Majoitus kohteessa Ko Samui

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Ko Samui

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Ko Samui

Ko Samuissa vietät unelmiesi loman tropiikissa. Ko Samui on Thaimaan kolmanneksi suurin saari, joka tunnetaan upeista hiekkarannoistaan ja vieraanvaraisesta väestöstään. Ko Samui on paikka jossa kaikki arjen huolet unohtaa hetkessä. Ko Samuin ilmasto tekee siitä mahtavan lomakohteen. Paikalliset asukkaat ovat erittäin ystävällisiä ja palvelualttiita. Ko Samuin eri rannat ovat persoonallisen erilaisia. Tärkein ranta on Caweng Beach, josta löydät helposti kaikki lomailijan mahdollisesti tarvitsemat palvelut. Pizzapaikat, irkkupubit, sekä lukuisat yökerhot. Lamai Beach on myös täynnä yökerhoja, mutta silti hieman rauhallisempi. Rauhaa hakevan kannattaa etsiytyä joko Maenam Beachille, tai Choengmon Beachille. Rantojen lisäksi Ko Samuissa on toki muutakin nähtävää, esimerkiksi komeita vesiputouksia, trooppisia metsiä, buddhalaisia temppeleitä ja lukemattomia uskomattomia näköaloja. Ravintolat ovat kaikkialla laadukkaita, ja etenkin merenelävät ovat tuoreita ja edullisia. Thaimaalainen ruoka on yleensä hyvin mausteista, joten monissa ravintoloissa voitkin tilata myös ulkomaalaisille tarkoitettuja vähemmän maustettuja annoksia. Ko Samui on ehdottomasti vierailun arvoinen lomakohde.

Vieraanvarainen Ko Samui odottaa matkailijaa

Voit viettää Ko Samuissa entistä onnistuneemman lomamatkan, kun kokeilet lomailemista vuokra-asunnossa. Viihtyisät ja edulliset asunnot tekevät lomasta rennomman, kuin hotellissa asumalla. Saat enemmän tilaa hengittää. Valitse joku lukuisista vaihtoehdoista, ja ota vaikka heti yhteyttä vuokranantajaan ja järjestä unohtumaton lomamatka. Kaikista majoituskohteista on löydät kuvat ja voit helposti valita näköisesi asunnon (apartments). Kun haluat sopia kaikki käytännön järjestelyt valmiiksi, ole rohkeasti Wimdun sivuston kautta yhteyttä vuokranantajaan. Myös parhaiden ravintoloiden ja illanviettopaikkojen löytämiseen on paikallisesta kontaktista varmasti apua. Haluat sitten rannalla sijaitsevan kaksion parvekkeella, tilavan perheasunnon tai tyylikkään vierashuoneen, on se nyt helppoa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme