Majoitus kohteessa Iso-Britannia

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Iso-Britannia

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Iso-Britannia

Iso-Britannia on Euroopan mantereesta luoteeseen sijaitseva saari. Iso-britannia on suurin Britteinsaarista ja muodostaa suurimman osan Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Iso Britannia jakautuu Englantiin, Walesiin ja Skotlantiin. Usein Isosta-Britanniasta puhuttaessa tarkoitetaan kuitenkin Yhdistynyttä kuningaskuntaa, johon kuuluu myös Pohjois-Irlanti. Iso-Britannialla on merkittävä historia ja se on ollut kansainvälispoliittisesti tärkeä maa aina 1500-luvulta lähtien. Iso-Britannia on monipuolinen matkakohde, joka jokaisen on koettava.

Varaa majoitus Iso-Britannian matkalle Wimdun kautta

Iso-Britanniassa on matkailijalle paljon kaunista luontoa ja vilkkaita kaupunkeja. Yleensä ainakin ensimmäinen visiitti saarelle suuntaa Lontooseen, joka on Iso-Britannian pääkaupunki ja lähes kahdeksan miljoonan asukkaan metropoli. Lontoo on nähtävyyksien kaupunki ja siellä kulkiessa törmää jatkuvasti tuttuihin rakennuksiin ja monumentteihin. Muutamana tunnetuimpana nähtävyytenä voisi mainita vaikka Buckinghamin Palatsin, Tower of Londonin sekä Big Benin. Lontoo on Euroopan hintatasoon nähden kallis kaupunki. Majoittuminen Lontoossa on myös hintavaa ja siksi matkaa suunniteltaessa kannattaa majoituksen osalta olla ajoissa liikkeellä. Hyvä vaihtoehto hotellille on yöpyä Lontoossa paikallisessa huoneistossa. Wimdun kautta tarjolla on paljon edullisia huoneistoja ja majoitusvaihtoehtoja Lontoossa, joita kannattaa käydä heti vilkaisemassa.

Asunnot ja vuokra-asunnot Iso-Britanniassa

Lontoon lisäksi Iso-Britannian saarella on myös paljon muutakin nähtävää. Iso-Britannian pohjoisosassa sijaitseva Skotlanti on tunnettu loputtomista nummista ja vaikuttavista linnoista. Myös Walesissa sijaitsee paljon vanhoja linnoja ja tunnettuja museoita. Walesissa on myös hyvät puitteet esimerkiksi patikoinnille ja pyöräilylle ja se on siten hyvä matkakohde aktiivisemmallekin lomalle. Iso-Britanniaan lähdettäessä kannattaa yöpyä paikallisessa asunnossa. Wimdun kautta voi vuokrata edullisesti lomalleen sopivan vaihtoehdon, oli kyse sitten yhdestä huoneesta tai kokonaisesta vuokra-asunnosta. Wimdussa voit nähdä myös muiden matkailijoiden arvioinnit asunnoista ja valita helposti niiden perusteella juuri mieleisesi paikan.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Jaana
Jaana
10 Loistava
tammikuu 2018
Iloinen ja valoisa huone

Comfort oli erittäin avulias ja neuvoi reitit lentokentältä asunnolle ja takaisin. Asunto on hyvällä sijainnilla, helppo liikkua bussilla ja junalla. Huone siisti ja mukava.

jelena
jelena
10 Loistava
syyskuu 2016
☆ Deluxe Room in Duplex Penthouse ☆

Tosi siisti asunto. Ystävällinen isäntä. Tykkäsimme tosi paljon!

Kristiina
Kristiina
10 Loistava
elokuu 2015
Covent Garden - Charming Listed Building

Isäntäni Michael on ihan loistava. Mukava, avulias, korrekti. Kaikki sovittu piti täsmällisesti paikkansa.

Riitta
Riitta
8 Todella hyvä
heinäkuu 2014
Flexible Living, London 10 min Center.

Asunto kokonaisuudessaan ja huone vastasivat aika hyvin odotuksiamme. Huone oli siisti ja sopivan kokoinen ja säilytystilaa oli sopivasti. Ainoastaan huoneen televisiota ei saatu pyynnöstämme huolimatta toimimaan. Matka Stratfordin metr...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme