Majoitus kohteessa Laguna Beach

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Laguna Beach

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Laguna Beach

Laguna Beach on Etelä-Kaliforniassa sijaitseva merenrantakohde. Laguna Beachissa on vain 22 000 asukasta ja siellä kokeekin pikkukaupungin tunnelman. Laguna Beachin sää on erinomainen ympäri vuoden, talvisinkin sen lämpötila on hellelukemissa. Laguna Beach on erityisesti tunnettu taiteilijayhteisöstään, joka löysi paikan jo 1800-luvun lopulla. Lukuisista taiteilijoista johtuen Laguna Beachissa on tietysti lukuisia laadukkaita taidegallerioita ja siellä järjestetään monia taidefestivaaleja. Laguna Beach on rantalomakohteena erinomainen, siellä voit sukellella kirkkaassa vedessä tai surffailla tyynen valtameren aalloilla. Laguna Beachin tunnelman sanotaan muistuttavan välimeren lomakohteita. Hyvänä päiväsuunnitelmana voisikin olla aamun aloittaminen jossain rannan läheisyydessä sijaitsevassa kahvilassa, uimarannalla piipahtaminen, myöhemmin gallerioiden kiertelyä, ja illalla meksikolaiseen ravintolaan nauttimaan paikallisen meksikolaisbändin soitosta. Laguna Beachin suosiosta johtuen ravintolatarjonta lomakohteessa on runsasta. Edullisesti ja laadukkaasti ruokailet jossain Laguna Beachin lukuisista meksikolaisista ravintoloista.

Vierashuone tai lomahuoneisto (rooms and apartments) kauniista ja rauhallisesta Laguna Beachista

Paras tapa viettää lomaa Laguna Beachissa on vuokrata joko kodikas loma-asunto (apartments) tai vierashuone. Wimdun ansiosta löydät helposti majoituksen lukuisista lagunalaisten ilmoituksista. Tylsien ja kalliiden hotellien sijasta voit majoittua persoonalliseen asuntoon ja kokea välittömien lagunalaisten mailman entistä lähempää. Laguna Beach on paikka, jossa lukuisat taiteilijat ovat sinua ennen asuneet, koe sinäkin inspiraatio tässä ihanan kesäisessä lomakohteessa. Wimdun avulla löydät asunnon tai huoneen(apartments and rooms) helposti ja turvallisesti. Haluat sitten kodikkaan yksiön, tilavan perheasunnon, tai vierashuoneen viihtyisästä asunnosta. Kaikista Wimduun ilmoitetuista kohteista on hyvät tiedot ja lukuisia valokuvia ja jos haluat lisätietoa, voit olla yhteydessä vuokranantajaan etukäteen. Laguna Beach tulee entistä paremmin tutuksi kun asut aidossa ympäristössä lomasi ajan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme