Majoitus kohteessa Kanada

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Kanada

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Kanada

Kuten jo Kummelin musavisassa tiedettiin, vastaus kaikkeen on Kanada. Myös turistille tämä maailman toiseksi suurin maa vastaa lähes kaikkiin mahdollisiin toiveisiin. Suurenmoinen koskematon luonto, monikulttuurinen 33 miljoonan asukkaan väestö, vilkkaat suurkaupungit ja rikas historia tekevät Kanadasta niin monipuolisen lomakohteen, että maan tarjoamat mahdollisuudet ovat oikeastaan loputtomat. Lähde siis kokemaan tämä lempeä jättiläinen, joka usein joutuu kovaäänisen alakerran naapurinsa varjoon.

Kanada on hyvin kehittynyt ja varakas maa, jonka hintataso on tämän mukainen. Todella laadukkaita hotelleja ja hostelleja on tarjolla joka puolella maata riittämiin, mutta halpaa vaihtoehtoa on suhteellisen vaikea löytää. Jos rahasi on hieman tiukemmalla tai haluat kokea hieman erilaisen loman välttämällä hotellihuoneita, voit kokeilla oman asunnon vuokraamista. Meillä Wimdulla on tässä mahtavassa maassa majoituksia jokaiseen lähtöön. Löydät meiltä asuntoja suurkaupungeista, vierashuoneita maalta ja vuokramökkejä luonnosta. Katso tarjouksemme läpi ja suunnittele unelmiesi loma Kanadaan.

Montreal

Ranskankielisessä Kanadassa sijaitseva Montreal on maailman toiseksi suurin ranskankielinen kaupunki Pariisin jälkeen. Kaupunki tunnetaan Pohjois-Amerikan elävimpänä kaupunkina - eikä syyttä. Kaupungin noin neljä miljoonaa asukasta ovat elämänhaluisia ja nauttivat kaupungistaan täysin rinnoin. Turistia ilahduttavat myös kaupungin lukuisat historialliset nähtävyydet ja rikas kulttuuri.

Montrealin kenties suosituin nähtävyys on sen vanhakaupunki Vieux-Montreal, josta suurin osa on rakennettu 1700-luvulla. Täältä löydät kaupungin kiehtovimmat historialliset nähtävyydet ja museot. Älä missaa ainakaan Basilique Notre-Dame -kirkkoa, Hotel de Ville -kaupungintaloa, Vieux-Port -satamaa ja Marché Bonsecours -markkinoita. Täällä on myös monet kaupungin parhaimmista kahviloista, ravintoloista ja baareista. Käy alueella ainakin kerran päivällä ja kerran illalla, jotta voit kokea kaupunginosan kahdet kasvot ja saada siitä kaikki mahdollinen irti.

Kiinnostavan vastapainon vanhallekaupungille tarjoaa Montrealin keskusta, jossa päätä huimaavan korkeat pilvenpiirtäjät kohoavat taivaalle. Täällä voit kokea hektisen elämän ja käydä ostoksilla suurissa maanalaisissa kauppakeskuksissa. Myös täältä löydät kuitenkin joitain vanhempia rakennuksia lasitornien keskellä kuten kirkkoja ja museoita.

Parc Jean-Drapeau, jossa järjestettiin vuoden 1967 Maailmannäyttely, on nykyään suurenmoinen puisto ja ulkoilmakonsertti -areena. Täällä järjestetään myös autourheilusta kiinnostuneille tuttu Montreal Formula 1 Grand Prix ja paikalla on myös Gilles Villeneuve -autokilparata. Toinen mahtava puisto on kaupungille nimensä antanut kukkula Parc du Mont-Royal, joka on suurin kaupungin viheralueista. Tänne kaupungin asukkaat tulevat lenkkeilemään, seurustelemaan ja pyöräilemään. Kesällä puiston järvessä, Lac des Castors:issa voi uida ja vuoden ympäri näkymät kaupungin ylle ovat mahtavat.

Luonnosta kiinnostunut voisi varmasti viettää päiviä Monrtrealin Biodome de Montreal -museossa. Entisestä pyöräilystadionista löydät neljä erilaista ekosysteemiä: lehtimetsän, trooppisen sademetsän, arktisen alueen ja St.Lawrence -jokea jäljittelevän merialueen. Kun kävelet ympäri kupolia, huomaat miten ilmasto muuttuu ja voit ihastella paitsi kasvillisuutta myös täällä eläviä eläimiä. Museo sijaitsee Montrealin kasvitieteellisen puutarhan vieressä, jossa kannattaa hyvällä säällä käydä kävelyllä.

Montreal tunnetaan laadukkaista museoistaan, joita kaupungissa on monia. Voimme suositella ainakin Musee des Beaux-Arts -taidemuseota, jossa on näytillä niin kanadalaisten kuin kansainvälisten taiteilijoiden töitä. Kokoelmista löytyy monia tuttuja nimiä, kuten Rembrandt, Picasso, El Greco ja Cézanne. Jos kiinnostuksen aiheesi on historia, et saa jäädä paitsi Montrealin historiallisesta ja arkeologisesta museosta nimeltään Pointe-a-Calliere. Epätyypillisesti hyvin modernissa rakennuksessa sijaitseva museo esittää vierailijalle kaupungin ja maan historian kiehtovalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Vancouver

Rannikkokaupunki Vancouver tunnetaan uskomattomasta sijainnistaan ja rennosta ilmapiiristään. Sen taustalla komeilevat lumihuippuiset vuoret antavat kaupungille dramatiikkaa ja ovat myös täydellinen vastakohta kultaisille hiekkarannoilla. Vancouver on yksi harvoista kaupungeista, joissa voi saman päivän aikana käydä hiihtämässä lumisessa rinteessä, sitten heittää monot syrjään, vaihtaa bikineihin, lämmitellä hiekkarannalla ja pulahtaa mereen uimaan.

Vancouver on kovin nuori kaupunki, ainoastaan 125-vuotias, eikä kaupunki siksi tarjoa juurikaan historiallisia nähtävyyksiä. Kaupungin suurin valtti onkin sen tunnelma ja sen loputtomat harrastusmahdollisuudet. Vancouverilaiset ovat todellisia ulkoilma-ihmisiä ja yksi suosituimmista aktiviteeteistä on Seawallia pitkin pyöräileminen. Seawall on noin 10 kilometriä pitkä reitti (Huom! Yhteen suuntaan), joka vie sinut kaupungin keskustasta Stanley Park puistoon, joka on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista urbaaneista puistoista. Voit nähdä puistossa paljon eläimiä, kuten siellä eläviä villejä pesukarhuja. Reitti jatkuu puistosta rannikkoa pitkin, jossa näkymät merelle ovat fantastiset. Jos sää on hyvä, voit myös vuokrata veneen ja lähteä katselemaan kaupunkia mereltä.

Auringonpalvojalle Vancouver on täydellinen kohde, eikä kaupungin rannoilla ole juuri aaltoja, joten ne sopeutuvat hyvin myös perheen pienimmille. Suosituimmat rannat löydät Kitsilanosta, jonne kaupungin asukkaat suuntaavat lämpiminä päivinä joukoittain. Jos haluat hieman enemmän omaa rauhaa, lähde Spanish Banks -alueelle. Erikoismaininnan ansaitsee myös Wreck Beach, jonka kivinen ranta on ehkä koko kaupungin kaunein. Vancouver tunnetaan laskettelumahdollisuuksistaan. Kaupungin rajojen sisäpuolella ei ole hiihtokeskuksia, mutta lähistöllä on kolme keskusta: Cypress, Grouse Mountain ja Seymour.

Jos olet kiinnostunut kulttuurista, Vancouverissa on myös joitain näkemisen arvoisia museoita, jotka sijaitsevat kaikki kaupungin keskustassa eli Downtownissa. Antropologinen museo kertoo alueen historian kiinnostavalla tavalla, pieni mutta pippurinen Contemporary Art Gallery tarjoaa modernia taidetta ja Telus World of Science -tiedekeskus sopii täydellisesti jos olet lomalla lasten kanssa.

Toronto

Kanadan suurin kaupunki Toronto on yli kuuden miljoonan ihmisen koti ja maan taloudellinen keskus. Hyvä talous ja liberaali maahanmuuttopolitiikka on muuttanut kaupungin yhdeksi maailman kulttuurisesti ja etnisesti monipuolisimmaksi kaupungiksi. Kaupungissa asuu ihmisiä yli 80 eri maasta ja yli puolet Toronton asukkaista on lähtöisin muualta kuin Kanadasta.

Toronto on niin uskomattoman suuri ja monivivahteinen kaupunki, että sen nähtävyyksistä voisi kirjoittaa useampia kirjoja. Yritämme tässä kuitenkin listata teille joitain kaupungin kohokohtia:

 • Royal Ontario Museum on yksi Pohjois-Amerikan parhaimmista museoista. Kokoelmiin kuuluu näyttelyesineitä lähes kaikista maailman kolkista ja ajoilta. Joitain esimerkkejä ovat muinainen Kiina, Kanadan alkuperäisväestö, keskiaikainen Eurooppa ja dinosaurusten aikakausi.
 • Art Gallery of Ontario on Kanadan suurin taidegalleria ja on täpötäynnä mahtavaa kanadalaista taidetta. Lisäksi galleriassa on hyvä kokoelma eurooppalaista kuvataidetta johon kuuluu yksi maailman kalleimmista teoksista, Rubensin Betlehemin lastenmurha.
 • CN -tornista avautuvat henkeäsalpaavan kauniit näkyvät kaupungin ylle. Torni on huikeat 500 metriä korkea, joten se ei ole korkeanpaikankammoiselle sopiva nähtävyys. Myös hissikammoisella voi olla ongelmia huipulle vievän lasihissin kanssa.
 • Hockey Hall of Fame on museo jääkiekosta kiinnostuneen mieleen. Täältä löydät paitsi maailman parhaiden jääkiekkoilijoiden kunnialaatat myös lajin historiaa käsittelevän näyttelyn.
 • Myös Torontossa on hiekkarantoja, vaikka sää on useimmiten liian kylmä rantaelämälle. Jos kuitenkin matkustat kaupunkiin kesällä, suosittelemme sopivasti nimettyä kaupunginosaa Beaches, jossa ovat kaupungin parhaimmat rannat.
 • Toronto on teatterikaupunki ja näyttämötaiteesta nauttivan kannattaa ehdottomasti varata liput johonkin Yonge Street -teatterikadun teattereihin.

Torontossa nähtävyyksiä riittää kokonaiselle elämälle. Paras tapa kokea kaupunki on sen ympäri kävely. Koe mitä eteen sattuu ja nauti suurkaupungin ainutlaatuisesta ilmapiiristä. Maista myös eri maailman keittiöiden ruokia, joita Torontoon muuttaneet maahanmuuttajat valmistavat taidolla ja suurella sydämellä.

Luontokokemuksia

Kaupunkien lisäksi Kanadan suurin vetonaula on tietenkin sen suurenmoinen luonto. Se on niin monimuotoinen ja laaja, että on mahdotonta listata kaikkia luonnon tarjoamia nähtävyyksiä. Varsinkin maan eläinkunta on uskomaton ja voit Kanadassa nähdä kaikkea jääkarhuista valaisiin. Ehkä suosituin kohde on Manitoban Parkland -alueella sijaitseva Riding Mountain National Park maan keskiosassa. Kansallispuisto tunnetaan hyvistä eläintenbongausmahdollisuuksistaan ja voit nähdä täällä esimerkiksi hirviä, susia, ilveksiä, pelikaaneja ja kuikkia. Ota huomioon, että puistoon vievät tiet ovat usein suljettuja huonon sään takia talvisin.

Jos sinua kiinnosta ennemmin hieman eksoottisemmat eläinkunnan jäsenet, suuntaa myös Manitobassa, jäämeren rannalla sijaitsevaan Churchillin kylään, jota kutsutaan maailman jääkarhupääkaupungiksi. Täällä voit nähdä paitsi tietenkin jääkarhuja, kesäisin myös maitovalaita, joiden kanssa voi hyvällä säällä jopa uida. Muista kuitenkin, että kaupungin alueelta ei saa koskaan lähteä omin päin, sillä jääkarhut ovat todella vaarallisia ja voivat hyökätä kimppuusi varsinkin kesäkuukausina, kun ruoka on vähissä.

Talvella Kanadaan lähdetään tietenkin laskettelemaan. Varsinkin British Columbiassa ovat jotkut maailman parhaimmista hiihtokeskuksista, kuten Vancouverin lähistöllä sijaitseva Whistler.

On oikeastaan aivan sama mitkä lomamieltymyksesi ovat, löydät Kandasta aivan varmasti etsimäsi. Lähde siis tutkimaan tätä jättiläismäistä maata. Hiihdä, syö, urheile, loikoille auringossa, patikoi, nauti taiteesta, ihaile eläimiä ja kasveja tai juhli. Kanadassa on jokaiselle jotakin ja vielä paljon enemmän.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme