Majoitus kohteessa Katalonia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Katalonia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Katalonia

Kataloniaan kuuluvat Barcelona, Girona, Lleida ja Tarragona. Alueen pääkaupunki on Barcelona, joka maan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Kaupungissa sijaitsee paljon modernistityylin rakennuksia. Siellä pääsee ihailemaan Antoni Gaudin luomuksia. Barcelonan vanhassakaupungissa sijaitsee suuria keskiakaisia rakennuksia. Tarragonassa sijaitsee Roomalaisten rakennusten jäännöksiä, joita tuhannet turistit tulevat näkemään omin silmin. Girona on yksi tärkeimmistä Katalonian kaupungeista. Monet Barcelonaan saapuneet turistit ottavat päivävierailun Gironan kaupunkiin. Gironassa on paljon nähtävää, kuten upea antiikkinen katedraali, Vanha linnoitus, joka aikoinaan suojeli kaupunkia vihollisilta. Kaupungin valli oli tärkeä rakennelma kaupungille. Sant Feliu-kirkko, joka rakennettiin 1300-luvulla goottilaiseen tapaan, Plaça de la Independència-aukio ja juutalainen kortteli. Lleida on yksi Katalonian vanhimmista kaupungeista. Siellä oli asutusta jo Bronssi kaudella. Lleidan kaupungissa tapahtuu paljon kulttuurista toimintaa. Musiikki, teatteri, festivaalit, elokuvat. Vuosittain Lleidassa järjestetään Jazz-festivaalit. Katalonian nimitys tuli käyttöön 1000-luvulla. Sana perustuu Catalunya-sanaan, joka tarkoittaa " linnojen maata". Katalonialainen ruoka on välimerellinen ja on osa läntistä välimerellistä ruokakulttuuria. Tärkeitä ruoka-aineksia ovat vihannekset, varsinkin tomaatti, valkosipuli ja munakoiso. Pavut, oliiviöljy, sienet, sianliha, makkarat, juustot, lampaanliha, sardiinit ja tonnikala. Mainitsemisen arvoisia ruokia ovat Escalivada ( grillatut vihannekset), Coques, Suquet de peix, Ollada, Escudella ja Sonsos. Suosittuja katalanialaisia jälkiruokia ovat Crema catalana (keltainen kerma, joka tehdään kananmunista, maidosta ja sokerista). Mató, joka tehdään vuohenjuustosta ja hunajasta, Xuixo-leivonnaiset, biscotti, Turrón ( jouluinen jälkiruoka, joka tehdään, munanvalkuaisista, hunajasta, sokerista ja pähkinöistä) sekä erilaiset panelletit.

Majoitus Kataloniassa

Löydä parhaimmat majoitusvaihtoehdot Kataloniassa Wimdun sivuilla. Selaile asuntoja ja löydä sopiva asunnonsijainti vaikkapa Katalonialaisen kaupungin keskustan aukiolla. Tutustu Wimdun majoitusvaihtoehtoihin ja ylläty positiivisesti. Majoitu espanjalaiseen asuntoon, jonka vuokraat paikalliselta asukkaalta. Wimdu tarjoaa teille erityyppisiä majoitustapoja. Voit löytää vapaita huoneita, asuntoja, taloja tai vaikkapa vapaan sohvan Katalonian alueella ja majoittua parista päivästä kuukausien ajaksi riippuen omista matkasuunnitelmistasi. Tutustuminen espanjalaiseen tapakulttuuriin ja ihmisiin on nyt helpompaa kuin koskaan ennen.

Vuokra-asunnot Kataloniassa

Vuokraa erikokoisia ja hintaisia asuntoja ja huoneistoja Wimdulta. Jos haluat matkustaa uudella, nuorekkaalla tavalla, sinulla on hyvä mahdollisuus nt tehdä sivuillamme vuokra-asunnon varaus kohdepaikassasi paikalliselta vuokranantajalta. Voit itse valita keneltä vuokraat yösijasi. Sivuillamme löytyy paljon selkeitä kuvia ja asuntokuvauksia sekä vuokranantajan tietopalkki. Ota yhteyttä jo tänään ja voit aloittaa matkasi suunnittelun vaivatta ja keskittyä olennaiseen eli nähtävyyksiin.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Juha
Juha
8 Todella hyvä
huhtikuu 2017
Hurmaava asunto kahdeksalle

Hi Jose, Thank you for nice apartment and great hospitality. We enjoy of our time in Barcelona. End of estimate I write to Finnish. Kiitos siististä asunnosta, jossa oli kaikki tarvittava. Ennen kaikkea haluan kiittää ystävällisestä p...

Olli Pekka
Olli Pekka
10 Loistava
maaliskuu 2017
Spacy and comfortable in Gracia

Asunto oli mukava ja avara, rauhallisella paikalla puiston ja metroaseman vieressä, lähellä merkittäviä nähtävyyksiä. Mielyttävä vastaanotto ja paikallisopastus auttoi onnistuneen kaupunkiloman hyvään alkuun, minkä kruunasi emännän tilaa...

Osmo
Osmo
8 Todella hyvä
maaliskuu 2016
Sagrada Familia

Olemme tyytyväisiä saamme kohteluun isäntämme Xavin taholta ja asunto vastasi odotuksia. Kiitokset siitä Xaville

Eija
Eija
8 Todella hyvä
lokakuu 2015
Terrace and panoramic view

Yhteyshenkilö tuli paikalle, silloin kun oli sovittu. Asunto oli passi 4:lla aikuiselle ja 3:lle lapselle. Miinuksena hissi, johon mahtui vain 3 aikuista. Astioita olisi voinut olla hieman enemmän.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme