Majoitus kohteessa Lima

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Lima

Majoitus ja asunnot kohteessa Lima: Apartments

Etelä-Amerikassa sijaitseva Lima on Perun pääkaupunki ja maan kulttuurielämän ja talouden keskittymä. Espanjalaiset hallitsivat maata sieltä käsin yli 300 vuoden ajan, ja kaupunki onkin täynnä upeaa vanhaa arkkitehtuuria, kirkkoja, luostareita. Vanha kaupunki näyttääkin vanhalta eurooppalaiselta kaupungilta. Limassa on tietenkin suurkaupunkina lukuisia mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa, Lima on erittäin turistiystävällinen ja sen ravintolat ovat edullisia ja laadukkaita, kaupungissa on myös vilkas ja monipuolinen yöelämä. Kaupungissa kannattaa syödä erityisesti kalaruokia, jotka ovat erittäin maukkaita, sekä edullisisa. Ruokaa tilatessa annokset ovat suuria ja usein hyvin mausteisia. Maan kansallisruokaa on ceviche kalaruoka, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla. Kaupungista löytyy myös lukuisia mahdollisuuksia vietää yöelämää, ja jos osaa edes muutaman sanan espanjaa, saa paikallisten kanssa aikaan jo keskustelua. Limassa liikkuminen onnistuu parhaiten taksilla, ja hinta pitää aina sopia ennen autoon astumista sillä autoissa ei yleensä ole mittareita. Vuokraa loma-asunto Liman kauniista maisemista jo tänään helposti Wimdun kautta.

Viettää laadukas loma Limassa , vuokraa asunto lomasi ajaksi

Onnistuneen ja hauskemman loman viettäminen Perussa on entistä helpompaa, kun etsit loma-asunnon tai vuokrahuoneen (apartments and rooms) Wimduun listatuista ilmoituksista. Valitsemalla hotellin tai hostellin sijasta huoneen tai vuokra-asunnon (rooms and apartments), pääset heti lähemmäksi aitoa paikallista elämänmenoa. Perulainen kulttuuri on ystävällistä ja ulospäinsuuntautunutta, miksi et siis kokeilisi asua lomallasi oikeissa asunnoissa tylsien hostellien ja kalliiden hotellien sijasta. Kun haluat vinkkejä kaupunkiin tai ravintoloihin tutustuessa , voit aina kysyä vinkkejä suoraan paikalliselta vuokraisännältäsi. Haluat sitten tilavan koko perheen loma-asunnon (apartments), yksittäisen vuokrahuoneen (rooms), tai kodikkaan kaksion, löydät Wimdusta hyvän valikoiman näitä kaikkia. Wimdun avulla matkustaminen on entistä halvempaa, ja voit suunnitella lomasi oman persoonasi mukaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme