Majoitus kohteessa Kiina

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Kiina

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Kiina

Kiinasta löytyy kaikki: korkeat vuoret ja kukkulat, suorat merenrannat, satamat, hiekkarannat, tunnetut luostarit mukaan lukien legendaarinen Shaolin- luostari, jossa eli 500-luvulla munkki nimeltään Bodhidharma. Shaolin-luostari joutui usein rosvojen uhkailujen kohteeksi ja tämän vuoksi munkit kehittivät itsepuolustuslajeja. Nykyään tällaista lajia tunnetaan nimellä kungfu. Xi’an on vanha kaupunki Kiinassa, joka on ollut yli tuhannen vuoden ajan 13 dynastian keisarillinen kaupunki. Kiinassa on avoinna 99% kaupungeista turisteille, joissa jokainen voi vierailla historiallisissa rakennuksissa ja tutustua lukemattomaan määrään patsaita, jotka ovat hallituksen vartioimia. Voitte nähdä omin silmin maailmankuulun Kiinan muurin (21196,18km pitkä). Kun matkustatte Kiinaan on hyvä muistaa pari kiinalaista perinnettä ja tapaa. Kiinalaisilla lasketaan ystävälliseksi tavaksi ottamaan vastaan tai antamaan jotakin molemmilla käsillä. On myös hyvä muistaa, että linja- tai rautatieasemille pääsy on tarkasti vartioitua ja sinne pääsevät vain matkustajat, joilla on jo valmiiksi ostettu lippu.

Majoittuminen Kiinassa Wimdun avulla

Vuokra-asuntojen löytämistä helpottaa Wimdun internetsivut. Meillä on tarjolla paljon erikokoisia ja -hintaisia asuntoja ympäri Kiinaa. Kiinalaiset asunnot poikkeavat hyvin paljon suomalaisesta tai ylipäätään eurooppalaisesta arkkitehtuurista, joten mahdollisuus majoittua kiinalaiseen asuntoon voisi olla kokemisen arvoinen kokemus. Ole hyvä ja selaile läpi vuokra-asuntovalikoimaamme. Majoitu Wimdun kanssa!

Vuokra-asunnot Kiinassa

Löydä itsellesi sopivia asuntoja ympäri Kiinaa ja ihastu paikalliseen kulttuuriin. Oletko aivan kyllästynyt tavalliseen hotelliyöpymiseen? Nyt Wimdu tarjoaa aivan jotain uutta ja mielenkiintoista. Voit löytää vuokra-asuntoja Kiinasta ja vuokrata niitä paikallisilta asukkailta helposti ja turvallisesti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme