Majoitus kohteessa Lijiang

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja asunnot kohteessa Lijiang: Apartments

Lijiang sijaitsee Kiinassa luonnosta ja alkuperäiskansoistaan tunnetussa Yunnanin maakunnassa. Lijiang on kuuluisa kauniista luonnostaan ja puhtaasta ilmastaan. Kaupunki on jo yli 800 vuotta vanha, ja tästä muistuttaa Lijiangin vanhan kaupungin arkkitehtuuri. Vanhassa kaupungissa matkailijan on helppo kulkea jalan, kun taas muualle pääsee edullisesti taksilla. Lijiangissa on monia viehättäviä matkamuistoja myyviä liikkeitä ja paljon kahviloita ja baareja, sekä tietysti suussasulavaa kiinalaista ja paikallisten alkuperäiskansojen ruokaa valmistavia ravintoloita. Paikallisiin nähtävyyksiin kuluu vanhan kaupungin ohella Mu-suvun palatsi. Mut hallitsivat Lijiangia yli neljänsadan vuoden ajan ja rakensivat valtavan palatsin tänä aikana. Palatsiin pääsee tutustumaan, sekä sitä ympäröivään puutarhaan. Lijiangin ympäristöön pääsee helposti tutustumaan joko polkupyörällä, muulin vuokraamalla, ja tietysti kävelemällä. Yunnanin ympäristö on perinteisesti ollut Naxi-kansan asuinaluetta ja jos vuokraat auton ja kuljettajan 10-30 euron vuorokausi hintaan, pääset helposti tutustumaan Naxi kansan lähistölä sijaitseviin kyliin.

Tianjinin vuokra-asunnot tarjoavat paremman loma-kokemuksen

Lijiangista löytyvät asunnot (apartments) ja huoneet ja monet muut Kiinan ja muun maailman kaupungit ovat Wimdun ansiosta vain yhden hiiren klikkauksen päässä. Toisistaan tuskin poikkeavien hotellien ja täyteen tungettujen hostellien sijaan sinun kannattaa kokeilla matkustamista edullisemmin, tilavammin ja tietysti muistorikkaammin. Wimdu listaa sivustollaan tavallisten kaupunkilaisten kalustettuja asuntoja (apartments), joita he vuokraavat joko kokonaan, tai huoneita niistä. Voit valita Wimdun kuvallisista ilmoituksista helposti suosikkisi ja ottaa helposti yhteyttä asunnon (apartments) vuokraisäntään. Kaikilla vuokranantajilla on henkilökohtainen profiili Wimdun sivustoilla. Kun kiinnostut jostain kohteesta, sinun on helppo olla yhteyksissä vuokranantajaan ja voit tarkastaa suoraan profiilista edellisten asukkaiden majoituskokemukset. Löydät paljon helpommin edullisemmat paikallisten suosimat ravintolat ja ajanviettopaikat kun sinulla on paikallinen kontakti, ja voit kysyä paikallisesta hintatasosta jotta et maksa ylihintaa. Kun majoitut matkasi ajaksi hotellialueen sijasta paikallisten keskelle, oikeaan (apartments) asuntoon, koet Lijiangin erilaisesta näkökulmasta kuin tavallinen turisti ja saat paljon enemmän irti sen paikallisesta kulttuurista.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme