Majoitus kohteessa Kühlungsborn

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Kühlungsborn

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Kühlungsborn

Kühlungsbornin kupeessa sijaitsee yksi Saksan parhaista rantalomakohteista, se on täynnä loputtoman pitkiä hiekkarantoja, siellä sijaitsee satama ja saksalaiset ovat viettäneet lomaansa siellä jo 1800-luvulta saakka. Kühlungsborn sijatisee Mecklenburg-Etu-Pommerin osavaltiossa, vain parinkymmenen kilometrin päässä Rostockista. Rostockista on hyvät yhteydet Suomeen lauttojen avulla ja sinne matkattaessa, etenkin kesäaikaan, on hyvä pysähtyä päiväksi tai pariksi Kühlungborniin levähtämään. Kühlungsborn on erittäin rentouttava lomakohde, jossa huuhdot kaupunkien pölyt vaahtoavassa itämeressä ja rentoudut satavuotisten vanhojen rakennusten keskellä. Kühlungsbornin kauniissa satamassa rentoudut ja katselet vaikka purjeveneiden lipumista ohitsesi samalla kun nautit picnic-korisi eväistä. Kühlungsbornissa on tietysti lukuisia erinomaisia ravintoloita, joista löydät herkulliset saksalaiset ruoat, sekä myös etniset herkut. Etenkin kesä-aikaan paikkakunta herää lomalaisiin ja silloin löydät Kühlungsbornista myös yöelämää. Kannattaa kokeilla Saksaa lomakohteena, se yllättää positiivisesti.

Vuokraa loma-asunto Kühlungsbornista ja vietä unelmalomaa

Kühlungsborn mahtava paikka tutustua Itämeren rannan saksalaiseen lomakulttuuriin, ja se tarjoaa myös silmäyksen vanhasta saksalaisesta arkkitehtuurista. Kühlungbornissa on pitkät perinteet asuntojen vuokraukseen (apartments) ja paikkakunnalta on helppoa löytää loma-asunto (apartments) Wimdun ansiosta. Miksi enää maksaisit ylihintaa hotellihuoneista tai hostelleista, kun voit valita majapaikaksesi viehättävän Kühlungsbornilaisen loma-asunnon ja säästää rahaa sekä saada tilaa enemmän käyttöösi. Vuokra-asunnot (apartments) ovat sekä edullisempia, että antavat aidomman kuvan paikkakunnasta. Kun asut Kühlungsbornissa keskellä paikallista elämää, opit kaupungista enemmän kuin jos asuisit eristyksissä jossain hotellikeskittymässä. Asunnon vuokraaminen (apartments) onnistuu nyt todella helposti vain parilla hiiren klikkauksella. Kaikista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) on lukuisia kuvia Wimdussa ja niitä on turvallista vuokrata sillä vuokranantajilla on profiilinsa sivustolla joista voit lukea asukkaiden kertomuksia majoituksen sujumisesta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme