Majoitus kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria, joka tunnetaan paremmin lyhyemmin Las Palmasina, on yksi koko Espanjan suurimmista kaupungeista ja Kanariansaarten suurin. Las Palmas hemmottelee vierailijoitaan mahtavalla sub-trooppisella ilmastolla, kauniilla hiekkarannoilla ja monilla nähtävyyksillä. Jos haluat viettää rentouttavaa rantalomaa ja samalla nähdä myös historiallisia monumentteja ja taidetta, Las Palmas on yksi parhaimmista vaihtoehdoista. Las Palmas tarjoaa jokaiselle jotakin, eikä kenellekään varmasti tule tylsää. Las Palmas on samaan aikaan rento lomakaupunki ja aito Espanjalainen suurkaupunki. Kaupunki on uskomattoman kansainvälinen niin asukkaidensa kuin kulttuurinsakin puolesta. Tänne voit saapua ympäri vuoden nauttimaan auringosta ja ilmapiiristä.

Monet saapuvat Kanariansaarille ja Las Palmasiin pakettiloman turvin. Tänä päivänä kuitenkin monet lentoyhtiöt tarjoavat halvalla suoria lentoja Gran Canarialle, joiden avulla voit vapaasti suunnitella oman lomasi ja välttyä ruuhkaisilta hotellikyliltä. Jos haluat saada mahdollisimman aidon kokemusken Las Palmasissa, sinun kannattaa harkita yksityisen loma-asunnon vuokraamista. Näin saat asua kaupungin keskeisillä alueilla ja katsella paikallisten jokapäiväistä elämää läheltä. Kaiken lisäksi saat paljon omaa tilaa sekä aikaa ja voit säästää paljon rahaa. Meillä Wimdulla on Las Palmasissa paljon majoitusvaihtoja, joiden joukossa todella on jotain kaikille. Riippumatta siitä, oletko lähdössä rantalomalle koko perheesi kanssa vai kaupunkilomalle oman kultasi kanssa, meidän sivuiltamme löydät aivan varmasti sopivan majoituksen. Varaa rantahuvila, loma-asunto tai vierashuone tästä kauniista kaupungista ja aloita lomasi suunnittelu jo tänään.

Historian huminaa

Las Palmas de Gran Canarian kaupungin perusti Juan Rejón 24. kesäkuuta vuonna 1478 ja antoi sille nimen Real de Las Palmas. Rejón oli saaren valloittaneen Castillan armeijan korkein komentaja ja oli juuri voittanut sodan Gran Canarian alkuperäisväestöä vastaan. Vuonna 1492 Christopher Columbus saapui Las Palmaksen satamaan ja vietti täällä hieman aikaa ennen kuin jatkoi historiallista matkaansa uuteen maailmaan. Hän pysähtyi tänne myös matkallaan takaisin Espanjaan ja kaupungissa on joitain häneen liittyviä nähtävyyksiä.

Vuonna 1595 Francis Drake yritti valloittaa saaren, mutta epäonnistui vahvan Espanjalaisen puolustuksen takia. Pari vuotta myöhemmin, vuonna 1599, onneaan kokeili hollantilainen amiraali Pieter van der Does, joka onnistuikin tekemään paljon tuhoa koko Gran Canarian saarelle. Espanjalaiset kuitenkin pitivät hallinnan saarella ja Las Palmas vaurastui paljon Espanjan etelä-amerikkalaisten siirtomaiden kehityksen myötä. Vuonna 1821 espanjalaisen provinssin Las Islas Canariasin pääkaupunki kuitenkin siirtyi Las Palmasista Lanzaroten Santa Cruziin, mikä tarkoitti kaupungille huonompia aikoja.

Las Palmasin onni kuitenkin kääntyi taas kun englantilaiset tulivat kaupunkiin ja brittiläiset kauppiassuvut perustivat Las Palmasiin Grand Canary Coaling Company -hiiliyhtiön. Kaupunki puhkesi kukkaan ja kaupungista tuli toiselle puolelle Atlantin valtamerta matkustavien rahtialusten tankkauspaikka. Hiili nosti kaupungin taloutta aina ensimmäisen maailmansodan puhkeamiseen saakka, kun alukset kehittyivät, eikä käyttäneet enää hiiltä polttoaineena. Brittiläiset toivat kaupunkiin myös sähkön ja puhelimet aikaisin 1900-luvulla. Kaupunki oli loppujen lopuksi niin vauras, ettei Madridissa istuva hallitus voinut tehdä muuta kuin tehdä siitä koko Kanariansaarten pääkaupungin.

Kaikki muuttui Las Palmasissa kun turismi alkoi kukoistaa 1960-luvulla. Tähän aikaan suhteellisen pieni 60 000 asukkaan satamakaupunki kasvoi huimaa vauhtia 400 000 asukkaan suurkaupungiksi. Vaikka Las Palmas nykyään jakaa pääkaupungin tittelin Lanzaroten Santa Cruzin kanssa, on selvää, että Las Palmas on kahdesta kaupungista vaikutusvaltaisempi ja suurempi.

Nähtävää ja tehtävää

Casa de Colónin museo oli aikoinaan kaupungin perustajan Juan Rejónin residenssi ja oli myös paikka, jossa Columbuksen väitetään asuneen vierailujensa aikana. Huvilassa toimii nykyään museo, jossa on alkuperäisiä Columbuksen kirjoittamia kirjeitä ja paljon tietoa niin tutkimusmatkailijan kuin kaupunginkin historiasta. Aivan museon vieressä on toinen kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä Santa Anan katedraali, jonka rakennus alkoi vuonna 1500. Kirkon kellotorniin voi joko ottaa hissin tai kivuta sinne vievät 216 porrasta. Tornista avautuu kauniit näkymät Santa Anan aukiolle ja kaupungin ylle. Santa Ana on kaupungin keskusaukio ja sen ympärillä on paljon tärkeitä rakennuksia, jotka kuuluvat kirkolle, armeijalle ja tuomioistuimille. Joidenkin tutkijoiden mukaan Santa Anan aukio toimi esikuvana kaikille espanjalaisten Etelä-Amerikkaan rakennuttamille aukioille.

Triana, joka on yksi Las Palmasin vanhimmista kaupunginosista on tänä päivänä kaupungin taloudellinen keskus. Trianan pääkatu valittiin vuonna 2013 koko Espanjan parhaaksi ostoskaduksi ja jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina kaupat ovat auki ja kadulla järjestetään erilaista ohjelmaa. Tirana on myös arkkitehtuurista kiinnostuneille hyvä kohde, sillä alueella on paljon Art Noveau ja Art Deco -rakennuksia. Suosittelemme myös, että käyt Trianassa vanhassa merimieskirkossa, Eremita de San Telmossa, jonka katosta roikkuu hurmaavia vanhoja laivojen pienoismalleja.

Taiteesta kiinnostuneilla Las Palmasissa on tarjoilla pari laadukasta museota. CAAM on Kanariansaarten modernin taiteen keskus, joka on yksi ainoista museoista, jossa on esillä saarilla luotua nykytaidetta. Täällä on paitsi pysyvä kokoelma myös aina pari väliaikaista näyttelyä, jotka ovat yleensä todella laadukkaita. Toinen Las Palmasin taiteen kohokohteita ovat kapuungissa syntyneelle taiteilijalle, Néstor Martin-Fernandez de la Torrelle omistettu Nestór museo. Täällä on esillä suuri kokoelma taiteilijan töitä ja on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Vegueta on kaupungin vilkkain alue varsinkin iltaisin. Tänne kannattaa tulla syömään illallista ja nauttimaan kaupungin mahtavasta ilmapiiristä. Torstaisin Veguetessa on tapas -ilta, jolloin varsinkin Calle Pelotan ja Calle Mendizábalin alueet täyttyvät nopeasti iloisista ja nälkäisistä ihmisistä. Las Canteras taas on alue, josta löydät kaupungin suurimmat rannat ja jossa on iltaisin myös paljon juhlia. Las Canteras on paikka, jossa suurin osa kaupunkiin saapuvista turisteista viettää suurimman osan aikaansa. Kaupunginosan rantabulevardilla on paljon ihastuttavia ravintoloita, putiikkeja, kahviloita ja baareja ja Canteraksen rannat ovat loistavia.

Jos et halua viettää ainoastaan perinteistä rantalomaa, jonka aikana loikoillaan koko päivät rannalla, sinun kannattaa matkata Las Palmasiin. Kaupunki on eläväinen suurkaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Nähtävyyksien, museoiden ja kauppojen jälkeen voit kuitenkin siirtyä kaupungin ihanille kultaisille hiekkarannoille nauttimaan ihanasta ilmastosta. Las Palmas on täydellinen lomakohde koko perheelle, sillä täältä jokainen löytää mieleistänsä tehtävää, eikä ketään harmita. Olemme varmoja, että tulet nauttimaan lomastasi Las Palmasissa ja toivotamme sinulle oikein hyvää matkaa!

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Soile
Soile
8 Todella hyvä
marraskuu 2017
Uusi kaksio 70 metriä Canterasin rantaan

Asunto vastasi täydellisesti kuvausta ja oli erittäin käytännöllinen ja kovin siisti. Säilytystilaa on runsaasti ja rantaan on lyhyt matka.

Petri
Petri
10 Loistava
marraskuu 2017
Ranta-asunto Las Canterasissa

Suosittelen Las Canterasin ja meren ystäville! Käytännöllinen asunto Las Canterasilla, parveke merelle päin. Kiitokset vuokraisännälle avusta ja hyvistä vinkeistä.

Ossi
Ossi
8 Todella hyvä
tammikuu 2016
Apartment close to beach

Asunto sijaitsi tarpeisiimme nähden hyvällä paikalla. Halusimme asua keskustassa, mutta lähellä rantaa. Isäntä oli ystävällinen ja avulias. Hänen henkilökuntansa toimi asiallisesti ja kieliongelmista huolimatta tehokkaasti. Pienet puutt...

Soile
Soile
8 Todella hyvä
marraskuu 2015
Studio 2-9 Canteras Beach

Asunto oli juuri sellainen kuin etukäteen oli kerrottu. Pieni, mutta toimiva ja sijainti on loistava.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)