Majoitus kohteessa Kuala Lumpur

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Kuala Lumpur

Majoitus ja asunnot kohteessa Kuala Lumpur: Apartments

Malesian pääkaupunki Kuala Lumpur – kavereiden kesken KL - on vilkas metropoli, jossa asuu esikaupunkeineen noin 7,2 miljoonaa ihmistä. Turvallisin tapa välttää ikävät yllätykset majoituksen suhteen on vuokrata edullinen ja laadukas asunto Wimdun kautta. Kuala Lumpur on kehittynyt nopeasti pienestä kylästä suurkaupupungiksi, jonka tavaramerkkejä ovat päätähuimaavan korkeat pilvenpiirtäjät. Suurkaupungin valoihin ja vilinään voi tutustua lintuperspektiivistä 170 metrin korkeudelta Petronas Twin Towerin näköalatasanteelta. Vielä paremmat maisemat tarjoaa Menara –tornin huippu, joka kiirii 276 metriin ja sijoittuu kauniin metsikön keskelle (Pineapple Hill) kaupungin sydämessä. Modernin arkkitehtuurin lisäksi Kuala Lumpurista löytyy edelleen myös perinteitä noudattavia vanhoja temppeleitä ja moskeijoita, jotka ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Herkullinen malesialainen ruoka ja eksoottinen yöelämä eivät jätä yhtään matkaajaa kylmäksi. Parhaat baarit ja yökerhot löytyvät aivan keskustan sydämestä Golden Triangle –nimiseltä alueelta. Chinatownista löytyy edullisia nuortenvaatteita ja kojuja kojujen jälkeen, mutta erityisesti kaupunki on kuuluisia valtavista ostoskeskuksistaan. Kuala Lumpur on todellinen shoppailijan mekka myös hinnan puolesta, sillä se on yksi maailman halvimmista kaupungeista.Monikulttuurisessa Kuala Lumpurissa matkailija pärjää hyvin englannilla, sillä tulijoita riittää ympäri maailman.Kaupungista löytyykin monia kansainvälisiä tapahtumia, esimerkiksi moottoriurheilun ystävät kokoontuvat vuosittain kaupungin eteläosassa sijaitsevalle Sepangan moottoriradalle seuraamaan Formula 1-osakilpailuja. Kaupungin vilinän ja vilskeen lisäksi matkailija voi nauttia myös luonnosta. Kuala Lumpurin perhospuistossa perhoset lentävät vapaana vierailijoiden joukossa ja parikymmentä kilometriä Kuala Lumpurista pohjoiseen sijaitsevilla Batu-luolilla (Batu Caves) voi kauniiden maisemien lisäksi tarkkailla apinoiden elämänmenoa tai kokeilla seinäkiipeilyä. Wimdu auttaa sinua löytämään myös muut kaukomaiden kohteet, kuten Shanghai, Jakarta tai Peking.

Majoitu paikallisten asunnoissa ja huoneissa (Apartments and Rooms) Kuala Lumpurin sykkeessä

Monet Kuala Lumpurin asukkaat tarjoavat kauniita kaupunkiasuntojaan matkaajien vuokrattavaksi edulliseen hintaan. Unohda hotellimajoitus ja koe vilkkaan metropolin elämää paikallisen näkökulmasta Wimdun tarjoamien asuntojen (apartments) kautta. Vuokraamalla asunnon tai huoneen (Apartments and rooms) paikalliselta, säästät aikaa ja varsinkin rahaa. Samalla koet kaupungin aivan uudella tavalla, kun saat vinkkejä asuntosi tai huoneesi (Apartments and rooms) vuokraajalta. Et tule pettymään, sillä voit valikoida mieleisesti majoituksen selaamalla kuvia ja lukemalla asuntojen ja huoneiden (apartments and rooms) kuvauksia sekä aikaisempien käyttäjien palautteita. Klikkaa nyt miltä näyttävät asunnot Miami, Krakova tai historiallinen Rooma.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme