Majoitus kohteessa Mueang Krabi

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Mueang Krabi

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Mueang Krabi

Krabi on viihtyisä pieni kaupunki eteläisessä Thaimaassa. Krabissa asuu vain 25 000 asukasta, ja se on yksi Thaimaan tärkeistä turistikohteista. Krabista et kuitenkaan löydä uimarantoja, sen sijaan Krabi on loistava paikka kokea aito Thaimaalainen kulttuuri. Kun olet kyllästynyt rantakohteiden koskaan loppumattomiin juhliin ja haluat rentoutua, pari päivää Krabissa palauttaa energiasi varmasti sopivalle tasolle. Voit vaikka rentoutua perinteisessä hieronnassa, joka ei ole missään nimessä kallista. Krabin ympäristössä on myös lukuisia temppeleitä. Paikalinen uskonto on buddhalaisuus, ja siitä näkee merkkejä aivan kaikkialla. Miksi et kävisi vierailemassa buddhalaistemppelissä ja tutustuisi thaimaalaiseen kulttuuriin hieman enemmän. Krabissa on myös lukuisia ravintoloita ja baareja, joiden hinnat ovat huomattavasti rantakohteita edullisempia. Krabissa ruokailet kuin kuningas, ja pikkurahalla.

Vuokraa asunto Krabista ja koe unohtumaton loma Thaimaaseen

Rauhallisesta Krabista löydät helposti rauhallisen loma-asunnon tai vuokrahuoneen. Se on täydellinen paikka bilesaariin ja rantakohteisiin kyllästyneille, ja rentoutumista haluaville, vaikka löytyy Krabistakin lukuisia ravintoloita ja baareja. Vuokraat kauniista Krabista helposti hyvän sijainnin omaavan asunnon (apartments), tai paikallisen omistamasta asunnosta (apartments) vierashuoneen. Kaukaisesta Thaimaastakin löydät helposti Wimdun ansiosta vuokra-asunnot. Voit valita helposti listalta haluamasi ja järjestää unohtumattoman loman. Vuokranantajiin Krabissa on helppoa olla yhteyksissä, ja asuntoja on helppo selata Wimdun sivuilta. Wimdun avulla matkanteko sujuu kuin tanssi vain. Yksityismajoituksessa säästät helposti kalliisiin hotellihin verrattuna. Lämminhenkisissä Krabin thaimaalaisissa asunnoissa (apartments) rentoudut ja olet taas valmis uusiin seikkailuihin. Krab on sopivan pieni paikka muutaman päivän retkeen ja paikkakunta tulee helposti tutuksi kun kysyt vuokraisännältäsi suositukset parhaista ravintoloista ja baareista.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme