiä ja se on UNESCOn maailmanperintökohde. Lyon on poikkeuksellisen hyvin läpi historian säilynyt kaupunki, sitä ei ole koskaan kohdannut mikään merkittävämpi katastrofi tai luonnonmullistus. Lyonista löytyykin monipuolisesti eri aikakausilta peräisin olevaa arkkitehtuuria. Kaupungin eri kaupunginosiin kannattaa tutustua jalan, ja hyvää julkista liikennettä käyttämällä. Fouvièren kukkulalle, josta on mahtavat näkymät Lyonin kaupunkiin ja jossa kuuluisa basilika sijaitseen, pääsee köysirataa pitkin. Toinen ehdoton vierailukohde on Croix-Roussen kukkula, sen kauniiden rakennusten takia, sekä Vanha Lyon, jossa sijaitsee Venetsian jälkeen suurin renessanssin aikaisten rakennusten täyttämä kaupunginosa. Vanhojen rakennusten lisäksi Lyoniin houkuttelevat alueen lukuisat viinitarhat. Ranskalaiset viinit ovat maailmankuuluja, ja kannattaa harkita viininmaistelukierrokselle osallistumista. Lyonin ravintolat ovat laadukkaita, kuten muuallakin tässä ruokaa rakastavassa maassa. Lyonista löydät tietenkin myös kaikki moderniin maailmaan kuuluvat edulliset etniset ja pikaruokavaihtoehdot.

Lyonista löydät aidon Ranskalaisen kulttuurin

Paras tapa tutustua aitoon lyonilaiseen elämänmenoon on viettää lomasi aidossa ympäristössä. Vuokraamalla asunnon Lyonista, saat heti paikallisen kontaktin vuokraisännästäsi, ja voit kysyä parhaat vinkit paikallisten suosimien ravintoloiden löytämiseksi. Etsit sitten majoitusta kalustetussa kaksiossa, vierashuonessa (rooms) tai koko perheelle sopivassa asunnossa (apartments), Wimdusta löydät haluamasi. Jos haluat matkustaa hotelleita edullisemmin, entistä helpommin ja varmasti hauskemmin, tutustu sivustoltamme löytyviin ilmoituksiin. Älä enää odota, varaa huone tai kokonainen asunto (apartments) helposti ja edullisesti. Halutessasi voit olla jo ennen lomaa yhteyksissä vuokranantajaasi Wimdun kautta ja sopia kaikki käytännön järjestelyt valmiiksi. Vuokraamalla asunnon (apartments) tai huoneen (rooms) saat lomastasi irti enemmän, ja koet ranskalaisen kulttuurin entistä lähempää. Meiltä löytyy paljon muitakin kohteita ympäri maailman, esimerkiksi

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme