Majoitus kohteessa Izmir

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Izmir

Majoitus ja asunnot kohteessa Izmir: Apartments

Izmirillä on pitkä ja monipuolinen historia, troijalaiset perustivat Smyrnaksi kutsumansa kaupungin jo yli 5000 vuotta sitten, ja se oli 800-luvulla eaa. eläneen Homeroksen kotikaupunki. Se oli osa Aleksanteri suuren valtakuntaa, Rooman imperiumia, sen valloittivat arabit, mongolit, seljukit ja ristiretkeläiset, ja Ottomaanivaltakunta. Nykyään se on Turkin kolmanneksi suurin kaupunki. Izmir sijaitsee välimeren rannalla ja sää on alueella aina plus-asteiden puolella. Kaupungissa voit tutustua turkkilaiseen lämpimään ja ulospäinsuuntautuneeseen kulttuuriin. Izmirissä ollessa kannattaa vierailla moskeijassa, etenkin jos ei ole sellaiseen ennen tutustunut. Kaupungissa ei kannata olla kuitenkaan koko aikaa, vaan voit myös viettää aikaa kaupungin ympäristössä sijaitsevilla useilla uimarannoilla joihin matkustaa helposti paikallisbussilla. Izmirissä on loistava ravintolatarjonta, ruoka on aina tuoretta ja erityisesti merenelävistä ja turkkilaisesta ruoasta pitävä löytää kaikkea haluamaansa edullisesti. Rannoilla sijaitsee myös useita baareja ja kahviloita, joiden aurinkovarjojen ja katosten varjossa on mukava katsella ihmisten elämänmenoa. Paikallisten elämään pääset parhaiten sisälle vuokraamalla asunnon izmiriläiseltä.

Laadukas loma-asunto Izmirissä odottaa sinua

Onnistuneen ja hauskemman loman viettäminen Izmirissä tapahtuu helposti, tutustumalla paikallisten yksityishenkilöiden Wimduun jättämiin vuokra-asuntojen vuokrailmoituksiin (apartments). Valitse hotellin tai hostellin sijasta huone tai vuokra-asunnto (rooms and apartments) lomasi ajaksi, saat enemmän tilaa ja pääset lähemmäksi aitoa Izmiriä. Turkkilainen kulttuuri tunnetaan kaikkialla ystävällisenä ja ulospäinsuuntautuneena. Haluat sitten tilavan koko perheen loma-asunnon (apartments), yksittäisen vuokrahuoneen, tai kodikkaan kaksion, kaikki on mahdollista. Wimdun avulla matkustaminen on entistä halvempaa ja hauskempaa. Voit suunnitella lomasi oman aivan oman mielesi mukaan. Lomailu avullamme on turvallista, ja kaikkien vuokranantajien täytyy luoda sivustolle henkilökohtainen profiili, löydät kaikista asunnoista (apartments) valokuvia, ja aiemmat asukkaat voivat jättää majoituksestaan palautetta sivustolle. Halutessasi lisätietoja jostain kohteesta, ole rohkeasti yhteydessä vuokranantajaasi jo ennen matkan alkua.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme