Majoitus kohteessa Leeds

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Leeds

Majoitus ja asunnot kohteessa Leeds: Apartments

Leeds on englantilainen 780 000 asukkaan kaupunki, joka on yksi Englannin tärkeimmistä kulttuurikeskuksista. Leedsistä löytyykin paljon nähtävää ja koettavaa. Se on yksi Englannin parhaista paikoista shoppailumatkailuun, tai yöelämän viettoon. Leeds on Lontoota edullisempi ja vähemän business-orientoitunut. Leedsissä on myös paljon opiskelijoita, jotka tekevät siitä erittäin eloisan kaupungin. Leeds on ollut olemassa jo 1000-luvulta saakka, mutta tärkeä kaupunki siitä tuli teollisen vallankumouksen myötä 1800-lvuulla. Nykyisin entisestä teollisuuskaupungista on tullut tärkeä opiskelijakaupunki, kuten niin monesta muustakin englantilaisesta entisestä teollisuuskeskusesta. Voit viipyä Leedsissä helposti viikon tai pari päivää, mutta seon myös lyhyemmän matkan arvoinen tutustumiskohde. Sen keskustassa on upeita Viktoriaanisen arkkitehtuurin mukaisia rakennuksia, joihin tutustuu helposti kävelyretken aikan. Leedsin vaihtoehtoinen kulttuuri löytyy Excange Quarterista, joka on täynnä mielenkiintoisia kahviloita, trendikkäitä baareja ja lukuisia ruokapaikkoja. Leedsistä löytää aidon englantilaisen ruoan lisäksi lukuisia etnisiä keittiöitä, joita pitävät lukuisat Englantiin tulleet siirtolaiset.

Vuokraa asunto Leedsistä ja matkusta persoonallisemmalla tavalla

Aito Englanti löytyy jostain muualta kuin persoonattomista hotelleista. Kun haluat oikeasti tutustua Leedsin kaupunkiin etkä vain postikorttikuvaan kaupungista, kannattaa vuokrata lomasi ajaksi asunto tai huoneisto (apartments) keskeltä aitoa elämää. Wimdun sivuilta sinun on helppo selata Leedsin asuntotarjontaa. Palveluumme asuntoja ja vierashuoneita (apartments) ilmoittavat aivat tavalliset Leedsin asukkaat. Wimdun avulla vuokraaminen on turvallista, sillä vuokranantajat tekevät sivuille profiilinsa, joista sinun on helppoa tarkistaa edellisten asukkaiden maktan sujuminen.Asumalla oikeiden ihmisten keskellä tutustut Leedsiin tavallista turistia lähempää. Vuokraisännälläsi on myös varmasti omat mielipiteensä paikkakunnan parhaista ravintoloista, saat häneltä varmasti neuvoja joita et löytäisi mistään matkaoppaista. Koe aito Leeds paikallisten tapaan ja vältä pahimmat turistiansat ja elävä kaupunkikulttuuri. Vuokraa asunto (apartments) Leedsista ja matkasi Englantiin onnistuu varmasti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme