Majoitus kohteessa Lombardia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Lombardia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Lombardia

Lombardia on yksi kahdestakymmenestä Italian alueesta, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa. Alueen pääkaupunki on Milano. Tärkeimpiä turistikohteita Lombardiassa ovat Milano, Brescia, Mantua, Pavia, Como, Cremona, Bergamo, Sondrio ja Lecco. Alueella sijaitsee satoja museoita (yli 330). Duomo di Milano on yksi tärkeimmistä Lombardian alueen nähtävyyksistä. Se on rakennettu goottilaisella tyylillä ja on Euroopan toiseksi suurin katedraali Sevillan katedraalin jälkeen. Castello Sforzesco- linna sijaitsee Milanossa ja toimii museona. Linna rakennettiin 1300-luvulla. Se on yksi suurimmista linnoituksista Euroopassa. Basilica of Sant'Ambrogio, La Scala-teatteri ja Santa Maria delle Grazie-luostari ovat myös tunnettuja turistikohteita Milanossa. Alueella suositaan erimakuisia risottoja. Yleisin risottotyyppi on " risotto alla Milanese". Se syödään sahramin kanssa. Monzan kaupungissa tähän suosittuun reseptiin lisätään vielä makkaran paloja. Alueen tyypillisiä juustoja ovat robiola, crescenza, taleggio ja gorgonzola. Voi ja kerma ovat yleisessä käytössä. Muita tyypillisiä ruokalajeja ovat Polenta, Pizzoccheri, Ossobuco, Cotoletta ja Cassoeula. Jälkiruuaksi syödään yleensä Panettonea (herkullinen pullaleivos) ja tiramisu. Lombardia voi olla myös ylpeä sen musiikin historiastaan. Bergamo on Gaetano Donizettin kotikaupunki ja Giuseppe Verdi työskenteli Milanossa suuren osan elämästään. Lombardia on aina ollut tärkeä silkin ja tekstiilin valmistaja. Tärkeimmät italialaisen muodin laatumerkkejä ovat Valentino, Versace, Prada ja Armani.

Majoittuminen Lombardiassa

Haluatko majoittua Como-järven rannalle ja herätä aamuisin ja syödä aamiainen parvekkeellasi, jolta on mahtava näköala järvelle? Wimdu tarjoaa Lombardiassa erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Voitte löytää itsellenne parhaan mahdollisen majoituksen, kun selailette Wimdun sivuilla asuntoja. Jos haluat tutustua nopeasti paikalliseen kulttuuriin ja tapoihin, niin majoittumalla paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon on helpoin ja mielenkiintoisin tapa saada uutta kokemusta.

Vuokra-asunnot Lombardiassa

Wimdu tarjoaa teille erikokoisia ja hintaisia vuokra-asuntoja, huoneistoja tai taloja Lombardiassa. Voitte itse valita asunnon tai huoneenne sijainnin. Voitte asettua lombarialaiseen kylään ja nauttia luonnosta ja hiljaisuudesta sekä maalaiselämästä tai voitte vuokrata yösijan keskellä Milanon keskustaa ja tutustua kaupungin kulttuurielämään sisältäpäin. Jos haluatte heittää hyvästit tavalliselle hotellimajoitukselle ja kokea jotakin uutta ja mielenkiintoista, varatkaa Wimdun vuokra-asunto ja aloittakaa matkanne suunnittelu jo tänään.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Tarja
Tarja
8 Todella hyvä
huhtikuu 2017
Milano Centrale- BEAUTIFUL & COMFY!

Ystävällinen ja mukavan oloinen isäntä. Asunto vähän meluinen, mutta olisi pitänyt itse ymmärtää tilatessa; oli ensimmäinen kerros ja talo isojen katujen välissä. Loistava sijainti, ja kaikki lähellä.

pekka
pekka
10 Loistava
toukokuu 2016
Valoisa Loft Järvinäköala

Lyhyt kahden päivän päivän vierailumme Lorenan ja Abramon Valoisa Loft Järvinäköala-majoituksessa täytti kaikki odotukset! Meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja isäntäperhe huolehti muutoinkn hyvinvoinnistamme. Asunto oli siisti, rau...

Pirjo
Pirjo
10 Loistava
maaliskuu 2015
Maaseutu Mökki järven

aivan erinomainen lomamökki.Mökin varustelu loistava ja isäntäväki erittäin ystävällistä! Ranta lähellä !Suosittelemme lämpimästi!

Krister
Krister
10 Loistava
elokuu 2014
Maalaismainen talo Great Lake View!

Meillä oli oikein loistava loma. Claudia on ihana vuokra-emäntä, joka todella välittää vieraistaan. Talo on mahtava. Kaikki toimi moitteettomasti. Ja mitkä maisemat. Ei riittänyt että ikkunoista aukeaa panorama maisema järvelle, vaan lis...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme