Majoitus kohteessa Korfu

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Korfu

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Korfu

Uskommattoman kaunis kreikkalainen saari Korfu on yksi Euroopan parhaimmista rantakohteista. Se on Joonianmeren suurin saari ja sijaitsee lähellä Albanian rajaa. Saaren pienet kadut, ihanat kahvilat, ravintolat ja kauniit merinäkymät tekevät Korfusta fantastisen rentouttavan paikan, missä voit irtautua arjesta. Saari tunnetaan kauniista kasvillisuudestaan ja Korfun luonto on vierailijalle suuri kokemus. Turmelematon vesi ja rantaviiva tekevät saaresta Euroopan auringonpalvojien ja lainelautailijoiden paratiisin. Korfun rannikko on täydellinen kaikenlaiselle vesiurheilulle kuten purjehdukselle ja vesihiihdolle. Korfulle matkaaville turisteille on tarjolla monia majoitusvaihtoehtoja. Wimdulla on suuri määrä majoituksia Korfulla jos etsit vaihtoehtoa hotellille tai hostellille. Wimdu tarjoaa sinulle ranta-asuntoja, uima-altaalla varustettuja huviloita ja kauniita vierashuonita!

Nippelitietoa

 • Tunnetun kirjailijan Henry Millerin teoksen ‘The Colossus of Maroussin’ tapahtumat sijoittuvat Korfulle.
 • Korfulla on Euroopan toiseksi suurin vesipuisto Aqualand!
 • EU on antanut Korfulle vuonna 2011 34 sinistä lippua saaren puhtaiden rantojen johdosta.
 • Korfun nimi tulee kreikan mytologian hahmolta Koryra, kenet Poseidon sieppasi ja nai saarella.

Tehtävää Korfulla

Korfulla on paljon tehtävää ja nähtävää. Saari ei ole ainoastaan suosittu lomakohde vaan myös vesiurheilun ystävien suosiossa. Korfulla on monia nähtävyyksiä muinaisen Kreikan ajoilta. Jos haluat tutustua Korfun historiaan ja ymmärtää, minkälaista elämä on voinut olla ennen vanhaan, sinun kannattaa suunnata saaren suurimpaan kaupunkiin Kerkyraan. Kerkyran Vanhakaupunki on aivan ihastuttava. Saat nähdä uskomattomat kauppakujat, rauhalliset aukiot ja hurmaavat talot ikkunaluukkuineen. Kaupungin kadut ovat niin uskomattomia, että niistä on tullut osa UNESCOn maailmanperintöä. Suosettelemme, että käyt Kerkyran arkeologisessa museossa, joka on auki tiistaista sunnuntaisin kolmeen asti iltapäivällä. Museon tunnetuin näyttelyesine on Artemiin temppelistä peräisin oleva hirvittävä ‘Gorgon’ päätykolmio. Museossa on sen lisäksi lukemattomia, jotka on kaivettu esiin eri puolilla Korfua. Toinen suositeltava museo on aasialainen taidemuseo, joka on auki klo 19.30 asti tiistaista sunnuntaihin. Täällä voit ihastella Tiibetistä, Kiinasta ja Japanista tuotuja esineitä.

Rantaelämää

Korfu on tunnettu uimarannoistaan, joita on saarella riittämiin. Meidän suosikkimme on Kassiopi, joka sijaitsee pienen, antiikin rooman aikaisen kylän ulkopuolella. Tämä on täydellinen pakopaikka ja kylän satamassa on joitain hyviä ravintoloita. Toinen mainitsemisen arvoinen ranta on Paleokastritsa, henkeäsalpaava lahti saaren länsipuolella. Täältä löydät kaksi uimarantaa, jotka soveltuvat erinomaisesti snorklaamiseen! Lahtea ympäröivät dramaattiset rantakalliot. Kipua mutkikasta tietä pitkin kallioiden huipulle, jossa on mainio ravintola herkkulisine ruokineen. Korfulla sijaitsee myös Euroopan toiseksi suurin vesipuisto Aqualand. Tämä on todella riemukas paikka viettää vaikka kokonaninen päivä. Puistossa on huikeat liukumäet, aalto-altaat ja laitteet. Valmistaudu jonottamaan jos käyt sesongin aikana!

Liikkuminen

Korfun kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 2km etelään Korfun kaupungista. Kentälle saapu lentoja suurimmalta osalta Euroopan lentokentistä. Paras tapa päästä kaupunkiin kentältä on paikalliset bussit numero 5 ja 6 ja matka kestää noin kymmenen minuuttia. On olemassa monia tapoja liikkua saarella. Voit valita bussin, vuokra-auton, vuokra-mopon tai taksin. Meidän lempitapa on matkata moottoriveneellä. On ihanaa tuntea tuuli kasvoilla ja katsella mahtavia näkymiä kun hurjastelet saaren ympäri.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme