Majoitus kohteessa Lanzarote

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Lanzarote

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Lanzarote

Huvila uima-altaalla Lanzarotessa Lanzarote on yksi Espanjaan kuuluvista Kanariansaarista. Saaren pääkaupungin nimi on Arrecife ja on yöelämän ja kaupan keskus. Lanzaroten saari tunnetaan sen uskomattomasta vulkaanisesista maisemistaan lännessä ja saaren muiden osien matalista, kuivista maisemista. Lanzarote on jo kauan ollut todella suosittu lomakohde aurinkoa palvovien turistien keskuudessa ja myös suomalaiset ovat jo vuosikymmenien ajan matkustaneet tänne pakettimatkojen voimin. Saarella onkin todella paljon nähtävää, kuten ihania kultaisia hiekkarantoja, ainutlaatiuisia kansallispuistoja, kauniita kaupunkeja ja hurvmaavia kyliä. Ainaisen turistivirran takia saarella on tarjolla mielin määrin majoitusvaihtoehtoja, kaikkea rantahuviloista itsepalveluasuntoihin ja yleellisistä hotelleista yksinkertaisiin hostelleihin. Hieman kuten Kreikan Santorinissa, Lanzaroten tuliperäinen maasto on määritellyt paitsi saaren luonnon myös sen kulttuurin. Tässä matkaoppaassa käymme läpi meidän työntekiöidemme parhaat vinkit, jotta lomastasi Lanzarotessa tulee paras mahdollinen kokemus.

Oikean majoituksen löytäminen Lanzarotella

Lanzaroten turismi on hyvin kehittynyttä ja joka puolelle saarta on pystytetty hotelleja ja hostelleja vierailijoiden iloksi. Mutta vaikka majoituksia on paljon, sesongin ruuhkaisimpina aikoina edullinen huone voi olla vaikea löytää. Wimdu tarjoaa asiakkaileen suuren valikoiman erilaisia majoituksia saarella ja on erinomainen vaihtoehto perinteiselle hotellimajoitukselle. On yhdentekevää, matkustatko ryhmässä, rakkaasi kanssa tai koko perheen voimin, Wimdulla on aivan varmasti jotain sinun makuusi. Katso keskustassa sijaitsevat asuntomme, jotka sijaitsevat vain kivenheiton päässä parhaista baareista ja ravintoloista. Jos haaveilet jostain hieman rentouttavammasta, voit valita meidän valikoimastamme huviloita ja hurmaavia maailaistaloja. Jos haluat hemmotella itseäsi toden teolla, voit varata vaikka huvilan, jossa on merinäköalan lisäksi oma uima-allas jos laiskottaa niin, että matka rannalle tuntuu liian raskaalta. Niin saat kaiken irti Espanjan auringosta! Olemme aivan varmoja, että jokainen löytää valikoimistamme juuri itselleen sopivan majoituksen.

Nippelitietoa Lanzarotesta!

 • Lanzaroten saari on noin 180 miljoonaa vuotta vanha ja näin ollen vanhin Kanariansaarista.
 • Joskus Lanzaroten maisemat voivat vaikuttaa sumuisilta vaikket olekaan unohtanut silmälasejasi. Tämä johtuu siitä, että tuulet kuljettavat aika ajoin hiekkaa Saharasta saaren ylle!
 • Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näin myös Kanariansaarilla, joista yksi erikoisimmista on Chinijo, joka tarkoitta paikallisella murteella pientä saarta.
 • Kanariansaarten nimi ei suinkaan tule kanarianlinnuista, vaan latinankielisista sanoista Islas Canarias, eli ‘Koirien saaret’!

Tehtävää ja nähtävää Lanzarotella

Lanzaroten saarella on paljon muutakin tehtävää ja nähtävää kuin pelkkiä rantoja ja vauhdikkaita baareja. Timanfaya National Park -kansallispuistossa on paljon uskomattomia paikkoja, jotka ovat saaneet muotonsa saaren monien tulivuorenpurkauksien kautta. 1730 –luvulla Lanzarotea järisytti erityisen voimakas purkausten sarja, joka muutti saaren ilmeen ikuisiksi ajoiksi. Kansallispuiston alueeseen kuulu peräti neljäsosa koko saaren pinta-alasta ja siihen kuuluu muun muassa Montanas Del Fuego -vuoret (Tulen vuoret). Vuoret ovat suosittu nähtävyys ja niiden huipulla palvelee ravintola, josta on uskomattomat näkymät merelle ja saaren ylle. Ravintolassa liha valmistetaan maasta tulevan lämmön yllä! Vuorten läheisyydessä on myös kansallispuiston tietokeskus, jossa opit paljon saaren tulisesta historiasta ja puiston läpi menee myös päivittäin kaksi eri opastettua kierrosta, joiden aikana opas kertoo paljon luonnontieteellisiä faktoja, joita et ehkä koulun penkiltä enää muista

Jos olet kiinnostunut saaren kultuurihistoriasta, sinun kannattaa käydä Fundacion Cesar Manrique -museossa. Talo oli ennen Cesar Manrique -nimisen herran koti. Marinquella on ollut suuri vaikutus saaren kultuurielämään. Hän oli taiteilija, arkkitehti ja luonnonsuojelija, jonka henki elää vahvasti saarella vielä tänä päivänä. Taiteilijan kodissa voit ihastella hänen vaikuttavaa tuotantoa, johon kuuluu piirrustuksia, arkkitehtonisia suunnitelmia ja kirjoituksia. Sisällön lisäksi myös itse talo on todella kiinnostavasti suunniteltu ja sen erikoisuuksiin kuuluu kellarissa oleva viihdekompleksi.

Lanzaroten rannat

Lanzarote tunnetaan tietenkin kaikesta parhaiten rannoistaan, joita todella on riittämiin. Joka puolella saarta löytyy ihania luolia, kultaisia hiekkarantoja ja ihania vesistöjä. Valitse majoitukseksi merenrannalla sijaitseva huvila, jotta voit herätä joka aamu ja katsoa meren ylle. Lanzarotelle saapuvat turistit ovat usein myös hyvin innostuneita vesiurheilijoita ja saarella voi harrastaa muun muassa snorklausta, sukellusta, purjelautailua ja melontaa. Saarella on kaiken tämän lisäski laadukas vesipuisto ja Puerto del Carmenista lähtee päivittäin useampia sukellusveneretkiä. Kokonainen päivä auringossa laiskotellen on täydellinen tapa viettää lomaa!

Paikallista ruokaa

Lanzaroten paikalliset erikoisuudet ovat todella suosittuja tänne saapuvien turistien keskuudessa – syystäkin. Ruokalistoilla joka puolella saarta löytyy sana ‘mojo’, mikä tarkoittaa kastiketta. ‘Mojo picon’ tarkoittaa tulista kastiketta kun traas mojo verdeä tilaessasi saat vihreäpippurista ja korianterista valmistettua soossia. Yksi saaren suosituimmista ruokalajeista on papas arrugás, jotka ovat suolassa paistettuja perunoita, jotka tarjoillaan eri mojojen kera – herkullista! Myös kaikenlainen muu eurooppalainen ruoka on saarella suosittua, sillä jotkut turistit eivät halua syödä lomiensa aikana tuntematonta muonaa. means green pepper and coriander sauce. Yleisesti ottaen ravintoloita on saarella paljon ja hinnat ovat edullisia, mutta jos jonain päivänä et halua syödä ulkona, voit myös ostaa ihania tuoreita raaka-aineita ja kokkailla loma-asunnossasi.

Liikkuminen Lanzarotella

Arrecifella on oma lentokenttä, jolle voi lentää monista Euroopan kaupungeista. Kenttä sijaitsee länteen kaupungista ja matka kentältä keskustaan vie noin 20 minuuttia. Keskustaan tai muualle päin saarta pääse yleensä helposti bussilla ja taksilla. On myös mahdollista matkustaa Lanzarotelle lautalla, joita lähtee Madeiralta. Tällöin matka kestää noin 46 tuntia. Liikkuminen paikasta toiseen Lanzarotella on todella yksinkertaista – paras tapa liikkua on ehdottomasti omalla autolla ja saarelta löytyy paljon vuokraamoja. Näin pääset seikkailemaan saaren kinnostavimmille alueille. Jos sinulla ei kuitenkaan ole ajokorttia, voit myös turvautua saaren bussiverkostoon, joka toimii hyvin ja on edullista. Lanzarote on suhteellisen pieni saari ja matka saaren yhdestä päästä toiseen kestää autolla vain noin 40 minuuttia. Skootterit ovat myös suosittu tapa liikkua, mutta niitä käyttäessä täytyy olla todella varovainen, sillä varsinkin heinäkuussa vahvat tuulet tekevät ajamisesta todella vaikeata. Myös muille Kanariansaarille on suhteellisen helppoa matkustaa Lanzarotelta. Saarien välillä liikennöivät lautat ja Lanzarotelta pääsee Gran Canarialle ja Fuerteventuralle.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme