Majoitus kohteessa Jakarta

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Jakarta

Majoitus ja asunnot kohteessa Jakarta: Apartments

Indonesian pääkaupunki Jakarta voi yli kymmenen miljoonan ihmisen metropolin tuntua aluksi haastavalta matkailukohteelta, mutta kiireen keskeltä löytyy monenlaista nähtävää. Wimdun kautta löydät myös edullisen ja laadukkan asunnon yksityishenkilöltä, ja vältät turisteja pursuavat hotellit. Jakarta jakautuu eri kaupunginosiin, joilla on jokaisella oma luonteensa. Jakartan länsiosassa sijaitsee Chinatown ja vanha kaupunki, mutta myös museoiden, shoppailun ja yöelämän keskus. Jakartassa sijaitsee eteläisen Aasian cooleimmat klubit, joten yöelämään tutustumiseen kannattaa varata aikaa. Taiteesta kiinnostuneille löytyy museoita ja momumentteja. Merdeka-aukion laidalla sijaitseva Indonesian kansallismuseo auttaa pääsemään sisään paikalliseen kulttuuriin ja historiaan. Samalla aukiolla on myös komea 132 metriä korkea kansallismonumentti Monas, joka symboloi Jakartan itsenäisyyttä ja vahvuutta. Sunda Kepalanin satamassa sijaitseva merimuseo tuo uudenlaista kuvaa kaupungin elämästä, ja samalla voi ihailla sataman värikkäästi maalattuja laivoja. Jos ei ole aikaa tutustua kaikkiin Indonesian lukuisiin alueisiin, voi pistäytyä Taman Minin puistoalueella, jossa on esillä kaikki Indonesia provinssit niille ominaisine rakennustyylineen, vaatteineen ja käsityöperinteineen. Puisto on hyvä tapa pitää taukoa kaupungin kiireistä, ja nauttia alueen orkideapuutarhoista, teatterista, uima-altaasta, akvaariosta ja lintupuistosta. Kaupungin liikenne on melko kaoottinen, joten express-juna tai taksi on aloittelijalle kätevin tapa liikkua. Parhaat shoppailumahdollisuudet Jakartassa löydät Plaza Senyan ostosalueelta, ja yöelämä sykkii Kemangin (Kemang area) kaupungiosassa. Jakartan Hard Rock Cafessa kannattaa käydä kuuntelemassa laaduksta livemusiikkia. Kierrä vaikka koko maailman Hard Rock Cafet ja majoitu Wimdun kautta löytämissäsi huoneistoissa Beijing, Lima, Gran Canaria.

Aito indonesialainen tunnelma löytyy vuokraamalla asunto tai huone yksityishenkilöltä

Valtava ja kiireinen Jakarta voi olla ensikertalaiselle melkonen shokki. Suuressa kaupungissa suunnistaminen ja parhaiden paikkojen löytäminen on kuitenkin helpompaa, jos vuokraat asuntosi tai huoneesi (apartments and rooms) paikalliselta yksityishenkilöltä. Wimdun avulla voi selata erilaisia huoneita (apartments) ja valita mieluisesi. Pelkistetyn hotellihuoneen sijaan kannattaa valita uniikki asunto (apartments), jossa saat kaupan päälle vuokranantajasi neuvoja tekemään matkastasi entistä unohtumattoman. Wimdun konsepti tarjoaa uuden tavan matkustaa – vältät pahimat turistirysät ja tutustut aitoon indonesialaiseen elämäntyyliin. Ennen valintaasi voi lukea huoneiden (rooms) kuvauksia, katsella laadukkaita valokuvia ja tutustua edellisten käyttäjien kommentteihin. Näin matkastasi tulee mahdollisimman edullinen ja huoleton. Valikoimastamme löytyy kohteita ympäri maailmaa, klikkaa asunnot Chicago, Maastricht, Maastricht tai Haag.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme