Majoitus kohteessa Israel

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Israel

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Israel

Israel on valtio Lähi-Idässä ja sijaitsee Välimeren äärellä. Israel on pieni valtio, mutta sen historian tuntevat kaikki. Israelissa voi kokea historian tuntua, mutta maasta löytyy myös pitkiä hiekkarantoja, trendikkäitä vaatekauppoja ja kauniita kaupunkeja. Israelin suosituimpia matkakohteita ovat Jerusalem sekä sekä moderni Tel Aviv. Jerusalmenin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa juutalaisten Itkumuuri sekä muslimeiden Kalliomoskeija. Tel Aviv taasen vetää matkailijoita puoleensa tasokkailla ravintoloillaan ja länsimaisella ilmapiirillä. Nämä suosittua kaupunkikohdetta ovatkin hyvä esimerkki siitä, kuinka Israelissa sekoittuvat historia ja nykypäivä. Israelin virallisia kieliä ovat arabia ja heprea, mutta etenkin turistien suosimissa paikoissa pärjää myös englannilla.

Koe Israilin vaikuttavuus, varaa majoitus Wimdun kautta

Matkailu on merkittävä elinkeino Israelille. Israelista löytyy niin kaupukikohteita kuin myös nähtävyyksiä ja luontokohteita. Kuollut meri houkuttelee terveysvaikutuksillaan kellumaan ja sen lähistöltä löytyy myös lukuisia kylpylöitä hemmottelua varten. Muita suosittuja kohteita ovat Masadan vuorilinnoitus, Golanin ylängön upeat näköalapaikat sekä Eilatin pitkät uimarannat. Eilat on myös maailmalla tunnettu tasokkaana sukelluskohteena. Kun matkustat Israeliin, kannattaa majoitus varata jo hyvissä ajoin Wimdun kautta. Wimdulla on Israelissa tarjolla paljon edullisia ja erikokoisia majoitusvaihtoehtoja jokaisen makuun. Wimdun avulla matkakohteessa on vastassa juuri sellainen unelmamajoitus, jonka olet toivonutkin saavasi varausta tehdessäsi. Laadukkaiden kuvien ja kuvausten avulla vaihtoehtojen vertailu on helppoa, eikä kohteeseen saavuttaessa vastassa odota yllätystä.

Asunnot ja vuokra-asunnot Israelissa

Israel sopii matkakohteeksi oikein hyvin myös omatoimimatkailijoille. Israeliin suuntaavien kannattaa huomioda, että Israelin hintataso on ehkä hieman yllättäenkin samaa tasoa kuin Suomessa. Israelissa on kuitenkin paljon tarjolla edullisia asuntoja ja niiden vuokraaminen on helppoa Wimdun kautta. Vuokra-asuntoja löytyy jokaisen makuun pienistä yksiöistä koko perheen koteihin. Omasta asunnosta käsin kaupunkeihin tutustuminen on vaivatonta ja useimmissa asunnoissa on myös varusteltu keittiö, jossa ruokia voi loihtia itse paikallisista herkuista. Asunnon sijainnin voi valita Wimdussa helposti. Tarjolla on huoneistoja niin keskustasta kuin myös rauhallisemmilta seuduilta hyvien kulkuyhteyhteyksien päästä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme