Majoitus kohteessa Islington

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Islington

Majoitus ja asunnot kohteessa Islington: Apartments

Islington on hyvä paikka perustaa tukikohta kun matkustat Lontooseen. Islingtonista tuli suosittu asuinalue vasta 90-luvulla ja nykyään sen viktoriaanisen ajan taloista saa jo maksaa hyvin suurta hintaa. Kauniista ja romanttisesta Islingtonista on helppoa liikkua metrolla tai busseilla nopeasti joka puolelle Lontoota, sillä paikallinen julkinen liikenne on todella laadukasta. Islingtonista löydät paljon lukuisia ravintoloita kaikkiin makuihin ja kaikissa hintaluokissa, sekä tietysti pubeja ja baareja. Jos et ole vielä käynyt Lontoossa, kannattaa tutustua tähän yhten maailman monikulttuurisimmista kaupungeista, sekä Euroopan suurimpaan kaupunkiin. Lontoosta löydät ihmiset kaikkialta, jotka puhuvat satoja erilaisia kieliä. Perinteinen brittiläisyys ei ole kuitenkaan kadonnut minnekään, vaan löytyy sitä hakevalle helposti. Lontoo ei jätä ketään kylmäksi, ja tarjoaa kaiken ikäisille ja kaikesta kiinnostuneille jonkinlaista.

Vuokaa loma-asunto Islingtonista ja koe Lontoo paikallisten tapaan

Paikallisten tuntemaan Islingtonin Lontoolaiseen tunnelmaan tutustut asumalla Lontoossa oikeiden lontoolaisten asuttamissa asunnoissa. Wimdun kautta löydät asunnot (apartments) keskeltä oikeaa elämää. Lontoolaisten Lontoo ei löydy tylsistä hotelleista, vaan oikeilta asuinalueilta. Asunnon (apartments) vuokraamalla Islingtonin asukkaalta säästät oikeaa rahaa hotellihuoneisiin verrattuna ja saat keittomahdollisuuden käyttöösi. Loma-asunnot (apartments) ja vierashuoneet löydät Lontoon Islingtonista nyt entistä helpommin. Islingtoniin ja muuhun Lontooseen on entistä helpompi tutustua. Kun haluat oppia paikallisista tapahtumista ja mielenkiintoisista ravintoloista ja baareista, saat varmasti parempaa tietoa isännältäsi kuin lonely planetista. Islingtonin ja muun Lontoon runsasta asuntotarjontaa (apartments) on helppoa vertailla Wimdussa. Vuokraa sieltä oman itsesi näköinen asunto (apartments) ja koe Islington niinkun se näyttäytyy siellä oikeasti asuville. Sinun on myös helppo katsoa mitä edelliset asukkaat ovat tykänneet majoituksestaan, sillä sivuillamme on toimiva palautejärjestelmä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme