Majoitus kohteessa Johannesburg

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Johannesburg

Majoitus ja asunnot kohteessa Johannesburg: Apartments

Etelä-Afrikan Johannesburgissa on 3,2 miljoonaa asukkan suurkaupunki. Johannesburg on monikulttuurinen metropoli, sen asukkaat ovat useista eri etnisistä ryhmistä, jotka puhuvat lukuisia eri kieliä, ja käyttävät toistensa kanssa kommunikoinnissa englantia. Paras tapa liikkua Johanesburgissa on vuokrata auto, sillä julkiset liikennevälineet voivat olla turvattomia ja hankalia käyttää. Kaupungissa voi liikkua myös taksilla, mutta se pitää aina tilata etukäteen. Etnisen värikäs Johannesburg on myös yksi maailman vihreimmistä suurkaupungeista. Matkalla kannattaa osallistua ehdottomasti opastetulle kierrokselle Soweton mustien asuinalueeseen, jonne Apartheid hallinto pakotti suuren osan kaupungin mustia asukkaita asumaan, ja josta Nelson Mandela ja arkkipiispa Desmod Tutu ovat kotoisin. Soweton kaupunginosassa sijaitsee myös Apartheid museo, jossa on lähes pakollista käydä matkan aikana. Kaupungista voi ostaa monesta paikasta kauniita Etelä-Afrikkalaisia käsitöitä, jotka ovat hyviä matkamuistoja. Johannesburgin ruokakulttuuri on monipuolista ja kaikki löytävät sieltä varmasti oman suosikkiravintolansa.

Tutustu monikulttuuriseen Johannesburgiin vuokraa asunto lomasi ajaksi

Johannesburgista löydät useita paikallisia, jotka haluavat vuokrata asuntonsa vierailijoille. Asunnon (apartments) vuokraamalla pääset asumaan keskelle aitoa paikallista kulttuuria lomasi ajaksi, ja saat myös hyviä vinkkejä kaupungin tuntevalta vuokraisännältäsi. Johannesburgilaiset ovat monikulttuurista ja vieraanvaraista väkeä, vuokraamalla asunnon keskeltä vilkasta Johannesburgia kalliiden ja tylsien hotellien sijaan, lomasi tässä kulttuuria kuhisevassa metropolissa onnistuu. Johannesburgin vieraanvaraisuus tulee parhaiten esille vuokraamalla kalustetun asunnon tai huoneen(apartments and rooms), tavalliselta johannesburgilaiselta. Kaikista ilmoitetuista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) löydät kuvia ja edelliset asukkaat voivat kirjoittaa kommentteja majoitusta tarjoavan profiiliin. Wimdun kautta on turvallista ja edullista varata johannesburgilaisten vuokraamia asuntoja ja huoneita (apartments and rooms).Kannattaa tutustua majoitusvaihtoehtoihin jo tänään ja varata onnistunut ihana Johannesburgin loma.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme