Majoitus kohteessa Köln

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Köln

Majoitus ja asunnot kohteessa Köln: Apartments

Köln on Saksan neljänneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Hollannin ja Belgian rajojen lähellä. Kölnistä on loistavat yhteydet joka puolelle Saksaa, kuten myös Amsterdamiin ja Brysseliin. Kölnin asukkaat tunnetaan avoimuudestaan ja ystävällisyydestään. He auttavat mielellään matkailijoita ja kertovat oikean suunnan jos eksyt. Kölnillä on rikkaampi histori kuin ehkä voitkaan arvata. Kaupungilla on paljon enemmän annettavaa kuin pelkkä Kölnin katedraali kuten vaikkapa roomalaisia raunioita. Kölnissä vallitsee avoin, moderni ja metropolinen tunnelma ja tekemistä löytyy jokaseen makuun tässä hienossa saksalaisessa kaupungissa. Sen sijaan, että asuisit tavanomaisesti hotellissa tai hostellissa, oletko ajatellut, että voisit varata asunnon tai huoneen Kölnistä? Wimdulla on suuri valikoima majoituksia Kölnissä, kotoisista asunnoista kommuunihuoneisiin Rheinin varrella tai suoraan kaupungin pittoreskissä keskustassa.

Nippelitietoa

 • Kölnin katedraali oli maailman korkein rakennus vuosina 1880-1884!
 • Kölnissä järjestetään yksi maailman suurimmista Pride-kulkueista.
 • Enemmän kuin 6 miljoonaa ihmistä kipuaa Kölnin katedraalin huipulle vievät 533 porrasta vuosittain.
 • Kölnissä on lukuisia kirkkoja, joista 12 rakennettiin muinaisen Rooman aikaan.

Tekemistä ja näkemistä

Kölnin katedraali on kaupungin tunnetuin nähtävyys ja sen näkemistä pidetään jokaisen vierailijan tärkeämpä ohjelmanumerona. Katedraali on Euroopan toiseksi korkein kirkko ja kohoaa 157 metriin. Se on yksi Saksan rakastetuimmista ja suosituimmista maamerkeistä ja sen rakentaminen kesti uskomattomat 500 vuotta! Kirkko on rakennettu hiekkakivestä ja ympäröivien teollisuuksien aiheuttama savusumu on vuosien varrella värjännyt rakennuksen mustaksi. Kuin onnen kaupalla kirkko selvisi toisesta maailmansodasta lähes vauriotta ja sen goottilainen julkisivu ja torinit dominoivat Kölnin horisonttia. Käy myös kirkon sisäpuolella ja ihaile sen mahtavaa sisustusta. Jos olet hyvässä kunnossa voit myös kiivetä portaat katedraalin huipulle ihaillaaksesi uskomatonta kaupunkinäköalaa. Opastetut kierrokset kateedraalin läpi ovat halpoja ja opettavat sinulle paljon rakennuksen historiasta. Katedraalissa on monta aarretta, kuten maailman suurin heiluva kello. Kun olet käynyt katedraalissa voit keskittyä muuhun. Kölnin alkuperä on roomalaisten valtakunnan aikaa ja kaupungissa on edelleen monta jäännettä tältä ajalta. Römisch-Germanisches Museum on arkeologinen museo, jossa on näytillä kokoelman esineitä jotka on kaivettu esiin Kölnissä ja sen lähistöllä. Löydät täältä keramiikkaa, lasia, koruja ja patsaista, ja museon koluaminen vie useita tunteja. Severinstrassen alussa, keskustan eteläisimmässä osassa löydät Severin Torin, vanhan roomalaisen portin. Kuten jo mainittu, Kölnissä on myös 12 roomanaikaista kirkkoa, etsi ainakin St Kunibert-kirkon sen lasimaalausten takia ja St Andreas-kirkon nähdäksesi 1300-luvun freskot.

Shoppailu ja yöelämä

Kölnin Altstadt (Vanhakaupunki) -alue kiinnostanee useimpia turisteja. Jo aiemmin mainittu Severinstrasse on värikäs katu täynnä historiallisia rakennuksia, kotoisia ravintoloita ja pieniä kauppoja. Se on mukava paikka viettää alkuilta ja löydät monia mukavia aukioita mukavine baareineen. Yöelämästä puheenollen, Köln on sille todella hyvä kohde ja kannattaa suunnata Barrisoplatz nimiselle aukiolle. Kölnillä on oma oluensa – Kölsch – joka tarjoillaan hollantilaiseen tyyliin pienissä laseissa. Kölnissä on useampia oluthalleja, joiden tyypillisen kovaääniseen saksalaiseen ilmapiiriin kannattaa tutustua. Vierailusi on taatusti hauska ja kostea!

Liikkuminen

Köln Bonn lentoasema sijaitsee kaupungista kaakkoon. Helpoin ja käytännöllisin tapa päästä kentältä keskustaan on S-Bahn juna. Matka kestää vain 25 minuuttia ja kentältä lähtee juna kerran kahdessakymmenessä minuutissa. Liput on ostettava automaatista ennen junaan astumista. Kun olet päässyt Kölniin, siellä liikkuminen on naurettavan helppoa. Julkisen liikennelaitoksen nimi on KVB ja voit ostaa erilaisia lippuja riippuen siitä, miten kauan vierailet kaupungissa. Verkkoon kuuluu junia, busseja ja raitiovaunuja ja verkko on hyvin luotettava ja mukava käyttää. Voihan olla, että kävelet mielummin. Kaupunki on onneksesi hyvin tasainen ja useimmat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Kun kerran olet alueella, voit myös helposti käydä Saksan entisessä pääkaupungissa Bonnissa. Bonn sijaitsee etelään Kölnistä ja junalla taitat matkan puolessa tunnissa. Jos sinulla ei ole kiire, voit myös ottaa veneen! Bonnissa on paljon nähtävää, kuten esimerkiksi Nykyhistorian museo, Rheinische Landesmuseum, Beethovenin koti ja Doppelkirche kirkko.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme