Majoitus kohteessa Kioto

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Kioto

Majoitus ja asunnot kohteessa Kioto: Apartments

Kioto oli Japanin keisarillinen pääkaupunki yli tuhannen vuoden ajan. Vielä nykyäänkin monet pitävät sitä Japanin oikeana pääkaupunkina Tokion sijasta. Kyoto on täynnä vanhaa arkkitehtuuria, joka muistuttaa sen historiasta. Kioto kaduilta löytää huippumodernien rakennusten lisäksi lukemattomia palatseja, temppeleitä ja muita maamerkkejä. Jos sinulla käy tuuri, voit törmätä Kyoton kaduilla aitoon japanilaiseen geishaan. Kioto säästyi toisen maailmansodan tuholta ja tämän vuoksi kaupungista löytyy myös lukuisia ennen sotaa rakennettuja taloja. Kioto kuninkaallinen palatsi on varmaan tärkein vierailukohde ja vierailu sinne täytyy varata etukäteen. Suosituin aika vierailla Kiotossa on keväällä kirsikkapuiden kukkiessa. Kiotossa voi toki tehdä paljon muutakin. Suosittua huvia sekä paikallisten että turistien keskuudessa on paikalliseen karaokeen tutustuminen, jossa voi kaveriporukalla varata karaokekopin, jonne virvoikkeet tuodaan. Kioto on ehdottomasti käymisen arvoinen kaupunki, erityisesti vanhasta japanilaisesta kulttuurista kiinnostuneelle., etenkin Gionin alueella liikkuessa tuntee olevansa keskellä erilaista kulttuuria.

Vuokraa loma-asunto Kiotosta

Kiotosta löytää pienen etsimisen jälkeen paljon perinteistä Japania, vanhoja rakennuksia ja perinteisesti pukeutuneita japanilaisia, sekä lukuisia temppeleitä. Parhaan kokemuksen saat matkallasi, kun vuokraat asunnon Wimdun avulla. Kiotosta löydät lukuisia vaihtoehtoja majoittua, näistä Wimdun kautta hankittu asunto (apartments) on Kiotoon todella tutustumista haluavalle ehdoton valinta. Hotellit ovat ahtaita tylsiä ja persoonattomia, ja hostellit tupaten täyteen ahdettuja, käyttäjiemme listaamissa vierashuoneissa tai kalustetuissa asunnossa (apartments) majoittumalla pääset asumaan keskelle Kiotolaista elämää. Löydät Wimdun avulla useita käyttäjien asuntoja (apartments), joista on helppo valita paras vaihtoehto juuri sinun matkallesi, oli se sitten lomamatka tai liikematka. Kun haluat tutustua paikallisten tuntemaan Kiotoon, vuokraisännältä saat hyviä vihjeitä kaikesta nähtävästä ja koettavasta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme