Majoitus kohteessa Lissabon

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Lissabon

Majoitus ja asunnot kohteessa Lissabon: Apartments

Lissabon on yksi Euroopan vangisevimmista ja kiehtovimmista lomakohteista. Kaupunki on täynnä kauniita rakennuksia, hyvää ruokaa ja kulttuuria. Lissabonissa on uskamottoman paljon nähtävää - monumentteja, museoita, katedraaleja, luostareita ja linnoja. Parasta Lissabonissa on, että sisäänpääsy useimpiin nähtävyyksiin on ilmainen tai todella halpa. Kaupungissa on helppo liikkua ja liikenneyhteyksiä on paljon ja nekin ovat halpoja. Lissabonissa on säilynyt vanhan maailman viehätys, eikä Euroopassa ole toista samanlaista kaupunkia. Aikoinaan kaupunki oli maailman rikkaimman valtakunnan keskus ja oli suuri vaikuttaja maailmassa. Kaiken muun lisäksi, Lissabon tarjoaa vierailijoilleen monta kaunista rantaa vain kivenheiton päässä keskustasta. Joten miksi et suuntaisi Euroopan länsikärjelle lomailemaan? Lissabonin keskustassa on monia hotelleja ja hostelleja. Majoitusta, jossa on hinta-laatu suhde kohdallaan on kuitenkin vaikea löytää, eli kannattaa harkita yksityisen majoituksen vuokrausta. Niissä on usein hinta kohdallaan ja saat kaupan päälle viettää aikaa aitojen Lissabonilaisten tavoin.

Nippelitietoa

  • Vasco De Gama-silta Lissabonin ulkopuolella on Euroopan pisin - sillä on mittaa 17 kilometriä!
  • Maailman vanhin kirjakauppa, joka avattiin vuonna 1732, sijaitsee täällä.
  • Lissabonin tuhosi vuonna 1755 sattunut maanjäristys ja sitä seurannut tsunami ja tulipalo. Vain 15% kaupungista pelastui.
  • Lissabon on Euroopan toiseksi vanhin pääkaupunki Ateenan jälkeen.
  • Lissabonissa on vaikuttava katu-hissi, joka vie väsyneet matkailijat kaupugin yhdeltä tasolta toiselle.

Tekemistä Lissabonissa

Suosittelemme, että ostat ‘Lisboa Card’-kortin vierailusi ajaksi. Se on erityisesti turisteille suunniteltu kortti joka oikeuttaa ilmaisen sisäänpääsyn yli kahdeksankymmeneen kohteeseen. Kortilla saat myös matkustaa joukkoliikenteellä ilmaiseksi, joten kortti on todella hintansa väärti.Useimmat nähtävyydet sijaitsevat kaupungin keskustassa, pääosin Belem-alueella. Torre de Belem (Belemin torni) on häikäisevän kaunis ja kuuluu UNESCOn maailmanperintöön. Torni rakennettiin alkuperäisin suojelemaan Lissabonin satamaa, joten voit kiivetä sinne katselemaan merta. Torni sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin muista nähtävyyksisä, ja sieltä kannattaakin suunnata Mosteiro de Jeronimos-luostarille. Tämäkin on UNESCOn kirjoissa ymmärrettävistä syistä, sillä luostari on hyvin vaikuttava ja ehdottomasti kaupungin tärkein monumentti.Rooman tavoin Lissabon rakennettiin seitsemälle kukkulalle, mikä tarkoittaa monta kaunista näköalapaikkaa. Me pidämme erityisesti Miradouro de Santa Catarinasta, Jardim-puistosta ja tuhotusta Castelo Sao Jorge-linnasta. Lissabonin vanhin osa on Alfama, missä on mukava tallustella. Alfamassa on saanut syntynsä Fado, melankolinen Portugalilainen musiikki, ja baareista kuuluva pehmeä musiikki yhdistetynä kapeisiin katuihin, tekee aluestaa ainutlaatuisen. Yksi Lissabonin parhaista nähtävyyksistä jää valitettavasti useimmilta näkemättä. ‘Galerias romanas’ (Romaalaiset galleriat) sijaitsevat kaupungin ostosalueen alla. Tämä roomalainen alamaailma muodostuu silloista, käytävistä ja kammioista, mutta sitä pidetään vaarallisena ja tulvii usein. Joka vuosi asiantuntijat tyhjentävät galleriat ja ne avautuvat syyskuussa kahtena päivänä yleisölle. Alamaailmaan mennään silloin keskellä katua sijaitsevan pienen reiän kautta!

Syö, juo ja shoppaile

Useimmat kaupat sijaitsevat alueilla Bairro Alto, Cais do Sodre ja Rua da Augusta. Voit iloita suuresta valinnanvarasta ja halvoista hinnoista. Ruoka on Lissabonissa jännitävää, ainutlaatuista ja maukasta. Kaupunki on tunnettu Pasteis de Beleme-leivoksista, joita sinunkin täytyy maistaa. Resepti on vuosisatoja vanha hyvin vartioitu salaisuus! Koska kaupunki sijaitsee niin lähellä merta, tarjolla on aina suuri valikoima tuoreita meren antimia, kokeile sushia! Kaiken lisäksi ruoka on Lissabonissa todella huokeaa. Muista kuitenkin, että ravintolat sulkevat ovensa iltapäivällä kolmen ja kahdeksan välillä, älä ole silloin nälkäinen! Jos haluat kokeilla Lissabonin yöelämää, suuntaa Bairro Altoon, jossa on huikea määrä baareja mistä valita. Kun olet kokeillut niistä paria, voit siirtyä yhteen Lissabonin monista klubeista. Meidän mielestä Lux on hyvä osoite – juomat ovat kaohtuullisen hintaisia ja musiikki on aina hyvää. Ei mikään ihme, että Lissabon on äänestetty Euroopan parhaaksi viikonloppukohteeksi jo monta vuotta!

Liikkuminen

Lissabonin lentokenttä sijaitsee 8km pohjoiseen kaupungista. AeroBus vie sinut halvalla keskustaan vain 20 minuutissa. Voit myös matkustaa bussilla läheiseen Estoril-lomakohteeseen. Taksi keskustaan maksaa lentokentältä 11€ ja matka kestää noin 15 minuuttia. Kuten mainitsimme, Lisboa-kortti oikeuttaa ilmaiseen matkustamiseen keskustassa. Me rakastamme Lissabonin huteria raitiovaunuja – numero 28 keskustassa on ollut toiminnassa jo satoja vuosia! Päiväretkikohteita on monia – Sintra, pieni kaupunki, jossa on paljon goottilaista arkkitehtuuria, on vain 20 minuutin päässä is. Kaupunkia ympäröi useat palatsit ja metsät ja on todella näkemisen arvoinen! Cascaisin rantakaupunkiinkin pääsee vain 20 minuutissa jos haluaa makoilla rannalla ja kastaa jalat Atlantissa.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Lilli
Lilli
8 Todella hyvä
heinäkuu 2017
Peaceful Apartment in Lively Area

Hyvä sijainti keskellä Lissabonin sykettä,mutta silti huoneisto rauhallisen kadun varrella .Huoneistoon saa hyvin myös läpivedon jolloin nukkuminen hyvässä sängyssä takasi jaksamisen kävellä ylä-ja alamäkiä tässä vanhassa kaupungin osass...

Tuula
Tuula
8 Todella hyvä
huhtikuu 2016
Kirkas Flat lähellä Pantheon

Asunto on mukavalla paikalla, sopi hyvin lomamme tukikohdaksi. Emäntämme oli ystävällinen, järjesti ylimääräisen lisäsängyn, antoi erittäin hyviä vinkkejä fadopaikoista ja muista tutustumisen arvoisista paikoista, sekä huolehti hienosti...

Heli
Heli
8 Todella hyvä
toukokuu 2015
Charming Alfama Studio parvekkeella

Isäntämme Rui oli todella ystävällinen. Asunto oli loistavalla paikalla, vähän askeettinen mutta kaikki tarvittava löytyi.

Hannele
Hannele
8 Todella hyvä
maaliskuu 2015
"Window of the World"-huoneisto historiallisella alueella ja vanhin Lissabonin

Hyvällä sijainnilla oleva siisti asunto. Se, että asuntoon johtavat kapeat korkeat portaat, on hyvä huomioida etukäteen. Emäntä erittäin ystävällinen. Meitä oli kaksi pariskuntaa ja olimme katsoneet, että asunnossa oli petipaikat kuudel...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme