Majoitus kohteessa Kööpenhamina

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Kööpenhamina

Majoitus ja asunnot kohteessa Kööpenhamina: Apartments

Tutustu Kööpenhaminaan, Tanskan tyylikkääseen, hienostuneeseen ja kauniiseen pääkaupunkiin. Kaupunki perustettiin jo 1100-luvulla satamakaupunkina, kasvoi nopeasti ja on nyt pullollaan palatseja, rantoja, kauniita puistoja ja 1600-luvun rakennuksia. Kööpenhamina on jo kauan panostanut ympäristöystävällisyyteen, jonka takia sataman vesi on uimakelpoista. Lähes kolmasosa tanskalaisista asuvat Kööpenhaminan alueella. Siitäkin huolimatta kaupungissa on vielä paljon tilaa, eikä viheralueista ole puutetta. Majoituksen löytäminen Kööpenhaminassa on suhteellisen helppoa, ja hotelleja on joka makuun. Tarjolla on myös vaihtoehtoisia majoitusmuotoja ja voit löytää meiltä asunnon satama-alueelta, keskustasta tai vaikka Kristianiasta.

Nippelitietoa

  • Tunnettu rokkikitaristi Link Wray asui Kööpenhaminassa.
  • Kööpenhamina oli maailman suosituin kaupunkikohde vuonna 2008.
  • Kööpenhamina on kruunattu maailman iloisimmaksi kaupungiksi jo kolmena vuonna!
  • 55% kaupunkilaisista pyöräilevät töihin ja kaupungilla on maailman ruuhkaisimmat pyörätiet.

Mitö tehdä Kööpenhaminassa

Kööpenhamina äänestettiin äskettäin maailman parhaaksi kaupungiksi asua, eikä ole vaikeaa ymmärtää miksi. Kaupungissa on kaunis arkkitehtuuri, puhtaat kadut ja iloisia ihmisiä. Mitä kiinnostavaa nähtävää kaupungissa on? Pieni merenneito, kunnianosoitus kirjailija Hans Christian Andersenin teokselle, jonka tilasi tanskalainen olutpanija nähtyään teoksen baletissaa, on pieni patsas joka tasapainoilee kivellä satamassa. Sitä rakastavat niin paikalliset kuin turistit. Paras paikka olla aurinkoisena päivänä on Nyhavn (uusi satama). Löydät laulajia ja katumuusikoita, ja ihmisiä juomassa ja syömässä ‘smørrebrodiä’. Tivolin puutarhat ovat hieno osa kaupunkia jonne kannattaa suunnata. Puutarhat perustettiin vuonna 1843 ja sieltä löytyy nimensä veroisesti tivoli, jossa voit huvitella laitteissa, peleillä, maailman vanhimmassa vuoristoradassa tai katsoa teatteri- tai balettiesityksiä. Tivolin vierestä löydät museon Ny Carlsberg Glyptotek. Museo perustettiin 1888 ja se sisältää pohjoiseuroopan suurimman kokoelman muinaisen Välimerialueen taidetta. Museon keskellä on subtrooppinen talvipuutarha palmuineen, suihkulähteineen ja kalalammikkoineen. Museon perusti Carl Jakobsen, jonka isä perusti Carlsberg-panimon. Kansallismuseo on toinen Kööpenhaminan parhaimmista museoista. Museo sijaitsee pittoreskissä 1700-luvun kartanossa ja sisältää esineitä Tanskan historian varrelta. Jos haluat vierailla syrjäisemmässä puutarhassa, kokeile Frederiksberg Havea. Tämä kaunis ja rauhallinen puutarha tarjoaa hengähdystauon kaupungin sykkeestä ja siellä komeilee monia kauniita patsaita ja järviä. Löydät puiston länteen keskustasta. Amager Strandpark on sekin vierailun arvoinen. Tämä merenrannalla sijaitseva julkinen puisto on Amager-saarella ja tarjoaa 2.9km kaunista rantaa.

Kristiania

Kristiania, kaupinginosa lähellä keskustaa Christianhavnissa, on tietenkin erikoismainintansa ansainnut. Se on Tanskan kolmanneksi suosituin turistikohde ja yksi maailman ainutlaatuisimmista kaupunginosista. Alue, joka oli aikoinaan armeijan hallussa, vallattiin armeijan lähdettyä vuonna 1971. Valloittajat julistivat alueen itsenäisyyden ja kertoivat, että aluetta johdettaisiin vastedes kollektiivisesti, mikä jatkuu tähän päivään. Alueen olemassaolo on hyvä esimerkki Tanskan hallituksen toleranssista. Kristianiassa. Kannabiksen myynti oli alueella vapaata kunnes valtio kielsi sen 2004, saadakseen alueen kontrollin hitaasti itselleen. Kristiania on hyvin rakastettu vierailijoiden keskuudessa ja sen vapautunut ja avarakatseinen tunnelma tekee alueesta hyvin erikoisen. Käy Sunshine leipomossa maistamassa herkullisia leivoksia ja Loppenissa, joka on alueen paras keikkapaikka.

Liikkuminen

Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee etelään kaupungista ja on pohjoismaiden suurin lentoasema. Paras tapa päästä kentältä keskustaan on metroa käyttämällä. Metro liikennöi 4-6 minuutin välein ja matka taittuu vain 15 minuutissa. Kööpenhaminan metro tunnetaan maailman parhaana ja toimii vuorokauden ympäri. Kaupunki on myös hyvin pyöräystävällinen ja kaupungissa onkin enemmän pyöriä kuin ihmisiä. Suurin osa nähtävyyksistä ovat kuitenkin kävelymatkan päässä toisistaan, kaupungin pienestä koosta johtuen. Kööpenhamina on suuri risteilijäsatama ja voitkin hypätä täältä laivaan nähdäksesi Norjan Ruotsin saariston.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Paivi
Paivi
8 Todella hyvä
toukokuu 2017
Cosy Apartment + Garden

Kaunis ja käytännöllinen huoneisto hyvien kulkuyhteyksien päässä. Mikrokokoinen suihkutila voi olla hämmentävä ensi alkuun :)

Carina
Carina
8 Todella hyvä
syyskuu 2016
Charming Asunto + parveke

Siisti, persoonallinen asunto pari kilometriä Kööpenhaminan keskustasta. Vuokrapyörillä matka taittui näppärästi. Vuokraemäntä asui saman asunnon ylemmissä kerroksissa. Ystävällinen ja sujuva palvelu. Sängyn patja olisi voinut olla parempi.

Jari
Jari
8 Todella hyvä
kesäkuu 2014
Hieno asunto Nyhavnissa

Viihtyisä, siisti ja toimiva asunto keskellä Kööpenhaminaa. Lähimmältä metroasemalta muutaman minuutin kävelymatkan päässä, todella helppo mennä ja tulla. Esimerkiksi lapsiperheelle erinomainen, ihan pienimpien kanssa voi keittiön ja mui...

Anitta
Anitta
10 Loistava
lokakuu 2013
Asunto kolmelle hyvällä paikalla

Camilla oli mukava ja ystävällinen. Asunto oli meille sopiva ja rauhallinen. Vietimme mukavat pävät Köpiksessä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme