Majoitus kohteessa Rethymnon

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Rethymnon

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Rethymnon

Kreeta on Kreikan suurin saari ja Euroopan eteläisin kärki. Sitä pidetään yhtenä maailman kauniimpana turistikohteena ja se on tunnettu mahtavista maisemistaan, tunnelmastaan, ruuastaan ja rannoistaan. Kreetan kulttuuri on muodostunut saaren vallottaneiden sivilisaatioiden ehdoilla. Monet Kreetan kohokohdista ovat valtaajien ajoilta, kuten Knossoksen ja Faistoksen palatsit sekä monet bysanttilaiset kirkot. Kreetan tuulisten teiden pitkin ajaminen on yksi elämän suurimmista nautinnoista. Lumiset vuorenhuiput ja hehtaarejen kokoiset oliivipuuviljelmät tekevät matkasta ainutlaatuisen. Kreetalla on paljon kaunista nähtävää, kuten monet luonnonkauniit kaupungit, vuoritasangot ja viehättävät kylät.

Kreetalla on majoitusvaihtoehtoja riittämiin, eikä turisteilla ole hätää. Heraklionista löydät suuren valikoiman hotelleja ja hostelleja, sekä monia vuokrattavissa olevia asuntoja ja huviloita pienimmistä kylistä ja maaseudulta. Jos kuitenkin haluat viettää rantalomaa tai kaupunkilomaa hieman erilaiseen tapaan, sinun kannattaa tutustua Wimdun majoitusvalikoimaan saarella. Meillä on tarjolla satoja eri yöpymisiä, joita vuokraavat paikalliset ihmiset, jotka tuntevat saarensa läpikotaisin. Näin pääset halvemmalla, saat omaa tilaa ja lisäksi korvaamatonta tietoa majoittajaltasi, joka osaa varmasti kertoa parhaimmat nähtävyydet. Koe Kreeta ja heittäydy hyvän ruuan ja paikallisen kulttuurin pauloihin.

Nippelitietoa

  • Kreetalla on suurin määrä tuliaseita asukasta kohden koko Euroopassa!
  • Kreikkalainen ylijumala Zeus sekä Jennifer Anistonin isä ovat syntyneet Kreetalla!
  • Ikaros, Daidaloksen poika, teki epäonnistuneen lentokokeilunsa Kreetalla, käyttäen linnun sulkia.
  • Kreetalla on yli 3000 luolaa!

Nähtävää ja tehtävää Kreetan saarella

Oletko suunnitellut lähteväsi lomalle Kreetalle? Tai onko aikeissasi kiertää Välimeren saaria ja pistäytyä Kreetalla? Suosittelemme lämpimästi, että vietät tällä ainutlaatuisella kreikkalaisella saarella pari päivää. Tässä joitain Kreetan parhaita alueita ja tietoa siitä, mitä niillä on tarjottavaa: Heraklion on Kreetan suurin kaupunki ja saaren hallinnollinen ja kultturelli keskus. Heraklonissa on monta kiinnostavaa historiallista nähtävyyttä ja Heraklionin Arkeologinen Museo voi valoittaa Kreetan tapahtumarikasta menneisyyttä. Käy ehdottomasti Knossoksen palatsissa, jonka uskotaan olevan Euroopan vanhin kaupunki. Heraklionissa on paljon ruokailuvaihtoehtoja, varsinkin kaupungin autoille suljetussa keskustassa. Suosittelemme äyriäisruokien ystäville Ladokollaa ja enmmänkin sisustuksesta lämpiäville Pere Orexeos ravintolaa. Chania on kaunis rannikkokaupunki Kreetan läntisellä puolella. Sen venetsialainen satama on vaikuttava esimerkki sen aikaisesta arkkitehtuurista. Pidä huoli, että käyt katsomassa myös kaupungin arsenaalin, moskeijan ja majakan. Merenkulkumuseo antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon tästä muinaisesta satamasta. Kun olet käynyt museossa, valitse meren rannalla sijatseva taverna ja juo lasillinen kreetalaista Rakia, tai syö lautasellinen souvlakia tai moussakaa. Osta tuliaiseksi pullollinen kreetalaista oliiviöljyä, alue on tunnettu mainiosta öljystään! Agios Nikolaos sijaitsee saaren itäisessä osassa, ja kaupunki on mitä mainioin kohde, jos haluat uida paljon ja syödä hyvin. Kaupunki on vain tunnin ajomatkan päässä Hieraklonista, mikä tekee siitä täydellisen, jos sinulla ei ole paljon aikaa. Agios Nikolaoksessa on monta tavernaa, hienoja matkamuisto-liikkeitä ja kolme rantaa, joista voi valita mieleisensä. Kreetan vedet ovat hyvin puhtaita ja rannat ovat Välimeren alueen parhaimmistoa. Agios Nikolaoksen ehdottomasti mukavin osa on kaupungin järven ympärillä. Järven rannoilla on monta ravintolaa ja kahvilaa. Maista salingarikoa (etanapataa) ja chrinino kritikoa (porsaankyljystä), jotka ovat kreetalaisia erikoisuuksia! Chersonissos on viehättävä pieni satamakylä, joka sopii lomakohteeksi niin kesällä kuin talvellakin. Täällä ei ole ainoastaan riehakasta yöelämää, vaan myös aitoa paikallista kulttuuria, hyvää ruokaa ja kauniita maisemia. Kylän rantabulevardi on pullollaan baareja ja klubeja, jossa voi varsinkin kesäaikaan viettää unohtumattomia yöttömiä öitä.
Elounda oli aikoinaan vain yksinkertainen pieni kalastajakylä, mutta alue on nykyään koko maailman rikkaiden ja kuuluisten lempilomakohde. Täällä on monia viiden tähden hotelleja ja ylellisiä huviloita meren rannalla. Kaupunki on aktiivisimmillaan kesäisin ja on käytännössä autio talvisin, kuten monet muutkin Kreetan pienemmät turistikohteet.
Lasithi-tasanko. Suntaa bussilla länteen Agios Nikolaoksesta, niin pääset korkealle Kreetan vuoriin. Sieltä löydät Lasithi-tasangon, jolla on paljon maatiloja ja pieniä asutuksia. Pelloilla komeilevat valkosiipeiset tuulimyllyt ovat kaunista katsottavaa. Alkujaan tuulimyllyjä oli 10 000 kappaletta, joita käytettiin keinokasteluun. Nykyään nämä tuulimyllyt ovat yksi tämän alueen tavaramerkeistä. Legendan mukaan kreikkalainen ylijumala Zeus syntyi pienessä luolassa alueen länsipuolella, jossa voit vierailla! Etsi yksi alueen harvoista tavernoista ja maista paikallista ‘stifadoa’ (lammaspataa). Kreetan rannikon ulkopuolella on useita pienempiä saaria. Suosittelemme, että lähdet Eloundasta päiväretkelle Spinalonga-saarelle. Saarella toimi ennen spitaalisten kolonia ja saarella voit ihmetellä sen aikaisia raunioita, kivirantoja ja näkymää merelle. Gavdos-saari on viehättävä saari etelään Kreetalta. Saarella on hyvin vähän turistikohteita mutta saari on häikäisevän kaunis ja on suosittu kohde kesäisin. Monet Kreetan rannoista ovat saanet EU:n sinisen lipun merkin, mikä tarkoittaa, että ne ovat hyvin puhtaita ja turvallisia uimareille.

Liikkuminen Kreetalle ja Kreetalla

Heraklionin kansainvälinen lentokenttä on Kreetan päälentoasema, joka sijaitsee vain 5km Heraklionista. Lyhyt bussimatka vie sinut kaupungin keskustassa sijaitsevalle bussiasemalle. Tästä voit ottaa bussin itään Agios Nikolaokseen tai länteen Chaniaan. Asemalta lähtee myös busseja etelään. Reitit kannattaa tarkistaa ennen kuin saavut saarelle, jotta tiedät, minkä linjan otat. Kreetalle pääsee myös matkustajalautalla. Voit matkustaa Ateenaan Kreetalta suoralla yhteydellä ja voit myös matkata vesiteitse Santoriniin. Välimeren poikki seilaaminen lautalla on hieno kokemus, jota voimme suositella jokaiselle!

Kreeta on lomakohteiden ikuinen klassikko. Tänne voi tulla lomalle aina uudestaan ja viettää mahtavaa aikaa henkeäsalpaavan kauniiden maisemien keskellä. Kreta on monipuolinen saari, josta löytyy kohteita jokaiseen makuun. On siis yhdentekevää haluatko kulttuuria, historiaa, juhlia, urheilla vai vain loikoilla hiekkarannoilla. Kreetalla on tätä kaikkea. Koko Wimdun tiimi toivottaa sinulle ja matkaseurueellesi sydämmellisesti mahtavaa lomaa Kreetalla!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme