Majoitus kohteessa Leipzig

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Leipzig

Majoitus ja asunnot kohteessa Leipzig: Apartments

Leipzig on Saksin osavaltion suurin kaupunki, jolla on jo ainakin tuhatvuotias historia. Leipzigissa sijaitsee Saksan toiseksi vanhin yliopisto, 1409 perustettu Alma mater lipsiensis. Leipzig on yksi keski-Euroopan tärkeimmistä messupaikkakunnista ja messuvieraat muodostavatkin valtaosan kaupungin vierailijoista. Leipzig oli myös Itä-Saksan kommunistisen valtion kaataneiden mielenosoitusten keskus. Leipzigin ehkä tärkeimmät nähtävyydet ovat renessanssityylinen valtavan kokoinen 1556 rakennettu Vanha Raatihuone, sekä 1165 rakennettu kuuluisa Nikolainkirkko, joka tuli erityisen kuuluisaksi kommunistivaltion vastaisten mielenosoitusten pitopaikkana. Leipzigissa sijaitsee myös itäisen Saksan korkein asuinrakennus, 142,5 metriä koreka City-Hochhaus Leipzig, jonka näköalaravintolasta on loistavat näkymät kaupunkiin. Lepzig tarjoaa loistavia mahdollisuuksia kaupunkilomailuun, paikalliset kulttuuririennot ovat erinomaisia ja edullisia, kaupungissa on lukuisten opiskelijoiden myötä eläväinen musiikkikulttuuri ja yöelämä. Leipzigin museot ovat laadukkaita ja kaupungin arkkitehtuuri on mielenkiintoista. Jos haluat tutustua aitoon saksalaiseen elävään kaupunkikulttuuriin, kannattaa kokeilla Leipzigia. Yhtenä helmenä kaupungista löytyy pubi joka on ollut auki 1500-luvulta saakka, ja jossa Göthekin nautti oluensa.

Leipzig on hyvä vierailukohde ympäri vuoden

Leipzigista löydät paljon nähtävää ja koettavaa, sen kadut ovat täynnä historiaa ja se tarjoaa vuodenajasta riippuen aina erilaista tunnelmaa. Helpoiten pääset kaupunkiin sisälle, kun sinulla on paikallien yhteyshenkilö Leipzigissa. Asunnon (apartments) tai huoneen vuokraaminen matkasi ajaksi on kannattava vaihtoehto kalliiden hotellihuoneiden sijasta. Koet aidomman Leipzigin ja tutustut ystävällisiin ja maanläheisiin itäsaksalaisiin ihmisiin. Wimdun sivustoilta löydät lukuisten yksityishenkilöiden ilmoituksia, he vuokraavat joko omistamiaan asuntoja (apartments) tai asunnoissaan olevia vapaita huoneita (rooms). Haluat sitten majoittua tilavaan kaksioon kaupungin keskustaan, tai viettää lomaa perheen tai kavereiden kanssa tilavassa useamman huoneen asunnossa. Kun haluat löytää paikallisten rakastamat ravintolat tai ajanviettopaikat, kokeile matkustaa aidommin uudella tavalla.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme