Majoitus kohteessa Liverpool

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Liverpool

Majoitus ja asunnot kohteessa Liverpool: Apartments

Liverpool on sykkivä, vilkas ja energinen kaupunki, jolla ei ole ainostaan rikas kulttuuriperimä, vaan tarjoaa myös suuren määrän ravintoloita, maailmanluokan jalkapallojoukkueita, taidegallerioita ja jännittävää yöelämää. Liverpool on kokenut jonkinlaisen uudelleensyntymän sen jälkeen, kun kaupunki oli Euroopan kulttuuripääkaupunkina, mikä toi kaupungille kansainvälistä näkyvyyttä, ja antoi Liverpoolille mahdollisuuden näyttää maailmalle parhaat puolensa. Liverpoolilaiset ovat kaupungistaan hyvin ylpeitä ja heillä on vahva identiteetti. He ovat lämpimiä, ystävällisiä ihmisiä, jotka kertovat turisteille mielellään kotikaupunkinsa kohokohdat. Liverpoolissa on hyvät liikenneyhteydet ja Liverpoolin John Lennon-lentokenttä sijaisee erinomaisella paikalla niille, jotka saapuvat kaupunkiin vain lyhyeksi ajaksi.

Nippelitietoa

 • Mistä nimi Scouser, joiksi Liverpoolilaiset itseään kutsuvat, tulee? Se oli padan nimi, jota Liverpoolilaiset söivät 1900-luvun nälkävuosien aikaan.
 • The Liverpool School of Tropical Medicine, joka avattiin vuonna 1898, oli maailman ensimmäinen trooppiseen terveystieteeseen erikoistunut laitos.
 • Adolf Hitler asui Liverpoolissa ennen ensimmäistä maailmansotaa.
 • Liverpoolin jokkueet Liverpool FC ja Everton, tekevät kaupungista Yhdistyneen Kuningaskunnan parhaiten päärjäävän jalkapallokaupungin.
 • Liverpoolia kutsutaan myös pop-musiikin pääkaupungiksi. Täältä tulevilla artisteilla on ollut yhteensä enemmän hittilistan ensimmäiselle sijalle kipuneita albumeita kuin minkään muun kaupungin kasvateilla.

Koe Liverpool

Telakat ovat ehkä paras paikka aloittaa vierailu Liverpoolissa. Albert Dock-telakka, joka on maailmanperintökohde ja juhlistaa Liverpoolin teollista menneisyyttä, on todella suosittu turistien keskuudessa. Telakalla sijaitsevat monet kaupungin parhaista baareista ja ravintoloista, sekä Tate Liverpool-museo. Täältä löydät myös Merenkulkumuseon, joka dokumentoi Liverpoolin rikkasta merenkulkuhistoriaa. Kaupungin kehitystä on hyvin pitkälle määrännyt sen rooli yhtenä maailman tärkeimpänä satamana. On kiinnostavaa saada käsitys siitä, minkälaista elämä kaupungissa oli vuosisatoja sitten. Titanic oli rekisteröitynyt Liverpoolissa ja monet kaupungin asukkaista menettivät henkensä aluksen upotessa. Informatiivinen muistomerkki veden äärellä on kunnianosoitus niille, jotka työskentelivät aluksen konehuoneessa.

Liverpoolin taide ja kulttuuri

Liverpoolissa on Lontoon jälkeen eniten taidegallerioita ja julkisia museoita kuin missään muualla Yhtyneessä Kuningaskunnassa. Kaupungissa on suuri määrä sekä pieniä että suuria gallerioita. Tate Liverpool on niistä tunnetuin ja sisältää merkittävän kokelman nykytaidetta. The Walker Gallery, joka sijaitsee kauniissa St John’s Gardens-puistossa, on erikoistunut prerafaeliittiseen taiteeseen. Liverpoolissa on aktiivinen taideskene ja kannattaakin pitää silmät auki, jos tielle sattuisi pop-up gallerioita, taidetapahtumia tai uusia näyttelyjä.The Beatles on nimi, jota on vaikea välttää, kun puhutaan Liverpoolista ja sen historiasta. Bändi on oikeutetusti hyvin vahvasti esillä kaupungissa ja se on jättänyt syvän jäljen kaupungin populaarikulttuuriin. Ne, jotka ovat kiinnostuneia bändin tarinasta, voivat käydä monissa paikoissa, jotka ovat olleet bändin taipaleella merkittäviä. Käy The Cavern Clubissa, jossa bändi alkuaikoinaan soitti, tai kääntymässä Strawberry Field-lastenkodin porteilla. The Beatles Story, museo Albert Dockilla joka kertoo bändin tarinan erinomaisesti, on jokaiselle bändistä kiinnostuneelle pakollinen pysähdys.Liverpool on myös suosittu vapaa-ajan-kohde, ja Liverpool One-ostoskeskus on tärkeä jokaiselle, jota kiinnostaa shoppailu, muoti ja viihde. Ne, jotka etsivät yöelämää, tulevat viihtymään Liverpoolin keskustassa, jossa on hyviä baareja, meluisia pubeja ja keikkapaikkoja riittämiin. Liverpoolin maine hyvien artistejen tuottajana säilyy, ja monet nuoret lupaukset soittavat baareissa maineen ja kunnian toivossa.

Off the beaten path

Liverpoolilla on monta eri puolta ja suosittelemme ehdottomasti, että kysyt paikallisilta heidän parhaita vinkkejä aidon Liverpoolin kokemiseksi. Midän vinkki on, että matkaat kaupungista pohjoiseen Crosby Beachille, jossa sijaitsee taiteilija Antony Gormleyn Another Place-niminen taideinstallaatio. Ranalla komeilee 100 rautaista hahmoa kolmen kilometrin kokoisella alueella. Hahmot on asetettu eri syvyyksille ja installaatio on yksinkertaisuudestaan huolimatta hyvin vaikuttava. Jos mahdollista, käy auringonlaskun aikaan saadaksesi installaatiosta kaiken irti. Jos janoat hieman erilaista shopplukokemuksta, käy Grand Central Hall-ostoskeskuksessa. Tilassa, joka oli ennen uskonnollinen kokoustila, on monia vaihtoehtoisia kauppoja joissa myydään kaikenlaisia kiinnostavia lahjoja, vaatteita ja helyjä. Ihaile ylimmässä kerroksessa sijaitsevaa Methodist Areenaa, joka on todella vaikuttava. Williamson Tunnels Heritage Centre-museokin on tutustumisen arvoinen. Tehtailija Joseph Williamsonin rakennuttama rakennelma on kokoelma tunneleita ja kammioita, jotka antavat vierailjoilleen hyvän käsityksen kaupungin historiasta. Voit saada myös opastetun kierroksen tämän mystisen maanalaisen verkoston läpi.

Liikkuminen

Liverpoolin John Lennon Airport sijaitsee kymmenisen kilometriä kaupungin keskustan ulkopuolella. Useat bussilinjat kulkevat kentän ja ympäröivien alueiden välillä. Lähin junaasema on Liverpool South Parkway, jonne on lentoasemalta vain lyhyt bussimatka. Paras tapa päästä lentokentältä Liverpoolin keskustaan on bussilla ja matka kestää noin 25 minuuttia. On myös olemassa busseja, joilla pääset John Lennonilta Manchesterin keskustaan. Liverpoolissa liikkuminen on helppoa ja halpaa. Junia operoivan yhtiön nimi on Merseyrail ja bussiyhtiö on nimeltään Mersey Travel. Keskustassa navigointi on hyvin yksinkertaista ja jos olet epävarma jostain - kysy! Liverpoolilaiset tietävät useimmiten kaupungistaan kaiken.On olemassa niin monta syytä käydä tässä fantastisessa kaupungissa, joka todella tarjoaa jokaiselle jotakin. Etsisitpä taidetta, historiaa tai vain hauskaa lomaa, Liverpool tarjoaa ylpeänä korkealaatuista...kaikkea.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme