Majoitus kohteessa Lucca

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Lucca

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Lucca

Kauniiseen toskanalaiseen Serchio-joen rannalla sijaitsevaan Luccan kaupunkiin on mukava matkustaa. Parhaiten sinne pääsee, joko junalla tai bussilla Pisan lentokentältä tai sitten Pisan ja Firenzen kaupungeista. Luccalla on historiaa jo etruskeista ja roomalaisten ajoilta, kaupungissa on siis paljon vanhoilta ajoilta muistuttavia arkeologisia kohteita. Tärkein Luccan nähtävyys on renessanssiaikainen kaupunginmuuri. Muuri on 4 kilometriä pitkä ja sen päällä kävellen voit kiertää koko kaupungin. Luccasta löydät myös roomalaisen amfiteatterin, sekä lukuisia kirkkoja. Luccan vanhat kirkot kätkevät sisäänsä vaikuttavia taidekokoelmia, ja niihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Luccasta löydät erinomaisia ravintoloita, kuten kaikkialta Italiasta, ravintolat tarjoavat tietysti herkullisia pizzoja ja pastoja. Luccan paikallinen erikoisuus on makealta maistuva buccellato leipä. Lucca on erityisen kuuluisa oopperastaan ja kuuluisa Gicomo Puccini syntyi Luccassa. Lucca on italialainen kaupunki, joka kannattaa kokea. Entisessä kaupunkivaltiossa on aivan erityinen tunnelma ja paikalliset ovat tietysti italialaisittain ulospäinsuuntautuneita ja ystävällisiä.

Koe Lucca paikallisemmasta näkökulmasta ja asu lomasi vuokraamassasi loma-asunnossa

Italian ystävällinen ja vieraanvarainen kulttuuri houkuttelee lukemattomia matkustajia vuosittain tutustumaan tähän ilmastoltaan loistavaan maahan. Parhaiten tutustut Luccan tunnelmaan ja paikallisiin asukkaisiin, kokeilemalla (apartments) asunnon vuokrausta Wimdun avulla suoraanpaikalliselta yksityishenkilöltä. Luccan kaupunkilaisten kokema Lucca tulee paremmin tutuksi, kun unohdat hotellien ja hostellien tylsän tarjonnan ja vuokraat asunnon (apartments). Koe Italia entistä aidompana ja lähemmin. Asu samoilla kaduilla ja kulmilla kuin Puccini nauti auringonpaisteesta ja italialaisen espresson tuoksusta. Italian matkasi onnistuu entistä paremmin, kun asut lomasi ajan aidossa ympäristössä aitojen asukkaiden ympäröimänä. Paras matkaoppaasi on tietysti asunnon tai huoneen (apartments and rooms) vuokraava Luccan asukas. Kuinka muuten löytäisit ne parhaat ja edulliset paikallisten suosimat kahvilat ja kuppilat. Löydät helposti (apartments) asunnot Luccasta Wimdun avulla.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme