Majoitus kohteessa Kapkaupunki

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Kapkaupunki

Majoitus ja asunnot kohteessa Kapkaupunki: Apartments

Kapkaupunki on Etelä-Afrikan pääkaupunki ja sen suurin kaupunki 3,5 miljoonalla asukkaallaan. Hollantilaiset saapuivat alueelle 1652 ja perustivat sen. Parhaat ajat vierailuun ovat lokakuusta toukokuuhun, Kapkaupungin sijaitessa eteläisellä pallonpuoliskolla vuodenajat ovat tietenkin käänteiset. Kaupungissa paras tapa liikkua on joko vuokra-autolla tai taksilla. Kapkaupungissa on paljon nähtävää, tärkeimmät nähtävyydet ovat Hyväntoivonniemen linnoitus, Bo-Kaapin värikäs muslimikaupunginosa, Robben Islandin apartheid vankila, jonka kierroksia vetävät entiset vangit, sekä monet alueen histriasta kertovat museot. Etelä-Afrikna luonto on uskomattoman kaunis, ja hyvän silmäyksen alueest saa kiipeämällä, tai köysirataa pitkin matkustamalla, Pöytävuoren huipulle. Kapkaupungissa on toki myös uimarantoja, ja alue on yksi maailman parhaista paikoista surffaamiseen, myös sukeltaminen on suosittua ja vedenalainen maailma on huomattavan ihmeellinen Atlantin valtameren ja Intian valtameren kohdatessa.

Uskomaton Kapkaupunki kutsuuu vierailijaa

Wimdun avulla löydät parhaan valikoiman Kapkaupungin lukuisista majoitusvaihtoehdoista. Voitko kuvitellaakaan parempaa tapaa tutustua Kapkaupunkiin, kuin saada suoraan vinkkejä kaupungin tuntevalta vuokraisännältäsi. Kapkaupunkilaiset ovat mukavaa porukkaa, vuokraamalla asunnon keskeltä vilkasta kapkaupunkilaista elämää, tylsien ja persoonattomien hotellien sijaan, teet onnistuneen lomamatkan tähän kulttuuria kuhisevaan metropoliin. Kapkaupungin vieraanvaraisuus tulee parhaiten esille varaamalla majoituksesi paikalliselta asuntoa tai huonetta (apartments and rooms) tarjoavalta, aivan tavalliselta kapkaupunkilaiselta. Kaikista sivustoillemme ilmoitetuista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) löytyy kuvia ja edelliset asukkaat voivat myös kirjoittaa kommenttinsa majoitusta tarjoavan profiiliin. Wimdun kautta on turvallista, helppoa ja nopeaa varata kapkaupunkilaisten vuokraamia asuntoja ja huoneita (apartments and rooms. Kannattaa tutustua majoitusvaihtoehtoihin jo tänään ja varata se ihana Kapkaupungin loma.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme