Majoitus kohteessa Lloret de Mar

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Lloret de Mar

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Lloret de Mar

Barcelonan lähellä sijaitseva Lloret de Mar on loistava lomanviettopaikka. Lloret de Marissa sijaitsee lukuisia hyviä pienempiä ja suurempia rantoja, joissa voit viettää unelmiesi rantalomaa. Tunnelma kaupungissa on espanjalaisen energinen ja ulospäinsuuntautunut. Kaupunkilaisten kanssa pääsee helposti juttusille, ja espanjan opettelu onnistuu helposti heidän kanssaan. Lloret de Marista löytyy kaikki laadukkaiden lomakohteiden palvelut, kasino, karting rata, tenniskenttiä, vesipuisto, hevosratsastusta, keilausta, minigolffia, golfkenttä. Rannoilta löytyy myös sukelluskouluja, sekä välineiden vuokrausta osaaville. Rantalomailun lisäksi voit ostaa helposti matkamuistot kaupungista edullisesti. Virallisten matkamuistomyymälöiden sijaan kannattaa astua sisälle pakistanilaisten ja kiinalaisten pitämiin pikkuputiikkeihin, joiden hinnat ovat aina edullisia. Lloret de Marista löydät hyvän valikoiman pieniä tyylikkäitä ravintoloita, sekä kahviloita. Ravintoloissa voit nauttia espanjalaisesta ruoasta ja tunnelmasta ja samalla valmistautua paikan loistavaan yöelämään, joka on villiä ja jatkuu aamuun asti.

Barcelonan kyljessä sijaitseva Lloret de Mar on matkan arvoinen

Lloret de Marin on ihanan merelliseen tunnelman omaava pikkukaupunki. Tämän Espanjan helmen tunneolmasta pääset parhaitsen nauttimaan kun asut lomasi ajan paikallisten tapaan Wimdun avulla. Oikeat espanjalaiset asunnonomistajat vuokraavat lukuisia Lloret de Marissa sijaitseia kohteita. Voit valita juuri haluamasi asunnon tai huoneen (rooms and apartments) majoitukseksi. Paikallinen emäntä tai isäntä on vuokranantajasi, mutta myös hyvä paikallinen matkaopas. Lloret de Marissa asuvana hän osaa suositella paikallisten suosimia ravintoloita sinulle, ja hauskimmat ajanviettokohteet. Koe aito Llret de Mar, asu paikallisessa hyvin kalustetussa vuokra-asunnossa (apartments)ja nauti hotellihuonetta tilavammasta majoituksesta. Wimdusta löydät lukuisia asuntoja ja huoneita (apartments and rooms), joista valitset verkkosivuilta sinulle sopivimman ratkaisun.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme