Majoitus kohteessa Kanarian saaret

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Kanarian saaret

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Kanarian saaret

Kanariansaaret ovat Espanjan saaristo, joka sijaitsee Pohjois-Läntisen Afrikan lähellä. Kanariansaaret on Espanjan autonominen alue. Kanariansaaret sai nimensä latinan kielestä Canariae Insulae, joka tarkoittaa " koirien saarta". Saarten korkein vuori on Teide ( 3718m) ja sijaitsee Tenerifassa. Kanariansaarten suurin kaupunki on Teneriffa ( 906,854 as.). Se on saariryhmän suosituin matkakohde, jolla on kaunis luonto ja hiekkarannat. Toiseksi suurin on Gran Canaria (845,676 as.). Pääkaupungissa, Las Palmaksessa asuu vain noin 300 000 asukasta. Kanariansaarten ilmasto on hyvin leutoa. Siellä ei koskaan ole liian kylmä tai liian kuuma. Ruokakulttuuriin kuuluu tietysti kalaruoka ja merielävät. Suuret katkaravut, mustekalat ovat päivittäistä tarjottavaa kaikissa ravintoloissa. Jälkiruuaksi nautitaan usein paistettuja banaaneja jäätelön kanssa tai hedelmäkakkua.

Majoitus rantoje lähellä

Majoitu Kanariansaarten lukuisiin asuntoihin, joilla on kaunis näkymä merelle.Asunnot ovat siistejä ja moderneja ja tulet varmasti ihastumaan Kanariansaarten asunnoista. Vaikka sää on lämmin ulkona, talot ovat viileitä sisältä. Monissa asunnoissa on ilmastointilaitteet. Parvekkeelta on kaunis näkymä merelle ja rannalle, kasvillisuus on rikasta, kauniit kukat, kaktukset, palmut ja pensaat, kaikki ovat jättikokoisia ja mahtavat värit valloittavat turistien katseet.

Vuokraa paikallisten puhdas ja valoisa asunto Wimdulta

Wimdunsivuilta voit valita aivan oman valintasi mukaan asunnon koon ja hinnan. Voit asettua asumaan paikallisten lomaan ja saada käytännön vinkkejä ja ohjeita paikallisilta asukkailta. Vuokra-asuntovalikoimamme on laaja ja voit tutustua ehdotuksiin sivuillamme helposti selaamalla tarjottuja ja vapaita asuntoja.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Soile
Soile
8 Todella hyvä
marraskuu 2017
Uusi kaksio 70 metriä Canterasin rantaan

Asunto vastasi täydellisesti kuvausta ja oli erittäin käytännöllinen ja kovin siisti. Säilytystilaa on runsaasti ja rantaan on lyhyt matka.

Petri
Petri
10 Loistava
marraskuu 2017
Ranta-asunto Las Canterasissa

Suosittelen Las Canterasin ja meren ystäville! Käytännöllinen asunto Las Canterasilla, parveke merelle päin. Kiitokset vuokraisännälle avusta ja hyvistä vinkeistä.

KEIJO
KEIJO
8 Todella hyvä
huhtikuu 2017
2B Amazing Central Apartment

Huoneiston astiat ja liinavaatteet olisi hyvä päivittää ajantasalle. Muuten asunto hyvällä paikalla (kaikki lähellä) Ok.

Heikki
Heikki
8 Todella hyvä
huhtikuu 2017
Puerto Mogan asunto parvekkeella

Alberto ja Raquel molemmat olivat erittäin positiivisia ja auttavaisia. Asunto oli erityisen kodinomainen ja sijaitsi ihanasti pittoreskissa ympäristössä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme