Majoitus kohteessa Lontoo

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Lontoo

Majoitus ja asunnot kohteessa Lontoo: Apartments

Englannin pääkaupunki Lontoo on yksi maailman monipuolisimmista, vilkkaimmista ja jännittävimmistä kaupungeista. Kahdeksan miljoonan asukkaan Lontoo levittyy niin kauas kuin silmä siintää, ja jokainen kaupungin eri alue ja yhteisö on omalla tavallaan jännittävä ja erilainen. Lontoo on kuin monta pientä kaupunkia olisi pakkautunut hyvin lähelle toisiaan ja muodostaneet ennennäkemättömän moniuloitteisen suurkaupungin. Lontoo on todellakin jättänyt jälkensä historiaan ja kaupungissa on monta museota, jotka antavat kuvan Lontoon kehityksestä aikojen saatossa. Hostelleista ja hotelleista ei ole pulaa kantakaupungissa tai sitä ympyröivissä kaupunginosissa Camdenissa, Shoreditchissa, Kensingtonissa ja Islingtonissa. Kaupungissa on tarjolla myös paljon asuntoja ja huoneita, jos haluat nähdä Lontoon uudesta näkökulmasta. Lontoolaisen luona majoittuminen antaa sinulle tuntua siihen, miltä tuntuu asua yhdessä maailman parhaista kaupungeista.

Nippelitietoa

 • Lontoossa puhutaan yli 300 kieltä ja 25% kaupungin asukkaista ovat syntyneet muualla maailmassa!
 • Lontoon kahdeksan miljoonan väkiluku on suurempi kuin useimmissa Euroopan maissa!
 • Lontoon 409 metroasemilla sijaitsevaa rullaporrasta kiertävät yhteensä maailman viikottain kaksi kertaa.
 • Ensimmäinen fish and chips-ravintola avattiin Lontoossa vuonna 1860.
 • Lontoon tunnetuin tavaratalo, Harrod´s, käytti kerran koobraa 62 000 punnan arvoisten kenkien vartioimiseen.
 • 80,000 sateenvarjoa katoaa vuosittain Lontoon metrossa.

Tekemistä Lontoossa

Mistä aloittaa? Lontoossa on lukuisia maailmanluokan nähtävyyttä, joista olet varmasti kuullut jo pienestä pitäen. Ongelmaksi ei muodostu se, mitä Lontoossa tekisi, vaan se, mitkä nähtävyydet ehtii juosta matkansa aikana läpi. Miten voisikaan valita esimerkiksi näiden välillä: Big Ben, Buckingham Palace, The British Museum, The Tate Modern and the London Eye? Lontoo on ennen kaikkea täynnä makuja, ääniä ja kuvia – yritä ehtiä nähdä ainakin double decker-bussin, mustan taksin, fish and chip - kojun ja viihtyisän lontoolaisen pubin. Tiedämme, että matka Lontooseen voi olla hieman yliampuva kokemus, ja että olet jo varmasti päättänyt, mitä haluat ehdottomasti nähdä. Ajattelimme käydä läpi meidän viimeistä matkaa Englannin pääkaupunkiin ja antaa kuvan siitä, miltä päivä Lontoossa voisi näyttää.
 • Aloitimme päivämme englantilaisella aamiaisella tyypillisessä kahvilassa asunnomme lähellä, Brick Lanella, Shoreditchissa. Tämä alue tunnetaan Lontoon ‘hipsteri’ alueena ja täältä löydät monia vintage-kauppoja, puutiikkeja ja levykauppoja Brick Lanen sivukaduilta.
 • Otimme sitten Lontoon Undergroundin Southwarkiin, missä vierailimme Tate Modernissa, joka sijaitsee vanhassa voimalaitoksessa. Tate Moderniin on vapaa pääsy ja voit viettää vaikka kokonaisen päivän sen monissa kerroksisssa. Tate Modern keskittyy nykytaiteeseen ja on yksi Lontoon suosituimmista kohteista. Olisimme tosiaan voineet viettää täällä vaikka koko illan, mutta onnistuimme irtautumaan täältä jo lounasaikaan. Päätimme sulattaa suuren aamiaisen kävelemällä Thames-jokea pitkin. Aurinko paistoi ja saimme nauttia Tower-sillan keskusta "The Cityn" näkymistä .
 • Kävelymme jälkeen päätimme pistäytyä lounaalla Borough Marketissa. Olimme kuulleet alueesta paljon hyvää, ja valinnanvaraa olikin loputtomiin. Oli vaikeaa päättää ravintoloiden ja kahviloiden välillä, mutta lopulta päädyimme syömään pieneen deliin. Söimme tuoreet sandwichit ja joimme perään herkullisen kupin teetä.
 • Seuraavaksi hyppäsimme London Eyen kyytiin. Tämä jättimäinen maailmanpyörä sijaitsee lännempänä Thamesin rannalla ja on välttämätön kokemus ensikertalaiselle. London Eye on loistava tapa saada käsitys suunista, kaupungin koosta ja antaa myös rauhallisen hetken Lontoon hektisyydestä väsyneelle matkailijalle.
 • Kun lähdimme maailmanpyörältä, ilta alkoi jo hämärtyä, ja huomasimme olevamme jälleen nälkäisiä. Jos matkustamisesta voi laukaista yhden totuuden – se tekee nälkäiseksi! Otimme tuubin Oxford Streetille ja kävelimme hetken Sohossa, yrittääksemme päästä yksimielisyyteen ruokapaikasta. Päätimme mennä Yalla Yallaan, libanonilaiseen ravintolaan Sohon sydämessä. Söimme herkullisen ja suhteellisen edullisen lammas kebabin.
 • Seuraavana suunitelmissamme oli Leicester Square ja Piccadilly Circus, molemmat vain lyhyen matkan päässä Sohosta. Halusimme nähdä kaupungin kirkkaat valot iltasaikaan. Olimme ajatelleet mennä katsomaan elokuvaa tai esitystä joissain Leicester Squaren monissa teattereissa, mutta koska kello oli jo yhdeksän, päätimme suunnata Lontoon yöelämään.
 • Aloitimme The Harp nimisestä kapakasta Covent Gardenissa, joka on äskettäin kruunattu vuoden pubiksi. Nautimme pari olutta ja perinteisen englantilaisen pubin tunnelmaa. Siiryimme sitten Brew Dog-panimoravintolaan Camdenissa, innokkaina maistamaan heidän legendaarista hanaolutta. Lopuksi päädyimme Lontoon tunnetuimpaan yökerhoon, Fabriciin. Fabric on loistava klubi mutta vaihtoehtojakin toki on, esimerkiksi: Heaven, Madame Jojo’s and KOKO, kaikki omassa genressään hyvin arvostettuja klubeja.
 • Toivomme, että olemme antaneet osviittaa siitä, mitä Lontoossa voi saada aikaiseksi päivän aikana. Päivän olisi toki voinut viettää monella eri tapaa, ja muita varteenotattavia nähtävyyksiä ovat muun muassa: Shakespeare’s Globe, Madame Tussauds, Big Ben and The London Science Museum. Tärkeintä on tietenkin pitää hauskaa ja yrittää olla uuvuttamatta itseään liiallisella juoksemisella paikasta toiseen.

  Liikkuminen

  Lontoon alueella on monta lentoasemaa – Heathrow Airport, Stansted Airport, Luton Airport, Gatwick Airport ja London City Airport. Kaikki viisi kenttää sijaitsevat Lontoon keskustan läheisyydessä ja pääset keskustaan kaikilta kentiltä noin 30 minuutissa, yleensä bussilla. Lontoon Underground on paras tapa liikkua kaupungin sisällä. Osta Oyster-kortti, se on halpa hankinta ja alentaa matkojen hintoja huomattavasti. Voit käyttää sitä sekä metrossa että busseissa. Lontoon taksit ovat useimmiten hintansa arvoisia ja ovat hyvä vaihtoehto jos olet eksynyt.

  Haluatko varata?

  ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

  Jaana
  Jaana
  10 Loistava
  tammikuu 2018
  Iloinen ja valoisa huone

  Comfort oli erittäin avulias ja neuvoi reitit lentokentältä asunnolle ja takaisin. Asunto on hyvällä sijainnilla, helppo liikkua bussilla ja junalla. Huone siisti ja mukava.

  jelena
  jelena
  10 Loistava
  syyskuu 2016
  ☆ Deluxe Room in Duplex Penthouse ☆

  Tosi siisti asunto. Ystävällinen isäntä. Tykkäsimme tosi paljon!

  Kristiina
  Kristiina
  10 Loistava
  elokuu 2015
  Covent Garden - Charming Listed Building

  Isäntäni Michael on ihan loistava. Mukava, avulias, korrekti. Kaikki sovittu piti täsmällisesti paikkansa.

  Riitta
  Riitta
  8 Todella hyvä
  heinäkuu 2014
  Spacious 4 BDRM@Stratford, 10min to City

  Asunto kokonaisuudessaan ja huone vastasivat aika hyvin odotuksiamme. Huone oli siisti ja sopivan kokoinen ja säilytystilaa oli sopivasti. Ainoastaan huoneen televisiota ei saatu pyynnöstämme huolimatta toimimaan. Matka Stratfordin metr...

  Olemme Wimdu...

  Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

  … ja me rakastamme asuntojamme