Majoitus kohteessa Kissimmee

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Kissimmee

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Kissimmee

Suosittu turistikohde Kissimmee on loistava paikka vierailla ja tarjoaa monia jännittäviä nähtävyyksiä, jotka tuovat tuhansia ihmisiä kaupunkiin joka vuosi. Kissimmee sijaitsee Osceolan maakunnassa keskellä Floridaa suuren Tohopekaligan järven rannalla. Aluetta kutsutaan myös nimellä Kissemee-St Cloud ja siihen kuuluu Kissimmeen lisäksi kaupungin itäpuolella sijaitseva St Cloudin naapurusto. Kissimmee on loistava paikka asua jos haluaa tutkia ympärillä olevaa aluetta. Kaupunki ei sijaitse vain Orlandon vieressä, vaan lähistöllä ovat myös monia suuria pesäpalloareenoita, Disney Worldin elämyspuisto ja monia kauniita järviä sekä viehättävää maaseutua. Suurin osa turistikohteista sijaitsee lähellä Highway 192 moottoritietä ja Disney Worldiin vievän SR-535 tien varrella. Kissimmeessä voit viettää koko perheen voimin jännittävää ja touhuntäyteistä lomaa Floridan auringon alla.

Meillä Wimdulla olemme aivan varmoja, että valikoimassamme on täydellinen huone, loma-asunto tai huvila, joka sopii juuri sinun makuun ja kukkarolle. Meidän hieman erilainen lähestymistapa majoituksiin tarkoittaa, että tulet asumaan paikallisen yksityishenkilön omistamassa asunnossa ja tulet saamaan ainutlaatuisia vinkkejä Kissimmeestä, jotka tulevat tekemään lomastasi vielä paremman. Kun olet vertaillut asuntojemme hintoja alueen hotellien hintoihin, tulet huomaamaan miten paljon rahaa voit säästää jos vuokraat loma-asuntosi meiltä. On samantekevää oletko lähdössä lomalle suuren perheen kanssa vai pelkästään oman rakkaasi kanssa, tulet varmasti löytämään sopivan majoituksen meiltä. Aloita siis lomasi suunnittelun jo tänään löytämällä täydellisen paikan asua.

Nähtävää ja tehtävää Kissimmeessä

Kissimmeessä mahdollisuudet seikkailuun ovat loputtomat. Haluamme antaa sinulle pari vinkkiä kaupungin mahdollisuuksista:

 • Yksi Kissimmeen parhaista nähtävyyksistä on sen Vanhakaupunki. Täällä on monia pieniä putiikkeja, joitain laadukkaita ravintoloita ja jopa ilmainen maailmanpyörä, josta on uskomattomat näkymät kaupungin ylle. Viikonloppuisin vanhassakaupungissa järjestetään myös vanhojen, klassisten autojen näyttely, jossa voit ihailla autoilun historian helmiä.
 • Warbird Air Museum on enemmän työpaja kuin museo. Täällä erikoistutaan toisen maailmansodan aikaisten lentokoneiden restauroimiseen ja voit osallistua opastettuihin kierroksiin ja oppia niin lentokoneen historian kuin niiden korjauksesta.
 • Jos hauluat nähdä kauniin Floridan linnun näkökulmasta, voit lähteä Kissimmeestä järjestettäville kuumailmapallo -ajelulle, jonka aikana voit nauttia koko perheen kanssa ainutlaatuisesta kokemuksesta tai rakastettusi kanssa lasista kuplivaa ja romanttisesta tunnelmasta korkealla ilmoissa.
 • Jos haluat vielä vauhdikkaampa menoa, voit lähteä myös pienlentokone -ajelulle. Myös ilmailumuseosta järjestetään ajeluja, joiden kanssa pääset toiselta maailmasodalta peräisin olevan koneen kyytiin.
 • Florida Eco Safaris -kierroksia järjestetään Forever Floridan ekomaatilalla, jossa suojellaan villiä eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Alueella elää loputtomasti erilaisia eläimiä ja kasveja kuten alligaattoreja, karhuja, lähes sata erilaista lintua ja uhanalainen Floridan pantteri.
 • Tohopekaliga -järvi tunnetaan paikallisten keskuudessa nimellä Lake Toho. Järvi on koko maakunnan suurin ja täällä on koko liittovaltion parhaat mahdollisuudet meriahvenen kalastukseen.
 • Cypress Lake Airboat Tours järjestävät ilmatyynyalusretkiä Floridan villissä luonnossa, joiden aikana voi nähdä alligaattoreita ja valkopäämerikotkia.
 • Jos on kiinnostunut urheilusta, kannattaa käydä Osceola Country Stadiumissa, jossa Houston Astros -pesäpallojoukkue harjoittelevat koko kevätsesongin ajan. Helmikuusta huhtikuuhun täällä voi seurata ammattilaisten peliä aivan läheltä. Toinen urheiluareena on nimeltään Silver Spurs Arena ja täällä voi nähdä kaikenlaisten urheilutapahtumien lisäksi konsertteja ja muita tapahtumia vuoden ympäri.
 • Art In Motion LLC Custom Motorcycles on kauppa, jossa kustomoidaan moottoripyöriä kaikilla mausteilla. Täällä voit seurata, kuinka erikoispyöriä rakennetaan ja osallistua itse prosessiin maksua vastaan.
 • Kissimmeessä on noin kymmenisen kylpylää, jossa voi pitkän ja aktiivisen päivän päätteeksi rentoutua hoidoissa. Voimme suositella esimerkiksi Relache Spata, joka sijaitsee Gaylord Palms hotellialueella.
 • Golfin ystäville Kissimmee on oikea kultakaivos. Täällä on lukuisia suuria golfkenttiä, joilla voi kiitos ilmaston pelata 365 päivää vuodessa. Alueella on myös golfkouluja, joissa voit hioa taitojasi. Jos olet täysi aloittelija, sinä voit myös aloittaa yhdeltä kaupungin monista minigolf -kentistä.

Päiväretkiä

Kissimmee on loistava lähtökohta, kun haluaa nauttia kaikista Floridan helmistä. Jos haluat rantalomailla, pääset keskustasa vain puolessatoista tunnissa Atlantin Välimeren rannalle, josta löydät kauniita hiekkarantoja, joilla voi uida, lainelautailla, kalastaa ja ottaa aurinkoa. Monet saapuvat tälle alueille riehakkaalle huvipuistolomalle. Kaikki Orlandon alueen huvipuistot ovat vain lyhyen ajomatkan päässä Kissimmeestä moottoritietä pitkin. Läheisessä Orlandossa on myös paljon erinomaisia museoita jos haluat jotain hieman vakavampaa kuin huvipuistoelämää.

Liikkuminen

On monta eri mahdollisuutta päästä Kissimmeehen. Suurin osa matkailijoista saapuvat Orlandon kansainväliselle lentokentälle. Lentokentälle saapuu lentoja niin muualta Yhdysvalloista kuin ulkomailta. Matka lentokentältä Kissimmeen keskustaan kestää autolla vain noin 25 minuuttia moottoritietä L-4:ää pitkin. Ota huomioon, että Orlandon lentoaseman turvallisuustarkastuksiin voi joutua jonottaa hyvin pitkään, eikä ole mitenkään erikoista, että turisti joutuu odottamaan pitkälti yli tunnin tarkastukseen pääsyä, varsinkin kesällä kun sesonki on kiireisimmillään. Myös sisääncheckauksessa voi kestää oma aikansa, joten kentälle kannattaa saapua ainakin kahdesta kolmeen tuntia ennen lennon lähtöä. Kissimmeessä on myös pienempi lentokenttä, jonne saapuu paljon matkustajia, jotka ovat tulossa Disney World -huvipuistoon, Sea Worldiin, Univeral Studioille ja Orange Countyn messukeskukseen. Lentokentälle laskeutuu kuitenkin enimmäkseen pieniä koneita muualta Yhdysvalloilta. Kissimmeessä liikkuminen on hyvin yksinkertaista. Koska Kissimmee on amerikkalainen kaupunki, täällä pääsee paikasta toiseen helpoiten autolla. Kaupungin keskustassa voi olla ruuhkaa, mutta muuten autoilu on vaivatonta. Jos sinulla ei ole autoa, Kissimmeessä on myös busseja, joita operoi bussiyhtiö Lynx.

Kissimmee on kaunis pikkukaupunki aivan Floridan sydämessä. Täältä voi liikkua kaikkiin Floridan kiehtovimpiin kohteisiin kuten huvipuistoihin, luontoon ja museoihin. Myös Kissimmee itsessään on hieno kokemus. Vanhakaupunki luonnon helmassa on hyvin ainutlaatuinen idylli, jossa saat kuvan amerikkalaisesta elämästä parhaimmillaan. Floridan väsymätön aurinko tekee lomastasi varmasti ihanan ja täynnä riemua.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme